Ana içeriğe atla

Bizden SABIR istedin, biz verdik, şimdi seninde SABIR etmeni biz istiyoruz!!!

Birçok şey sinmedi içimize sene başında.. Başta Abdulkerim durmaz.. O hiç bir zaman içimize sinmemişti zaten. Sonra kaleci Kaya.. Bütün Adana bağırdı olmaz bu adamla diye.. Arkasında durdunuz Sayın Başkanım.. Kefiliz dediniz, sabır dediniz ve en muhalif olanlarımızı bile size ve yönetime saygımız sayesinde susturdunuz. Şimdi bugün diyorsunuz ki ben istifa ediyorum?!?!?! Biz sizin hatrınıza vermemiz gereken tepkileri hep içimize attık, sınırladık kendimizi, kelimelerimizi seçerek kullandık(o kişilerin kalbi kırılmasın diye değil, sizin kalbiniz kırılmasın diye).. Haftalardır siz sabır dediniz diye bekledik, bekledik, ya sabır çektik, susamadık ama sesimizi kıstık. Siz bugün istifa diyorsunuz. sabrınız bu kadar mıydı Sayın Başkanım. Bizden istediğiniz sabır kadarını en azından sizde bize borçlusunuz diye düşünüyorum. Siz hiç tribünden bu kadar destek alan bir yönetim görmüşmüydünüz bugüne kadar? Bu olanlardan, bugüne kadar yaşadıklarımızdan kimse sizi sorumlu tutmuyor ki...Sorumlu tuttuğumuz kişi belli, o da istifa etmiş ki, bugün duyduğum tek güzel haber bu..

Basın toplantısından bir fotoğraf gördüm az önce.. Tüm olanları açıklıyordu aslında bu tek kare.. Sizin başınız dikti, Abdülkerim Durmaz ise başını öne eğmişti. Tek kare, mağruru da, suçluyu da açıklıyordu. Siz bize umut verdiniz, siz bize bunca sıkıntının içinde "acaba olur mu yahu?" dedirttiniz. Bu kadar içimize işlemişken, "ben gidiyorum" u kabul etmemizi beklemeniz sanırım mümkün değil. Özgür irade, seçiminiz her ne olursa olsun saygı duyarım. Sezon başında size hitaben "Acını seçmekte özgürsün" başlıklı bir yazı yazmıştım Sayın Başkan.. Sizde acınızı seçmiş, bizimle birlikte devam etmeyi, aynı acıyı, aynı vefasızlığı, aynı çaresizliği ve aynı sahipsizliği bizimle birlikte omuzlama yolunu tercih etmiştiniz. Şimdi ise..... Yok Sayın Başkan.. Yok... Kabul etmem mümkün değil. Hele gitmesi için uzun süredir yüzüne bağırılan, protesto edilen adamlar vurdumduymazca otururken koltuklarında, sizin gibi hepimizin sevgi ve saygısına mazhar olmuş bir insanın "küstüm, oynamıyorum" demesi , bugüne kadar inandığım birçok şeyi tekrar gözden geçirmeme neden olacaktır.
Hoca bizi bitirdi.Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek bile bize düşmüyor, çünkü görevde kaldığı süre boyunca rakiplerimize ettiği hizmetler bize yaptıklarından kat be kat fazla maalesef... Sizden dileğim, Abdülkerim Durmaz'ı havalimanına kadar geçirmeniz, uçağa bindiğinden emin olduktan sonra geri dönüp daha bir hırsla, daha bir azimle şu takıma sarılmanızdır. Bu güne kadar gözlemlediğim Bekir Çınar bunu yapar diye düşünüyorum. Umarım sizi sevenleri yanıltmazsınız....

