Ana içeriğe atla

Adana Demirspor - İskenderun Demirçelik Spor Maç Değerlendirmesi



Başlıkta adet üzere değerlendirme yazıyor ama bu oyuncuların değerlendirilecek hiçbir tarafı yok. İnsan arkadaşı ile halı sahada oynarken daha hırslı oynar. Taraftar kötü gününde takımı yine sahiplendi maça gelen sayısı hemen hemen ikiye katlandı. Karşılığında ne aldı. Hakaret, küfür ve kötü futbol. Demirspor taraftarı bir futbolcudan küfür yememişti onu da yaşattılar. Bu dakikadan sonra felaket senaryoları değil acı gerçekler ortaya atılmalı. Ne olacaksa olsun , sonu nereye giderse gitsin. Bize yakıştığı gibi hareket edelim yeter.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Sayın göktuğ kardeşim; Bir başkan camianın kabullenmeyeceği ve sıradan hoca getiriyorsa, yine sıradan ve yaşlı futbolcularla anlaşılıyorsa, Takım 35 dakikada ısınmadan antreman yapıyorsa, taraftarın çok kez uyarmalarına rağmen kulak verilmemişse (mesela kaleci tranferinde olduğu gibi yada açılış maçı sonrası uyarılar),Takım iki haftadır hocasızsa malesef tek suçlu kendisir. Sonra Başkan bildiği gerçekleri neden açıklamamaktadır. Özellikle Bayram Akgülün nelerin peşinde olduğunu çok iyi bilmektedir. Çıksın açıklasın.
Baris dedi ki…
Başkandan bu sefer küfür eden topçu maça gelmesin açıklaması bekliyoruz. Taraftara gelmeyin lan diyen adam topçusuna bir şey diyecek mi merak ediyorum !!!
Adsız dedi ki…
hangi futbolcu küfretti acaba? Birde maçtan sonra metin türk futbolcu tünelindeki çıkışı yumrukluyordu sebebini bilen varmı
Adsız dedi ki…
Hayatımda ilk defa kendi sahasında, kendi taraftarına küfür edip kırmızı kart gören bir futbolcu gördüm...
Onun haricinde ruhsuzların gene merkezi oluşumuz hakkında şüphelerim kalktı, belkilerim vardı..Bugun hepsi gitti.Kaptan vasıfını taşıyan insan sakatlığını bahane ederek ikinci yarı oynamadı, ilk yarı sahada yoktu.Allah aşkına Cemden kaptan değil, futbolcu olmaz.

