Ana içeriğe atla

Yürüyüş...

Adana Demirspor taraftarları Şimşekler Grubu'nun önderliğinde Cuma günü saat 13.00'da Atatürk Parkı'nda toplanıp, yönetimin devam etmesi için yürüyüş düzenleyecekler.

Takımımızın kurumsallaşması adına daha önceki yönetimlere göre çok daha fazla çaba gösteren mevcut yönetimine kongre öncesinde "Kal" denmesi hedefleniyor.

Koltuk adaylarını duyunca, mevcut yönetimin atılım kudretinin olduğunu düşününce, umarım bu yürüyüş yönetimin geri dönmesi açısından etkili olur.

Şimşekler Grubu açılış sayfasında aşağıdaki resmi kullanmış.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
şimşekler grubu Hakkatten adanamızın gururu...Ancak daha derinlemesine işler yapabilir.Seyircileri gençleri daha çok kendine toplayabilir.Hatta türkiyede ikinci bir çarşı grubu olabiliriler...Bu anlamda kendilerine büyük görevler düşüyor.Ama nedense kendilerine kapalı bir uygulamaları var.Örnegin web siteleri sık güncellenmiyor.Kendileri ile ilğili haberleri çok geç alıyor adana kamuoyu..bunun yanı sıra..sitede aktif olabilirler.bir mail ve sms datası oluşturabilirler.Sitede bir forum oluşturulabilnir.(var ama şifre ile giriliyor neden..bakın bu sitede herkes düşüncelerini yazabiliyor).Örnegin gruplar halinde adana sokaklarında dolaşılabilir,TİCARET ODASI SANAYİ ODALARI ZİYARET EDİLEBİR.büyük iş yerleri ziyaret edilebinir.Hani atıyorum bunları..Çok şeyler yapılabilinir.Ama neden kapalı bir kutu gibi kalıyorlar anlamıyorum.Para yardımı toplandıgında bir gazetede ilan mı veriliyor..nebilim bir radyo yada tvlerde bangır bangır mı bagırılıyor....Herkes kendi kendine...Birlik olma zamanı diye düşünüyor.Bu hakkatten güncelliğini kaybetmeyen ankara tayfasna başarılar diliyorum..
türkayADS dedi ki…
Site güncelliği konusunda pek birşey diyemem belki ama ticaret odaları,sanayi odaları gibi ziyaretler zamanında yapıldı...gerektiğinde yine yapılıyor...Çok şey yapılabilirden kastettiğin çok şey yapılıyor zaten ama haklı olarak gündeme gelmediğinden bihaber oluyor insanlar...İyinin sınırı yoktur,daha iyi şeyler yapabilmek ümidiyle..saygılar
Onur BİÇER dedi ki…
Yapılan yürüyüşe ilişkin olarak olumsuz yönde duygularını samimi bir şekilde aktaran okurlarımızın yanında tepki dolu mesajlar da gelmektedir. Tepkiler ve duygular Gruba iletilecektir. Bununla birlikte, aynı hususların Grubun bizzat kendisine aktarılması halinde daha etkili olacağını düşünüyorum. İlke kararımız çerçevesinde bazı okurlarımızın haklarını ve duygularını da üzülerek yansıtmayacağımızı ama mesajın bizlere ulaştığını, Şimşekler Grubu'na da yeri gelince aktarılacağını belirtmek isteriz.
lepermessiah dedi ki…
Sevgili Adsız arkadaşım,abim,kardeşim... Yazdığın yorumdan Şimşekler Grubunu bilmediğini çıkarttım ve bilmedende Şimşekler Grubunu eleştirmenin nasıl bir şey olduğunu merak ettim doğrusu.
Seyircileri kendilerine daha çok çekebilir hatta türkiyede 2.çarşı grubu olabilir demişsin.
Hiç kimse Şimşekler Grubunu başka bir gruba benzetemez,çünkü Şimşekler Grubunun başka bir gruba benzeme,onu örnek alma çabası,gayesi mevcut değildir..Şimşekler Grubu Şimşekler Grubudur.Ne Çarşısından bahsediyorsun sen,çarşı kim ?
Sitede önceki zamanlarda bir kaç sorunla karşılaşıldığı için foruma giriş artık dediğin gibi şifreli oluyor ve kimlik numarası bildirilerek yapıldı bu olay.Umarım anlamışsındır.
Şimşekler Grubu bu ülkedeki en organize gruplardan,en büyük gruplardan biridir.
Merak etme grup seyircileri,öğrencileri kendine yeterince çekiyor,çekmeye çalışıyor.Yoksa o tribünün üstü kapatılıp grup ortaya doğru kaymazdı.
Web sitesininde yeterince güncellendiğini düşünmekle beraber sitede her an en az10kullanıcının online olduğunu görmen mümkündür.Şimşekler Grubu asla kapalı bir kutu değildir.
Forum olayında önceki zamanlarda bir kaç problemle karşılaşıldığı için dediğin gibi şifrelidir,orada yazan herkesin kimlik numarası bilgilerde bir problem çıkarsa diye mevcuttur,bu her yerde artık böyledir.Bilmem anlatabildim mi ?
Diğer dediklerine hiç girmiyorum bile çünkü Şimşekler Grubunun bu takım için bu şehirde yapmadığı icraat ,gezmediği oda kalmamıştır.Yeri gelindiğinde bu tkaım için açta kalınmıştır,grevde yapılmıştır.
Şimşekler Grubu, Adana'nın Gururu !
Saygılarımla