Yorumlar

Burak1940 dedi ki…
Hatırlayın,SAYIN BAŞKANIM ...O yardım GECESİNDE YANINIZDA DURAN BU GENÇLERİ ...2,3 kuruşlarını DEMİRSPORA FEDA EDEN ve hiçbir Fedakarlıktan kaçınmayan bu GENÇLERİ HATIRLAYIN ...ve şu sözü unutmayın ...HER NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ BİZE KÖTÜ GÜNDE ADAMLAR LAZIM DEMİŞTİK ...işte bu sözümü tekrar yeniliyorum ...Bizi bu kötü günümüzde sahipsiz bırakmayın ...YILLARDIR YAŞADIĞINIZ DEMİRSPOR SEVGİSİNİ böylece sahipsiz bırakmayın ...her ne olursa olsun HEP YANINIZDAYIZ ...DÖNENE DEK BU ŞEHİRDE İSYAN VAR ...
dr.hulusi dedi ki…
Sayın başkanım istifanızı gerektirecek bir durum yok,taraftar ve kent desteği konusunda haklısınız,iki aydır spor fonunu vermeyenler utansın,başkanlık koltuğuna oturmalarıyla spor fonunun musluğu açılacak olanlar utansın,adam müsvettesi bikaç çapsıza başkanlık yolunu açıp gün doğurmayın,lütfen kararınızı gözden geçirin..
türkayADS dedi ki…
KABUL ETMİYORUZ BAŞKANIM O İSTİFAYI....SİZ DÖNENE DEK BU ŞEHİRDE İSYAN VAR.....
bekir çınar dedi ki…
Saygıdeğer Ankara tayfası;
Bana ve yönetimime gösterdiğiniz destek için binlerce teşekkür ederim.Ancak be KÜSTÜM OYNAMIYORUM demiyorum diyememde benim ne haddime demirspor bizim herşeyimiz bu saygısızlığı yapmak haddime değil.Ben şunu söylüyorum belediyeden verilen söz tutulmadı ayda 200bin lira verilecekti 3 aydır para alamadık.Bu işler parasız olmuyor yönetim olarak şuana kadar bu sezon için 1 milyon lira civarında para verdik bu parada ancak buraya kadar getirdi.Bizim sıkıntımız maddi sorunlar bunun hocayla yenilgiyle bağdaştırılmasını istemiyorum.saygıdeğer Demirsporlular yanlış yere tepki veriyorsunuz tepkiniz sözünü tutmayanlara olmalı bana değil.Lütfen artık uyanın ve hakkınızı arayın yerime gelen yönetime bu destek verilsin.Ve artık demirspor ayakları üzerinde dursun.Lütfen uyanın artık.Ve beni anlamaya çalışın

En derin saygılarımla
Adsız dedi ki…
Tamam başkanım para vermesinler bizde sizden şampiyonluk beklemeyelim artık.Bunu açıklayın yeter.Varsın şampiyon olmayalım ne önemi var şampiyonluğun biz bunlara önem veren bir taraftar kitlesimiyiz? Biz bu hocayı istemiyoruz sadece,adam gibi bir hoca gençlerimizle bile biryerlere gelmemizi sağlar,bu gruptan düşmeyiz merak etmeyin. Varsın çok para alan topçularda gitsin... Ama siz durun! Çünkü bu 1 senelik bir yolculuk değil,sizinle idealleri olan uzun soluklu bir yolculuğa çıktık biz. Şampiyon olmayalım,seneyede olmayalım ama sonra mutlaka olacağız siz doğruları yaptıktan sonra. Bize ne güzel bir yönetiminiz var taraftara bukadar saygılı demeleri yetiyor,bu övgü şampiyonluktan daha önemli zaten bizim için. Bizim başımız dik bunda en büyük pay sizin,sizinde başınız dik olsun ve devam edin beklenti olmazsa kaybedeceğiniz bişeyde olmayacaktır zaten.Hoca inadından vazgeçin yeter,adam gibi bir hoca kayayıda,alperide,cevatıda oynatmayacaktır zaten.Düzgün adam tercih ve sistemle bi yere geliriz. Başarı istemiyoruz yeterki onurlu takım olma yolculuğumuz devam etsin,makinist sizsiniz. Bırakıp atlayamazsınız,yolcularınız ''hayatın demirspor karşısında ne önemi var'' desede onları ölümle başbaşa bırakamazsınız. Biz ölüyorsak sizde bizim için öleceksiniz ve devam edeceksiniz.