BUNDAN SONRA SONU NE OLACAKSA OLSUN, DEMİRSPOR TARAFTARI BUNUN ALTINDA KALMAMALI...
HİÇ BİR LAFA VE BAHANEYE İNANMADAN GEREKENİ YAPMALIDIR.
mithat dedi ki…
Onur Güney'in taraftara küfrettigi icin yemis oldugu kırmızı kart futbolculuk kariyerinde kara leke olarak kalacaktır. Bu sene de sampiyon yine taraftar.
Adsız dedi ki…
Bu saatten sonra yapılacak tek iş var.Bekir ÇINAR a sesleniyorum.ADANADEMİRSPOR HEP KÖTÜ GÜNLERİN TAKIMI OLMUŞTUR SYN BAŞKAN.SEN BU ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYERKEN BİLİYORDUN BAZI ZOR DÖNEMEÇLERİ.AMA HİÇBİRİNDEN DÖNEMEDİN,HİÇBİRİNİ DÖNMEYE CÜRRET EDEMEDİN.BU TAFARTAR HİÇBİR ZAMAN SAHİPSİZ BIRAKMADI TAKIMINI.TABİKİ BAŞARIYA ENDEKSLENİR HEP STADDAKİ TARAFTAR SAYISI.AMA BU ŞEHİRDEKİ HİÇBİR DEMİRSPORLU ATMADI TAKIMINI.MESELA TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURULANA KADAR NE OLDU BİR DÜŞÜN.16 KERE DEVLETİ YIKILDI BU HALKIN 17.KEZ DEVLET KURDU..PEKİ ŞİMDİYE KADAR GÖRMEDİN Mİ EN AZ 50 DEFA YIKMAYA ÇALIŞTILAR BU TAKIMI 51 DEFA KARŞILARINA DİKİLDİ BU TARAFTAR.AMA SEN TOPÇUNA YOL VERİP SAHİPLENMEDİN TARAFTARINI.VE ŞİMDİ SESSİZ SEDASIZ ÇEKİP GİDİYORSUN.MUHTEMELEN ÇOĞU TOPÇU KADRO DIŞI KALACAK VE YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ.OLAYA BİRDE ŞURDAN BAK.SON 3 SENEDİR BU LİGDEN ŞAMPİYON OLAN KADROLARA VE TRANSFER BÜTÇELERİNE BAK.ŞU ANDA GRUBUMUZDA VE DİĞER GRUPLARDA LİDER OLAN TAKIMLARIN KADROLARINA,PARALARINA VE TARAFTAR SAYISINA BAK.DEMEKKİ HERŞEY PARA DEĞİLMİŞ.SYN BAŞKANIM SİZİN EN BÜYÜK HATANIZ FUTBOLCULARLA ÇOK İÇLİ DIŞLI OLMANIZDIR.O SİZİN İYİ NİYETİNİZDEN KAYNAKLANIYOR AMA FUTBOLCU MİLLETİNDEN BU İYİLİĞİN KARŞILIĞINI ALAMAZSIN.TAMAM İLLAKİ GERÇEKTEN ADAM GİBİ ADAMLAR VARDIR.AMA İSTİSNALAR HİÇBİR ZAMAN KAİDEYİ BOZMAZ BAŞKANIM.BENİM YAŞIM 47.MESLEĞİM DİŞ HEKİMLİĞİ.HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR YERE YORUM YAZMADIM..AİLEMİ ALDIM ÇOLUK ÇOCUK KAPALIDA MAÇIMI İZLEDİM.BEN SADECE BUNU YAPABİLİYORUM.KOMBİNEMİ ALIYORUM TAKIMIMA DESTEK VERİYORUM.BİZİ GEÇİN BAŞKANIM.PEKİ YAZIK DEĞİLMİ KOSKOCA MARATONA,KAPALIYA,ANKARA TAYFASINA,İSTANBUL TAYFASINA,GURBETTE BU AŞKI YAŞAYAN İNSANLAR,YAZIK DEĞİLMİ HAYATINI BU TAKIMIN YAŞAMASINA ADAYAN ŞİMŞEKLER GRUBUNA VE TRİBÜN LİDERLERİNE...İÇİNİZİ OKUYORUM BAŞKANIM..YAZIK DİYORSUNUZ EVET GERÇEKTEN YAZIK...O ZAMAN HEMEN GÖREVİNİZE DÖNÜN.FUTBOLCULARI ALIN KONUŞUN..VEREBİLECEĞİNİZ PARAYI SÖYLEYİN..GİDEN GİDER KALAN SAĞLARLA BAŞINIZ DİK,O KOLTUKTA OTURUN..ONURLU ADAMSINIZ SİZ..BU TAKIMIN ONURUNA SAHİP ÇIKARSINIZ BUNDAN ŞÜPHEMİZ YOK.BU TARAFTAR ACILARLA BÜYÜDÜ.