Ana içeriğe atla

Şampiyon!!!

Bu sene şampiyon yine taraftar!!!

Adana Demirspor - İDÇ : 0 - 2

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Sampiyon taraftar tamam, ama bu durumun suclusu kim? Yonetimdir, kimse cikip savunmasin bu yonetimi. Uc aydir belediyeden para alamadigini soyleyip bunun altina gizlenmesini kimse, Tarsusun, Iskenderun un butcesi ne kadarmis bir arastirin!!! Sov yapmak adina turlu taklalar atan yonetimimiz ne yazik ki ne dogru durust Teknik Adam buldu, ne de bizi sampiyonluga goturecek futbolcular transfer etti... Yukarida resim var istifayi kabul etmiyoruz diyorsunuz, ben ediyorum kardesim, bu isi dogru durust yapacak adam lazim bize, gelmiyorsa da kapatalim gitsin cocuk oyuncagi olmayalim...
Adsız dedi ki…
az önce maçtan geldim.Gerçek anlamı ile bu sene yine şampiyon taraftar.Özellikle bu sıcakda (kapalıda bile duramıyorduk)maratonda yerini alıp gelen o büyük taraftar yine şampiyon.AMAAA BU ÇUKUROVA TV MAÇLARI VERMEYE DEVAM EDERSE BU TAKIMIN EN BÜYÜK GÜCÜ OLAN TARAFTARINIDA KAYBEDECEK..İNSANLARI STADLARDAN VE BİRBİRLERİNDEN..ADANA EKONOMİSİNDEN UZAK TUTMAYALIM.ANKARA TAYFASININ BU İŞE MUTLAKA EL ATMASI LAZIM...BİZ SİZE DEGİL BU FORMAYA AŞIGIZ...
Ozan dedi ki…
kötü oldu bu yaa
DexteR dedi ki…
Bu seneyi kaybettik ama yarınlarımızı kazanalım. Yüzümüzü artık altyapıya dönelim. Adanalı çocuklar oynasın bu takımda. Gördük işte taşıma suyla değirmen dönmüyor maalesef.
Adsız dedi ki…
İlk yoruma katılmamak elde değil, yönetim taraftarına küfür eden bir hocayı klubun başına getirmiştir.Başarısızlığa rağmen hocayı kımsenın ıstememesine rağmen özel hayatındaki kişisel çıkarlara rağmen klupte tutmaya çalışmıştır.En sonunda baskılara boğun eğmiş o yoksa ben de yokum düşüncesiyle hocayı tek yollayamamıştır, kafasında nasıl olsa benı geri döndürürler düşüncesi vardı.
Birde çıkıp açıklama yapılıyor verilen sözler tutulmadı diye adama sorarlar tamam mağdursun kendince, söz vermişler tutmamışlar ama kımı başkan yapsan her ay 200 mılyar versen başarılı olamaz ? Ne güzel iş, bana söz verdiler her ay 200 mılyar lıra alıcam, vermezlerse tüm başarısızlık onların suçudur demek.Birde çıkıp cebimizden harcadık şu kadar verdik durumu var görevden ayrıldıktan sonra temlit koydurup kuruşuna kadar alırken niye söylemiyorsunuz bunları ? Bu klube kaşarlanmış adamları almayın artık, cemdi alperdi aydındı onurdu barıştı süleymandı ceyhundu..Geçiniz.3 ay para alamadılar diye oynamıyorlar. Koskoca Demirspor un 1 yılını çalıyorlar başımızda dediğim dedik FOFO gibi adana delikanlısı olsa şimdi yollardı bu adamları görsünler bakalım 3 ay para alamayınca oynamamak neymiş gitsinler ekmeksporda oynasınlar.Yok ama bizde böyle bir yürekli isim...
Taraftara sövme diceksin tv lere çıkıp ufacık çocuğu azarlar gibi konuşacaksın sonra futbolcun sana sövecek şimdi bir şey yazardım da buraya yayınlansın diye yorurum yazmıyorum.Futbolculara, taraftara sövecek cesareti verenleri ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.
Blogunda bir an önce yukardaki resmi kaldırmasını istiyorum bizim herşeyimiz mi bu adam ? Ben de kabul ediyorum istifasını.
Adsız dedi ki…
bu sene şampiyon taraftar, her sene şampiyon taraftar, geçin bunları, kendine sövdüren taraftar nasıl şampiyon olur.aldığı biletin hakkını aramayan nasıl şampiyon ilan edilir.bu takıma hiç bir şey vermeden yüzlerce milyarı alacak gidecek hocası topçusu ondan sonra bu sene şampiyon taraftar,şehitler ölmez vatan bölünmez ulan adam öldü uyan uyan ne ölmezi!
kendimizi kandırmayalım. keselim cezayı bu allahsızlara