Şimşekler Grubu İstanbul Tayfası
http://tebevolimo.blogspot.com/
Adsız dedi ki…
Şimşekler Grubu İstanbul Tayfası Sevgili adsız arkadaşımızın sölediklerini yanlış anlamaşsınız.Çarşı grubu küçük bir grup degildir.Şu anda Türkiyenin en popüler grubu..o bunu benzetmiş sadece...Kötü yorumlamamak lazım bence..daha iyi olması herkesin dileği
Adsız dedi ki…
vay be grup burayı da ele geçirmiş, sizi de adam sanıyorduk, siz de en tepeye koyarsınız bu hafta bi aytaç vesikası, aytaç durak oleyyyyy hadi ankara tayfası hadi, aytaç durak oleyyyyyy hep beraber ankara, yuh olsun size, bir daha sayfanıza giren namerttir!!!
lepermessiah dedi ki…
Eğer ki ilk yorumu yazan adsız sen isen,benim Ankara Tayfasıyla bir alakam yok Adsız.
Bende senin gibi bir okuyucuyum burada,yazdığın posta cevabımı verdim.
Ankara Tayfasından şahsım adına özür diliyorum.
Onur BİÇER dedi ki…
Konu Şimşekler Grubu'nu samimi bir üslupla eleştiren bir okurumuzun yorumunun yayınlanmaması ile ilgili. Bu okurumuz bize ettiği sitemde haklıdır. Lakin bir sitemin yayınlanması, daha sonra Grup hakkında eleştiri yağmurlarına yol açmakta, bunların bir kısmı kötü niyet taşımaktadır. Blog üzerinden buna imkan tanımayacağımızı daha önce söyledik. Ama aynı zamanda dedik ki; gelen eleştirilerin hepsini Gruba ileteceğiz. Bununla yetinmeyen okurumuzdan özür dileriz.
Adsız dedi ki…
aşağıdakini yazan ADSIZ..
''vay be grup burayı da ele geçirmiş, sizi de adam sanıyorduk, siz de en tepeye koyarsınız bu hafta bi aytaç vesikası, aytaç durak oleyyyyy hadi ankara tayfası hadi, aytaç durak oleyyyyyy hep beraber ankara, yuh olsun size, bir daha sayfanıza giren namerttir!!!''
Sana NAMERT DİYELİM ARTIK.. NAMERT olmasan adını yazardın zaten..
yeter artık ama? oturduğu yerden sallamaktan bıkmadı artık bu düşünce zümresi.. gel kardeş yaz buraya ne diyorsan (yayınla lütfen Onur; kardeşimin noktasına dokunmadan) o yazmasa da onunla benzer yada hemfilkir olan biri yazsa da olur.. yazın babalar, yazın da biz de bilelim '' kim niye adammış, kim niye değilmiş'' karnından konuşma kardaşım.. varsa itirazın birlerine ; aha hodrş meydan.. DANGALAKÇA YAZACAĞINA ADAM GİBİ YAZ. FEYZ ALALIM SENDEN içinden geldiği gibi yaz. öğrenelim biz de...
Ozan Baysal

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.