ŞU ANDA YÜZDEYE VURACAK OLURSAK SÜPER LİGİ GÖREN YOK ARALARINDA.ONUN İÇİN BİRŞEYLERİ BAŞARAMYINCA PES ETMEYİN BAŞKANIM.SADECE O KLÜBÜN O FORMANIN HAKKI VERİLSİN.FUTBOLCULAR PERDE ARKASINDA ALİ CENGİZ OYUNLARINA GİRMESİNLER.SİZİN YIKILMANIZI BEKLEYEN KAÇ KİŞİ VAR BİLİYORSUNUZ.GÜLDÜRMEYİN MİLLETİ PİŞKİN PİŞKİN.AMAN VERMEYİN ONLARA.HAFTA ARASI TARAFTAR HAFTA ARASI SENİN İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPACAKMIŞ.HİÇ GEREK YOK BAŞKANIM HİÇ GEREK YOK.SEN GEREKENİ ONLARDAN ÖNCE YAP VE BEN ONURUM İÇİN,ONURUMUZ İÇİN,ONCA ÇAKALA İNAT GÖREVİMİN BAŞINDAYIM DE..DEKİ UYUYAN DEV ŞAHLANSIN,DEKİ GÜZEL GÜNLERE İNANAN BİR GÜVERCİN HAVALANSIN........SELİM ÖZGÜR.....
Adsız dedi ki…
Benım adım Serhan Oflaz, benım babam bu klupte 14 sene futbol oynadı.Bu takımın otobusuyle deplasmanlara gidip geldim, futbolcuların arasında büyüdüm, 48 yaşındayım, ama bugunku kadar ruhsuz, formaya layık olmayan, formanın içine yakışmayan insanları yan yana hiç görmedim.Hele dönüp seyircisine küfür eden futbolcuyu ilk defa görüyorum o futbolcu bugun gece klupten uzaklaştırılmalı ve bir daha Demirspor tesislerine ayak bastırılmamalı ve onun gibi diğerleride. Bundan sonra Demirspora yakışan genç takımıyla mücadele etmek en azından bir kaç tane futbolcu kazanmaktır.Demirspora ve rahmetli Muharrem Gülergin amcamın ruhuna yakışan budur.
Jose Marti dedi ki…
Taraftara küfreden futbolcuya bir şans tanınmalı, "ben eşşeklik ettim, özür diliyorum" derse affedilmeli, aksi halde bu güne kadar varsa döktüğü ter ve verdiği emek için teşekkür edilerek kapı gösterilmelidir..
myown dedi ki…
alt yapının içine 3 4 tane tecrübeli futbolcu serpilerek kurulmulı takım...adanalı futbolcular demirsporlu futbolcular istiyorum...
Adsız dedi ki…
Bugüne kadar bizi hep adanalı topçular sattı,şimdide aynı şey geçerli en ruhsuzları arkadaş iş çevirenler hep adanalı futbolcular. Bırakın bu adanalı olayını. Ben başkan olsam 1tane bile adanalı futbolcu oynatmam bu takımda!!!
Adsız dedi ki…
YUKARIDA 47 YAŞINDAKİ SELİM ABİMİZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞ.BEKİR BAŞKANDAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
Adsız dedi ki…
Taraftara küfreden futbolcuya şans tanınmalı ?
Jose Marti adlı kişi döktürmeye devam ediyor...Böyle düşünenlerede bin kez yazıklar olsun.
Anamıza sövdü, bir şans daha verilsinde bacımızada sövsün...
Dillere pelesenk edilen Muharrem Gülergin duruşunu sözde değil de özde yaşayan, düşünen ve yaşatmaya çalışanlara helal olsun ama böyle düşünenler oldukça bir adım ileri gidemeyiz. 70 yıllık klupte bır ılk yaşandı ve adam çıkıp özür dilesin affedelim diyor, o adam stadda Demirspor da olduğu sürece maça gitmem ben.Futbolcuya, taraftara sövme cesareti verenlerde de kabahat var.
Adsız dedi ki…
Hala Bekir Çınar denmiyor mu, dayanamıyorum arkadaş. Daha ne yapacak bu adam yanlışlarının görünmesi için söylermisiniz ? Ben istemiyorum arkadaş, yolu açık olsun, bir daha da klübün önünden bile geçmesin mümkünse. Ha bir de lütfen koyduğu temlik ile ilgili de buraya birkaç satır yazsın...