ŞALGAM (APO)
Adsız dedi ki…
arkadaşlar bende silik başkanımızın istifasını kabul ediyorum eğer bu onuru hâla bu takımda tutacaksa
Onur BİÇER dedi ki…
Yönetim en büyük hatasının cezasını çekiyor şu anda. Keşke sadece yönetim çekse. Hepimiz kahroluyoruz, yönetimin bu hatası yüzünden. Taraftara inat getirilen Abdülkerim Hoca ve onun buyrukları ile takıma monte edilen 28 yaş ve üstünde futbolcular. Geldiğinde Behzat Çınar'a b.k atıp kusura bakmasınlar ama hiç çalıştırılmamış bu takım, diye beyan veren hocanın koca bir sezon öncesi ve ilk 7 haftada çalıştırdığı takımı görüyoruz. İskenderun bir oyuncuya 3 kişiyle basıyor, yardımlaşıyor, bizde tık yok. Oyun değerlendirmesi önemli değil aslında. Strateji hatası. Hangi akla mantığa uyar, tüm geçmiş yönetimlerin yaptığını yapıp taraftarın nefret ettiği ve de ne olduğu belli olan bir adamı ve onun futbolcularını takıma monte etmek. Buyurun geçmiş yönetimler dinlemedi, sonuç 14 yıldır ortada idi. Mevcut yönetim dinlemedi, bize de sayacı ha bire güncellemek kaldı yine. Kaç yıl yazacak daha burada, sayaca daha kaç yıl ekleyeceğiz. Hiç ders almayacak mıyız?

Başkan'a olan tepkilerinizi anlıyorum. Teknik direktör ve futbolcular konusunda da sonuna kadar hak veriyorum. Ancak içim parçalansa dahi yaptığı doğruların yok sayılmasının haksızlık olacağını düşünüyorum. Ben başkanı hala bekliyorum. Aslında tam da sırası belki de... Kaos içinde yeniden yapılanmanın temellerinin atılması, futbolculardan ayıklama yapılması, gençlere yönelinmesi, futboldan taraftar kadar anlayan bir hoca getirilmesi için tam zamanı. Çok büyük bir treni kaçırdık. Belki kaçmadı ama mevcut yapıyla yakalanamayacağına göre bu tren gelecek sene de kaçmaması için yönetimi iş başına davet ediyorum. Ne yalan söyleyeyim, kendilerinde bıçak gibi kesip atacak, tamam yapılanmaya varım, diyecek ve o bataklığın ortasına balıklama atlayacak cesareti göremiyorum.

Ya bu yönetimle yapılanmaya başlanılmalı ve icraatler yarım kalmamalı, hatalardan dönülmeli.

Ya da bu gidişe bir dur demek için çözüm üretmeli, el koymanın yollarını aramalı.
yergökmavi dedi ki…
Bırakın kardeşim bu işleri.."Kaldırın o istifayı kabul etmiyoruz" yazısınıda..Bu yönetim taraftarın sevgisini kazanmış ne yapmış kardeşim..Bir yönetimin yapması gereken asli görevleri vardır..Hangi asli görevini başarmış..Tek yapılan icraat kale arkası tribünün kapatılmasıdır..
Takımı kendini bilmez bir acize bırakmakmı yönetimin başarısı,Livornoyu getirmekmi?
Takımın düştüğü duruma bakın.taraftar futbolcunun eşine küfrediyor,yazık değilmi bu insana,Efendiliği ile bilinen Süleymana küfrediyor...Yarın bu adamların arkadaşlarına demiyecekmi "aman kardeşim Adanademirspora gitme hepinize küfrederler" diye..
Yönetimin, başarı ve başarısızlık karnesini terazinin kefelerine koyarsanız,neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız..Yönetim aciz,futbolcu aciz,taraftar onlardanda aciz..
Yazıklar olsun..
Bunları yaşamaktansa şanımızla,onurumuzla kapanalım çok daha iyi....
göktuğ dedi ki…
@yergökmavi ;

Bizlerden farklı düşünüyor olabilirsin , yaptıklarımızı yanlış bulabilirsin. Düzeltmemizi istediğin birşey varsa emir etmez rica edersin bizimde aklımıza yatarsa düzeltiriz.
Yönetimin ne yaptığı mevzusunu tartıştık maddeler halinde yazdık. Yorumları takip edersen destek nedenlerimiz bellidir.