ErnesTo1940
göktuğ dedi ki…
Başkanım size verilen sözlerin tutulmadığını söylediniz. Size söz verip tutmayanların oynadığı senaryo hiç değişmedi. Bunların taktiği sizin gibi değerli insanları bu takım için parasını , mesaisini harcayan insanları yıldırmak. Sizden sonra geleceklere bakın biz olmazsak olmuyor mesajı vermektir. Amaçları ise kendi ellerine geçtiği zaman Demirsporu bir nevi paravan olarak kullanmaktır. Siz üç sezondur kulüpte idarecilik , yöneticilik yapıyorsunuz sizden ricam bunların ekmeğine yağ sürmemeniz. Taraftar olarak sizin hakkınızda tek bir kişinin bile olumsuz düşüncesi yok. Sizin kurumsallaşma adına 9 ayda yaptıklarınızı 15 senede yapamadılar. Sizden ricam aldığınız kararı tekrar gözden geçirmeniz. Bizim istediğimiz onlar gibi vizyonu olmayan insanlarla geçici başarılar yerine sizin gibi değerli bir insanla kurumsallaşmak ve kalıcı başarılar elde etmektir.
Niyazi balcıoğlu dedi ki…
SEVGİLİ KARDEŞLERİM
İNŞALLAH BU YAZDIKLARIMI SN BEKİR BAŞKAN'DA OKURDA İSTİFA ETMEZ.BU SATIRDAN SONRA YAZILANLAR ÇOK BÜYÜK DUYGULAR İÇERİSİNDE YAZILDIĞI İÇİN YANLIŞ HATALI ŞEYLER YAZARSAM AFFINIZA SIĞINIYORUM.