Ziya
Adsız dedi ki…
Anlamıyorum artık gerçekten kelimelerle ifade edilemiyecek şeyler var aklımda Başkan takıma zarar veren herşeye karşı durdu sen takıma küfür ederek zarar veriyorsun bunun yanlış oldugunu soyleyen Çınar,yıllardın sovdugun futbolcu sana sovdu dıye astılar kestiler yıllardın sovuyorsunuz da ne oluyor ?

Not:Onur'un küfür etmeye değil el kol yapamya dahi hakkı yoktur.Ama verilen tepkinin çok yerli olduğunuda söylüyorum ama tepki şekli yanlıştır.

Bunca ay yerel spor siteleridne yerel basında yer alan "Rakipler Demirspor Adıyla Motive oluyor" başlıklı haberede değinmek istiyorum.Eğerki rakibin senin büyüklüğünden korkuyorsa sende büyüklüğüne yakaşır şekilde top oynıyacaksın.

Basında yer alan diğer haber defans hakkındaydı.Tekmeye kafa uzatır diyordu.Ruh olmadıktan sonra neye yarar? Hani takım çok iyi motive oluyordu hani takımın erken kurulması fln ne oldu ya ? Kamplara erkenden gittik çalışmalara ise aylar önce başladık.Transferler nokta transferlerdi.

Klasman grubundaki diğer takımları tüm yaz boyunca takip ettim gayyumlarla borçlarla hocalarla uğraşti tek rakıp oalrak gordugum Demir çelik'idi.Ama bakıyorum Mardinlere Urfalara top oynatıyoruz.Kendi evimizde maç veriyoruz Maraş'a eğer ki herşey bu kadar iyi gorunuyor ve aksıne bir durum varsa nedir olmıyan ?

Bu takım lanetlenmiş diyorlar doğrumudur söyleyin ? Daha yaşım ne başım ne büyüklerim neden senin ne işin var burda der oldu sen niye geldin der oldular ? Nedir ya bu ?

