Ana içeriğe atla

Yönetime Büyük Bir Alkış...

Gerekçesi nedir, bilemem. Ama haftanın iki günü de olsa tesislerimizi basına kapattık. Hem de maçların hemen arifesinde.

Mantığımın ne dediği bambaşka bir konu ama vicdanım diyor ki; kongre sürecinde, kayyumun soğuk nefesi ensemizde hızlı hızlı solurken yanımızda olmayanlar, Bekir Çınar'a değil, Adana Demirspor'a destek vermeyenler, incir çekirdeği için ortalığı velveleye verip, kayyuma giderken takıma sahip çıkın diye ortalığı ayağa kaldırmayanlar, günü geçiştirdiği izlenimi verenler, sözün özü kötü günde destek olmayanlar artık bir zahmet yanımızda olmasın.

Vicdanımın sesini dinle bak, ne diyor?

Tebrik ediyorum sizleri sayın Bekir Çınar ve yönetimi.

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
Derviş Erten İstanbul'daymış, haberi olmadığını iletmiş. Ne o, acaba kendinize suçlu mu arıyorsunuz? Yönetimde bazıları kaka bazıları cici mi? Onlar bir aradadır, siz kafanızı yormayın, bu tür şeylere alınganlık edeceğinize, tavrımız kongre sürecinde hatalıydı, özür dileriz, deyin. Özür dilemek kimseyi küçültmez. Özür diledikten sonra da Adana'nın Aytaç Durak başta ve en yoğun olmak üzere tüm belediye başkanlarına öyle bir baskı yapın ki; takıma yeniden destek olmak zorunda kalsınlar. Yakın olduğunuzu ifade ettiğiniz yöneticiler de iyi niyetinizi elbet takdir edecektir.

Kararın gerekçesi kayyum süreci olmayabilir. Bir bilgim yok. Ama ben olsaydım yönetimde, sırf bu tavrınızdan dolayı hiçbirinizi hiçbir gün kulüpten içeri sokmazdım. Buna şükretmek lazım.
kebabman dedi ki…
Guzel ve hayirli bir karar olmus.Benim bildigim basin mensuplari
yonetimin bu kararina karsi, mac sonrasi yoneticilere mikrofon uzatmama karari alirlar.
Boylece kazanan Adana Demirspor olur.
Adana Demirsporluyuz diyorsaniz bu karari sizden bekliyorum sevgili basin mensuplari.
göktuğ dedi ki…
Yönetim çok yerinde bir karar vermiş. Bu kararı ceza olarak algılamaya gerek yok , alınganlık yapmaya hiç gerek yok. Takım perşembe günü çift kalesini yapıyor. İzlerler oradan değerlendirmelerini yaparlar. Yasaklı olan günler son idman ve kamp süresi o kısımda takımın kendi haline kalması en doğrusu. Çoğu takımda bu tarz uygulamalar var bizde de olması çok yerinde olmuş. Yönetimi tebrik ederim.
togepy dedi ki…
yönetimi aldığı karar doğrultusunda tebrik ediyorum.Olması gerekeni yapmışlar.Atılan adım profesyonelce.

Doğru karar,Fazla söze gerek yok.
Adsız dedi ki…
Aslında bu basın mensuplarına az bile olmuş.Adamlarda kültür denen birşey yok.ne yazdıkları belli ne çizdikleri.Söyledikleri anlaşılmıyor.Adamlar bir köşe yazısı yazıyor ancak bu kadar olur.Benim yiğenim ilkokul 5 e gidiyor.Hocası kompozisyon tarzında bir ödev vermiş.Onun yazdıgı ödev bu köşe yazarlığı yapan adamların yazılarna 10 çeker..nedir bu adamlardan çektiğimiz arkadaş..bu takımın haberini yapmasınlar 2 senede süper lige çıkarız..hepsi gudubet bu adana basınının..Gerçek adanalı...
İbrahim İlya dedi ki…
bence tam isabet bir karar olmuş. hem bakın size de gündoğdu sayın basın mensupları.geçmişte ADANADEMİRSPOR ile ilgili haber yapmaktan!!! şehrimize sahip çıkmayanlara zaman kalmıyordu işte size fırsat 2 gün. bu 2 günde bakalım ne kadar güzel şeyler göreceğiz sizden.kimse kendini kandırmasın dünyanın her yerinde takımların tesisllerine sadece belirli günlerin belirli saatlerinde girebiliyorsunuz örnek mi? galatasaray fenerbahçe barcelona v.s v.s. onun için endişelenmeyin sayın basın mensupları bu karar sizin iyiliğiniz için alınmış besbelli.hadi o zaman cu cumartesi de zenginlere yüklenelim belki pazar gününe kadar göğsümüze ya da kolumuza ya da ne bileyim sırtımıza reklam buluruz.saygılarımla..Trabzon'da ÇAKAN ŞİMŞEK...


bu yorumu spor01 e yazdım bakalım yayınlayacaklar mı?
ALİ DURAN dedi ki…
Geç kalınmış olsa da alınması gereken bir karardı. Adana'da spor'u takip eden basın'ın düzeyini hepimiz biliyoruz. Hadi düzey düşüklüğünden ve basın ahlakından vazgeçtik, bu da yetmezmiş gibi her türden kirli işlerin arkasında bu adamlar çıkıyor, o da yetmiyor köşe yazılarında taraftar gruplarına sataşıyorlar vs.vs.

Kısacası spor muhabirliğinden çok perde arkasındaki kimi karanlık insanların tetikçiliğini üstlenmiş bu gazeteci bozuntularına karşı alınmış yerinde bir karar olmuş!

Elinize sağlık sayın Başkan...
Adsız dedi ki…
Adına basın denen bu zatlara az bile. Türkçeleri kıt, yazdıkları tetikçilik kokan satır sahipleri biraz kendilerine sorgulasınlar bu boş zamanda.

Kendilerini basın sanıp sadece şakşakçılık, eyyamcılık yapmayı marifet sanırlar..

Başkanı tebrik ederim, çok doğru karar verilmiş.

Kamil Ateş

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.