BAŞKANIM HEMEN HEMEN SİZİNLE AYNI YAŞTAYIZ ,ALLAH SİZE BÖYLE BİR KULUBE BAŞKAN OLMAYI LAYIK GÖRDÜ, AMA SİZ BİLDİĞİMİZ BAŞKANLARDAN OLMADINIZ OLAMADINIZ OLAMAZSINIZDA.SİZİ BAŞKAN OLANA KADAR HİÇ GÖRMEDİM VE TANIŞMADIK ,HERKES BAŞKANLIĞA MEVKİ ,GÜÇ ,ADINI ADANA HALKINA DUYURMAK İÇİN GELİR AMA SİZ ÖYLE YAPMADINIZ ,BEN İLK DEFA BİR ADANADEMİRSPOR BAŞKANININ ELİNİ GEÇEN SENE KEBAP GÜNÜMDE SIKTIM.EŞİM OĞLUM VE BEN KEBAP GÜNÜNE GELDİĞİMİZDE SİZ ORTALIKTA DOLAŞIP HERKESLE HERŞEYLE İLGİLENİYORDUNUZ.BEN SİZİ GÖRDÜĞÜMDE BİZE DOĞRU GELDİNİZ VE HOŞGELDİNİZ DEDİNİZ OĞLUMU SEVDİNİZ BİR EKSİĞİNİZ VARMI DEDİNİZ,BU BENİM VE AİLEM İÇİN BÜYÜK ONURDU ÇÜNKÜ MAZİSİ ŞEREFLE DOLU TAKIMIMIZIN BAŞKANI HERKESLE TEK TEK İLGİLENİYORDU.BEN İŞİM GEREĞİ CUMHURBAŞKANIYLA, AMERİKAN ELÇİLERİYLE, BAKANLARLA YEMEK YEMİŞ BİRİ OLDUĞUM HALDE BİR DEMİRSPOR BAŞKANININ ELİNİ İLK DEFA 39 YAŞINDA SIKTIM.BUNU NEDEN ANLATIYORUM BİLİYORMUSUNUZ DAHA ÖNCE KİMSE SİZİN GİBİ BAŞKANLIK YAPMADI.BEN DAHA ÖNCEKİ BAŞKANLARI ŞEREF TRİBÜNÜNDE VEYA BASINDA GÖRÜRDÜM, ONLARA ULAŞMAK ÇOK ZORDU AMA SİZ HEP İÇİMİZDE OLDUNUZ.BİR DEFA DA STORE'DE GÖRMÜŞTÜM SİZİ FORMALAR ALDINIZ MERHABALAŞTIK SONRADA ÇIKIP GİTTİNİZ.LİVORNO GELDİĞİ GÜN NASIL HEYECANLIYDINIZ ÖYLE BİR SAĞA BİR SOLA KOŞUP DURUYORDUNUZ HERŞEY HATASIZ OLSUN DİYE HATTA KALE ARKASINDA YAŞANAN TATSIZLIKTA BİLE POLİSLERİN ARASINA DALDINIZ.ŞİMDİ DİYORSUNUZKİ BEN İSTİFA EDİYORUM, BEN BUNU ANLARIM AMA BENİM 8 YAŞINDAKİ OĞLUMA BUNU ANLATAMAM ANLATAMIYORUM.İLK AÇILIŞ GÜNÜ OĞLUM BANA ''BABA GEÇEN SENE GELDİKMİ AÇILIŞA DEDİ BENDE UZUN YILLARDIR AÇILIŞ YAPILMIYORDU BU YÖNETİM İLK DEFA YAPTI DEDİM, LİVORNO MAÇINA GELDİK, O MUHTEŞEM ORTAMDA OĞLUM YİNE NE SORDUYSA BU YÖNETİM İLK DEFA YAPTI O YÜZDEN DEDİM.ŞİMDİ BANA SÖYLEYİN BEN BU ÇOCUĞA VE DİĞER ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM KENDİ ÇOCUKLARINA SİZİN İSTİFA ETTİĞİNİZİ NASIL SÖYLEYECEKLER.BU SAATTEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN NASIL KABUL EDECEĞİZ.OĞLUM HARÇLIKLARINDAN BİRİKTİRDİĞİ PARA İLE KENDİNE KAPALI KOMBİNE ALDI BEN SENİNLE BİR KOMBİNE İKİ KİŞİ GİRMEM DEDİ ,OKULDA BİLE BEDEN DERSLERİNE OKULUN DEĞİL DEMİRSPORUN FORMASIYLA KATILIYOR OĞLUM GİBİ KAÇ ÇOCUK VARDIR ,SİZ İSTİFA EDİN AMA BU YAŞLARI KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK DEMİRSPORLULARIDA DÜŞÜNÜN.BEN İNANIYORUMKİ BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON OLACAK VE BUNU HEP BERABER BAŞARACAĞIZ.LİG BİTSİN ŞAMPİYON OLAMAZSAK İSTİFA EDİN SAYGI DUYARIZ.AMA ŞU AN LÜTFEN GERİ DÖNÜN DÖRT ELLE SARILALIM VE ŞAMPİYON OLALIM.VARSIN ADANALI ZENGİNLER YARDIM ETMESİNLER VARSIN DEMİRSPORLUYUM DİYENLER KOMBİNE ALMASINLAR AMA BİZ MÜCADELEMİZDEN DÖNMEYELİM ,YILMAYALIM BAŞIMIZ DİK OLARAK ŞAMPİYONLUĞA KOŞALIM.BEN ŞAHSIM ADIMA BU ZORLU YOLDA SİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIMA ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM.BU ZORLU YOLDA ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİNİZ.MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ÖNCE ALBAYRAĞIMIZIN RENGİ DAHA SONRA MAVİ LACİVERTTE MEVCUTTUR.DÜŞÜNÜN TARİHİMİZDE KAZANILAN SAVAŞLARI ORDUSU BÜYÜK OLAN DEĞİL YÜREĞİ BÜYÜK OLAN BİZLER KAZANMIŞTI.VARSIN 2 BİN KİŞİYE OYNASIN TAKIM VARSIN BOŞ KALSIN STAD AMA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN KARDEŞLERİM GELSİN YETER.SİZDEKİ BİZDEKİ DEMİRSPOR SEVGİSİ TÜM ADANAYA YETER.BU TAKIMI BİZ ELBİRLİĞİYLE ŞAMPİYON YAPACAĞIZ.BAŞKANIM ŞİMDİDE İSTİFA ETMEK İSTİYORSAN ET ARTIK SAYGI DUYUYORUZ.