Peki biz yanlışmı yapıyoruz ?Düşünüyorumda yok ya olmuyor.Eski günlere dönmesi gerekir grubun çok şey gördüm ! İstikarar istiyoruz çok mu ya ? Facebook'ta görüyorum futbolcularımızı gazipaşda kız arkadaşlarıyla goruyorum futbolcularımızı ne oluyor be AdanaDemir sana ?
Adsız dedi ki…
Futbolcular suçlu , peki taraftar olarak bizler ne kadar masumuz?
Dün maçı kuzey kapalıda izledim ve izlediğime ve maça geldiğime çok pişma oldum.
Futbolculara protesto medeni bir şekilde kale arkasında başladı ve çok da güzel tepki verildi. Peki neden futbolcuların ailesine küfür ediliyor , ayıptır günahtır arkadaşlar. Beğenmedik mi oyununu ıslık çalın , alkışlayın , mendil sallayın ama insanların ailesine bu kadar küfür edilmez. Millet demirspora ailesine küfür ettirmeye gelmiyor , kendinizi onların yerine koyun takım yenilmiş sizin eşiniz tribünde oturuyor ve 3 yada 4 kişi eşinize saldırıyor NE YAPARSINIZ? Bayanlar maça bundan sonra nasıl gelsin...
Onur'un yaptığı çok büyük hata tamam ama bide onun kulağına gelen küfürler , ailesine edilen küfürler nasıl kabul edilecek?
Süleyman tek başına oynadı dünkü maçta kapalıdan edilen küfürlere inanamassınız , futbolcuda bir insan unutmayın , başarısızlar savunulacak hiç bir şey yapmadılar fakat onların yerine kendinizi lütfen koyarmısınız ,
Devamlı ailenize küfür edilecek ve bide bunun üstüne çocuklarınızın annesine tribünde saldıracaklar...
Nerde kaldı bizim demirsporluluğumuz?
Adsız dedi ki…
Demirspor taraftarını dışarıya canavar gibi göstermenın luzumu yok, kendi taraftarıyla bu kadar uğraşan şımarık bir futbolcu grubu daha önce gelmiş midir bilmiyorum ?
Maçta 5-0 öndeyiz taraftarlar birden kalkıp futbolcuların analarına bacılarına mı sövüyor ? Inanılmaz top oynuyoruz her maç en az 200 pasımız var, 15 in altında şutumuz yok ama taraftar kalkıyor hep birlikte yada tekten tükten futbolculara sövüyor ha ?
Adam 20 tl vermiş, 10 tl vermiş.O adam istese 10 ekmek, 20 ekmek fazla alır oturur ailesinin karnını doyurur maçınıda tv den izler ama adam inanmış sahadakilere yönetimdekilere karşılığında ise yürüyen topçu görmüş kendince tepkisini söverek vermiştir.
Daha önceki yıllarda söven olmuyor muydu ? Oluyordu. Şimdi neden sürekli bu küfür konusu gündeme oturtulmaya çalışıyor ? Galatasaray taraftarı yenılınce takımına sövüyor mu ? Adamlar koşuyor, top oynuyor, en azından pres yapıyor.Öyle yeniliyor.Böyle oluncada taraftar gelecek olarak umutlanıyor.Bizim taraftarımız neden sövüyor gelecek için umudu olmadığı için, kandırıldığını anladığı için..Süleyman 1.90 boyuna rağmen ilk yarı kafa vuramadı topa, bunu gördüğü için sövmüştür belkide.
Sürekli pişirip pişirip önümüze küfürü getirmeyin.Demirspor lu topçunun anası bacısı varsa, taraftarında anası bacısı var.15 senedir sabreden herşeyi her sene unutup sil baştan yapan bu taraftar küfür konusunun konuşulmasını kesinlikle hak etmiyor.
Hakan HOŞCAN dedi ki…
Bekir Bey sanrım bu olaydan sonra da, birdahaki maça yedek kulübesinde izler :) Onur Güney bu takıma il geldiğinde herşeyinde savunan kişileri bugün aıklama yapmasını bekliyorum. Sözüm ona, malum takımda şampiyon olduğunda sevinmemişti bile. mahalleden çok sıkı fıkı tanıyanlar cevap verebilir :)
Jose Marti dedi ki…
Mesajın anlamını anlayamamış adsız,
anlatmak istenen senin anlayabileceğinden ibaret ise başka bir şey yazmaya gerek yok..
Adsız dedi ki…
Bencede başka bir şey yazmana gerek yok, 70 yıllık klubun tarihi bu kadar kolay oluşturulmadı.Taraftara sövüp sonra özür dilesin gelsin düşüncesiyle büyümedi Demirspor.Gerçi bu klubun tarihini ne kadar bildiğini kimlerin nasıl şartlarda ve hangi şekilde yönettiğini bilip bilmemenle doğru orantılı.
Demirspor dön-gel kerhanesi değil, ne yazdığımızı bilelim, futbolcu taraftarın anasına avradına sövdü kırmızı kart gördü, işin ciddiyetinin farkında değilsin heralde.
Adsız dedi ki…
Takımda Adanalı isteyenler önemli olan memleketdeğil adamlık Adam gibi Adamın memleketi olmaz.İşte Takımda direk oynayan Adanalılar Cem,Kaya,onur ve İlhan Takıma faydasını siz söyleyin.Sayın Başkanım Her maçta kırmızı kart bu nasıl disiplin mahalle takımımı bu.On bir İş adamaı Bir Bayram Akgün kadar olamadınız.
caqLaR dedi ki…
Sen ADANA DEMİR'sin adına yakışır şekilde oynıyacaksın.Bunu bilmiyorsan çıkmıyacaksın o sahaya biz diyoruz ya "Tribünde bizsek Sahada sensin" sen sen olmadıktan biz biz olduysak neye yarar yaşım ne başım ne çapım nede böyle yazı yazıyorum.Ne biliyorumda neye yorum yapıyorum bilgim oldugu için yazıyorum.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamya çalışanlar var mesala öncelikle yıllardır denen taraftar konusuna gelelim ,geleyim :)