Oyunculara küfür edilmesini eleştirmişsin bunu bizlerde eleştiriyoruz. Efendi dediğin Süleyman otobüstan inip taraftara hakaret ediyor , küfrediyorsa efendiliğini tartışırım.

Hangi oyuncu küfür nedeniyle gelmiyorsa gelmesin futbolu bırakmak zorunda kalır. Tasvip etmesekte küfür olmayan stad ne yazık ki yok. Adama sorarlar küfür varda neden var ?
Taraftar aciz değildir. Bak siz aciz misiniz ? Ne güzel girip fikirlerinizi yazmışsınız. Taraftar imkanı ölçüsünde yapması gerekeni yapıyor.Ne kendinizi ne bizleri aciz görmeyin.
yergökmavi dedi ki…
Göktuğ beye cevap;
Bir yönetimi eleştiriken,genel anlamda sonuçlarına bakarım..Bekir Çınar yönetiminin Abdulkerim konusundaki yanlışlarını ve bu adamla daha önceki yıllarda yaşadıklarımız ortadayken sırf yönetim hatırına bu hocaya ses çıkarılmamıştır..
Yönetimin yaptıkları ve ürettiği projeleri evet ortadadır..Her Proje üretene başarılımı demeliyiz..Bende sizlere burada bir sürü proje üreteyim ama sonuçlandıramıyorsam bende mi başarılıyım..Evet projeler güzeldir..
Artık öyle bir noktaya geldikki; Her farklı yaklaşıma "evet bunlar iyi düşünüyor diğerleri gibi değil", yakalanamayan sportif başarısızlığa rağmen alkışlamalımıyız..
Hiçbir futbolcunun küfrünü kabul edemem..Ancak maç sırasında Süleymana yapılan küfürlerin ardından bu futbolcuda çıkıp otobüsden el kol hareketleri yapıyorsa onunda bir insan olduğunu unutmamak gerekir..

Aciz taraftar derken,futbolcunun eşine küfredenleri kasteddim..

Bende herkes gibi karakterli,iradeli duruşu sağlam bir yönetimin takımın başında olmasını arzu ederim..Ancak gelinen nokta itibariyle,Takımda çok ciddi bir otorite boşluğu olduğu,yönetimin futbolcularla içli dışlı olduğu ve sözünü geçiremediği kanaati oluşmuştur..Bir takımın başarıdaki en büyük göstergesi puan cetvelidir..
Bir takımın başarıyı yakalayabilmesindeki en önemli nokta yönetimsel istikrarın sağlanabilmesidir ancak bu yönetiminde basiretli olması kaydıyla geçerlidir..
göktuğ dedi ki…
@yergökmavi ;

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bakış açınızını belirtmişsiniz sadece sonuçları değerlendiriyorsunuz. O açıdan bakarsak eleştirilerinizde haklısınız bulunduğumuz nokta ortada.
Yanlışlıkları belirtmişsiniz Durmaz yanlış tercihti , yönetimin ona tanıdığı süre ve güveni yanlıştı. Kriz yönetimi yanlıştı , maç sonu açıklamaları demeçler hatalıydı. Bende yönetimi hatasız bulmuyorum.
Ama bakış açımızdaki farklılık sizin sadece puan tablosu ile değerlendiriyor olmanız. Kalıcı gelir projeleri kötü projeler değil. Taraftar sahip çıksa iyi gelir sağlayacak projeler. Belki istenilen sonuç alınamadı ama hiç değilse ilk defa bu niyetle hareket eden mesai harcayan bir yönetim geldi.
Hepimizin farkında olması gereken bişey var. Elden gelen para ile teker dönmüyor. Teker dönse bile istediklerinde çomak sokabiliyorlar. Parayı veren düdüğü çalıyor nitekim çaldılar.Bunu yaşadık şampiyonluktan edildik. Kendi ayaklarımız üzerinde durmak bence en önemli hedef olmalı. Geçen yönetimlerin hepsi birbirinin altını kazdı. Final maçlarından önce oturulan futbulcular verilen vaatler ortada.
Yönetim tercihini yaparken ideallerimizdeki değil eldekini seçebiliyoruz malesef. Sizin istediğiniz yönetim tipini bende istiyorum. Herşeyi ile mükemmel olsun. Ama pratikte mümkün olmuyor. Seçenekler arasından tercih yapıyoruz.
Ben bugün için yönetimin sportif olarak başarısız olsa bile başladığı ve başlayacağı projelerin tamamlanması adına devamını istiyorum. Sportif alanda başarısızlığa katılıyorum. Kim gelirse gelsin bu sene ayağa kalkamayacağımıza göre hiç değilse kalıcı gelirleri kazanalım diyorum.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.