.
circassian dedi ki…
yukardaki metni yazan abim ne güzelde yazmış gözlerimi doldurdu.ya yıllar geçse düşünmezdim bir başkana sempati duyacağımı futbolcuya duyulur hocaya duyulur hatta malzemeciye bile duyulur ama bir başkana sempati duyacağım asla aklıma gelmezdi.başkan benim gözümde patron yerinde parayı veren genelde sert asabi ve demirspordan başka taım tutmadıgım ve bildigim yaşımın yetip tanıdıgım çoğu başkanlar affınıza sıgınarak yazıyorum hep karaktersiz çıktıgı içn göreve geldiğinizde size karşı bir kuşku içindeyim lakin ozamandan bu zamana ; şuan bi başkan görevi bıraktı diye gözlerim doluyosa eger bu işte bir iş vardır arkadaş!!!beni tanırsınız sima olarak başkanım geçen sene kız arkadaşımıda getirim bi maça dedim ve kapalıya oturdum özgüün geldiğini duyunca dayanamadım hani kızla rahat maç izleyelim diye kapalıya oturuyrum ama daha girer girmez özgür lafını duyunca dellendim napalım oda kanımızda var sizinde dediğniz gibi asi yakıştırması kolay takılıcak bir sıfat değildir.orda yanıma gelip benle konuştunuz sakinleştirdiniz söz ben yollayacam birazdan diye hatta sizin altyapıdaki turnuvalarınızı izlemeye gelirdim bu yaz turuncu formalı bi takımla oynuyodunuz içlerinde malum takımın formasını giymiş biri vardı dayanamadım yine kenardan bağırdım başkanım yakışmıyor bu herif bu sahaya diye maçın içinde yanıma kadar geldiniz holigan napysun dedinz bende gözüme kestirdim o herifi yıkacam birazdan :) dediniz bunları yazıyorum ama kimileri belki okurken diycek bu kadar detayın ne lüzumu var diye ister istemez yazıyorum hani yaşım küçükde değil 23 yaşındayım heralde genç sayılırım üniversite öğrencisiyim kitap düşkünü bi insanım ama cümle kurmakta gerçekten zorlanıyorum şuan ne yazarımda bekir başkanı istifasından vazgeçirirm diye keşke elimde olsa şu klavyeden çıkan 2 3 cümleye baksada geri dönseniz.yukardaki abiminde dediği gibi bu takımın çok taraftarı var belki milyon tane yalnız bu takımı yürekten ve kalpten seven sayısı malesef okdar değil ama emin olun azda olsa çokda olsa o insanlar sizi asla yalnız bırakmaz bu uğurdu istemiyorum ya şahsen istemiyorum politik bi güçle şampiyon olmayı istemiyorum bir kasımpaşa bir kayseri gibi olmayı istemyrum isterse şampiyonlar liginde olsun muherreml gülerginler gibi hakkımla şampiyon olmak istiyorum isterse 3 sene sonra olsun ister 5 sene sonra bununda sizle gerçekleşeceğine kalbimle inanıyorum varsın paramız olamsın paf takımla maçlara çıkalım ama bu takımı akbabaların eline tekrar düşürmeyin sayın başkanım amatörde oynayalım şanımızla şerefimizle ama lütfen yıllardır yaşadığımız senaryoları bizlere yaşatan yönetmene ve asistanlarına bırakmayın bu takımı.asi çocukların size daha çok ihtiyacı var başkanım lütfen geri dönün saygılar . . .
Hakan HOŞCAN dedi ki…
o istifayı Bizde kabul etmiyoruz...


http://forzadanademir.blogspot.com/2009/10/gun-bugundur.html

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.