Taraftar konusunda olaya farklı bir açıdan bakayım.Hangi klubun taraftarı var ki 2B'de olan ? yada hangi taraftar bizim yaşadıklarımızı yaşamışta halen takımının peşinde demekki gerçekten tribünde bir ruh var inanıyoruz peki hakediyormuyuz.Size iki tane örnek vereyim; Beşiktaş JK klubu istikrarsız başladıgı ligde 6 haftada grub içi kavgalar göz önüne çıktı. Bir benzeri daha geçen yıl Fenerbahçe SK -Kayserispor SK maçı taraftar 0-2'den sonra stad ı terkettıle koltuk kırmaya başladılar.
PEKİ SEN 15 YILDIR BU LİGDE TOP OYNUYORSUN İSTİKARAR DENEN OLAY 5 OCAK'TAN İÇERİYE GİRMEMİŞ BU KADAR SEYİRCİN VAR...!

Taraftar diyoruz peki bu taraftar dediklerimi kim stadda gerçekten kale arkasının kalitesi gittikçe azalıyor gözümde KALE ARKASI (MUHARREM GÜLERGİN TRİBÜNÜ)olara bildiğimiz yerde ŞİMŞEKLER GRUBU ' ruhu taşıyan kişiler hariç herkez kaldırıp at geçen maçta grup dahi sıktı bir ara bir köşeye geçtim çevremi izlemeye koyuldum.Gerçektende taraftarımız bilgisiz akıl dengesi yerinde değil gibi hareketlerde bulunan neyine güveniyor bilmiyorum küfür eden yekten ve gol kaçırınca koltuk tekmeliyen ufacık çocuklar,Grup büyükleirmizi "biz parkte ne konuştuk" demesine"-biz gelmedik,bilmiyoruz " tarzında yorum yapan babam yaşında insanlar yok ya olmuyor.Taraftar GRUBUMUZ iyi ama taraftarcılık oynanmasın stadda forma giyen futblcu hakkını verecekse sende girdiğin tribünün ağırlığını bileceksin ve ona göre davranacaksın....!

Saygılarımla ..!
Adsız dedi ki…
çağlar efendi öncelikle sen ve senin gibiler yüzünden,bu tribünde kültür seviyesi oldukça düştü.yazdıklarınla anlattıkların hiç uyuşmuyor.bunu sende biliyorsun.neyse konuyu burda tartışmaya gerek yok kardeş.içerdeki ilk maçtan önce bir çay içeriz senle.Diğer konuyada gelecek olursak,vallahi herkese üzülüyorum.Şurda ankara tayfasının verdiği emeğe bakıyorum,ne bilim başka başka insanlar geliyor gözümün önüne,ne yapacağını bilmiyor insan..nasıl bir karşılık alıyoruz..çözemedim seni ADANADEMİR ÇÖZEMEDİM....
caqLaR dedi ki…
Ben sadece gördükleirmi söyledim.Çay konusuna gelince istiyorsan tribünden birlikte bestede söyleriz istoyorsan oturur kapalıdan maçıda seyirederiz.Yaşını bilmiyorum ama tahminimce benden büyüksündür.

Ayrıca ben saygılarımla diyede belirttim.Yanlış olabilir ama farketmez.Her zaman herşeye açığız..

SAYGILARIMLA,Öcenki yazım yada yazılarımda yanlışım varsa affola !

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.