Ana içeriğe atla

Adana Demirspor - İDÇ Maç Değerlendirmesi 2

Bu sezonki en önemli maçımızdı. Taraftar da bunun bilincindeydi ve gösterilen ilgi diğer maçlara göre oldukça yüksek; ama Demirspor'a göre hala yetersizdi.

Atatürk parkında toplanıldı. Oldukça güzel ve bilinçli bir konuşma yaptı Göksel Abi. Adana'da tek takım istendiğinden , bunun için oynanan oyunların olduğundan, taraftarın bilinçlenmesi, İNTERNET ORTAMINI, FORUMLARI, SPOR SİTELERİNİ DAHA BİLİNÇLİ KULLANMANIN öneminden bahsetti.

Bir ara klasikleşen kortejlerimize yenisini ekledik. Güzel bir kalabalık vardı. Gazipaşa Mado sokağına dönünce ''Gülün bakalım gülün bakalım, dalganızı geçin bakalım.Hadi kolaysa GAZİPAŞA'DA karşımıza çıkın bakalım.'' Balkonlardan insanların bakışını görmek hoşuma gidiyor.

Takımı Gazipaşa'da karşıladık. Meşaleler ile moral verdik, otobüs ile birlikte stada yürüdük.

Maç öncesi Bekir Çınar'a destek tezahuratları yapıldı.Hatta skorbordun sol tarafında ''Yeni yönetim değil, istikrarlı yönetim istiyoruz '' pankartı asılıydı.

Diğer bir pankartımız ise her maç Kapalı B üstte yerini alan, geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren ve Demirspor formasıyla hayatını kaybeden 8 yaşındaki Berkay kardeşimize idi.''Bu kalp seni unutur mu? ''

Maçı yaklaşık 10 bin kişi izledi. Geçtiğimiz haftalara göre daha kalabalıktık.Sadece kalabalık değil daha hırslıydık. Taraftar iyi motive olmuştu.Kapalılar neredeyse doluydu.Maraton'da kenarlarda boşluklar vardı.Rakip taraftarın da gelmesi bizi daha iyi motive etti.

Lanetli takım olarak oyuna iyi başlayıp golü ilk yiyen maçı da kaybeden tabi ki bizdik. Moraller bozuldu, umutlar yitirildi...
Tribün adına akıllarda kalanlar ise protestolardı;
Üçlü ''masmavi şimşekler'' diye değil de taraftar diye çekildi.
Taraftarın sırtını sahaya dönüp tezahurat yapması, alkışlar...
''Yazık bu taraftara, YAkışır futbolcuya''
''Söyleyin taraftar şimdi ne yapsın?''
''Alemin keyfi yerinde yine maşallah''
''Renklere aşığız sizlere değil'' sloganları, boynu bükük, başı öne eğik insanlar...

Futbolcu değil mi, alayı bir.

Maviyle yazılmış bak kaderimiz; ama sanırsam şampiyonluk görmeden öleceğiz...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
son dakika haberi...SPORTİF DİREKTÖR ASLANKESER

19 Ekim 2009 Pazartesi Saat 15:07

Adana ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Ercan Aslankeser, Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörlüğü’ne getirildi.


Adana ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Ercan Aslankeser, Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörlüğü’ne getirildi.


Kaptanlık yaptığı mavi-lacivertli forma altında yaşadığı ve yaşattığı şampiyonluklarla bilinen Ercan Aslankeser bugün göreve başladı. Aslankeser’in takımda ağabeylik görevinde bulunacağı açıklandı.kaynak çokurova tv.....
Hakan HOŞCAN dedi ki…
Kulüp binasını turuncuy boyamağımız kaldı bir.

http://forzadanademir.blogspot.com/2009/10/adana-demirsporda-aslankeser-sportif.html
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Daha ne kadar dip yapacağımızı merak ediyorum açıkçası.
İşsiz kalanların adresi olmaya tam gaz devam. Demirsporun ayağa kalkmasını isterler mi sizce?
Adsız dedi ki…
Özgür Nasuha, Ünsala yakışmazmı Demirspor forması
Adsız dedi ki…
durmuş ali çolak gelmiş kaynak ajansspor
şalgam apo
Adsız dedi ki…
tek aşkımız ads...SON DAKİKA..... Teknik Direktörlüğümüze Durmuş Ali Çolak getirildi. Bugün Adana Demirspor Aytaç Durak Tesislerimiz´de ilk çalışmasını yapan teknik direktörümüz Durmuş Ali Çolak nezaretinde Çarşamba günü de çift idman yapılacak.

Öte yandan yarın (Salı) saat 11.30´ta sportif direktörümüz Ercan Aslankeser ile teknik direkötürümüz Durmuş Ali Çolak Adana Demirspor Aytaç Durak Tesislerimiz´de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.