Ana içeriğe atla

Adıyamanspor 0 - 0 Adana Demirspor


Takımımız Belediye Vanspor maçından farklı olarak, Barış-Cevat , Aydın- Burak değişikliği ile çıktığı maçta Adıyamanspor ile berabere kaldı. Takımımızın üretkenliği yine düşüktü. Doldur-boşalt ile pozisyon bulmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Burak'ın kaçırdığı mutlak gol pozisyonu hariç etkili atağımız yoktu.Attığımız bir gol ise ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Topu yere indirerek , pas yüzdesini artırak oynarsak daha çok pozisyon bulabiliriz. Herşeyden önce mücadele gücümüzü artırmalı iklimin lehimizde olduğu havalarda puanları toplamalıyız.Yoksa kara kışta deplasmanlardan puan almak çok güç olacak.

Yorumlar

caqLaR dedi ki…
Maça iyi başladık ama süreklilik sağlayamadık sanki sahadaki oyun işimize geliyor gibiydi...! Sağ kanatta Cevat Macit adeta yoktu.Takımın oynadığı sistemi ise halen çözemedim belirli bir düzen olmaması ile beraber kalıplaşmış bir oyun düzeni var şişirme toplarla gol arıyoruz.Cem ve Tayfun ilerde yalnız kalıyor ve haliyle çok yoruluyorlar.Denizli ise hakkında söylenenlerin aksine çok güzel bir oyun çıkardı.Yapılan değişiklikler oyunu canlandırdı.Alican ve Aydın çok iyi seçimdi.Maç boyunca hakem birazcık bize karşı gibiydi.Takımı oyun olarak iyi denilebilecek sebepte ama rakipte geriye yaslanık şekilde bir oyun oynadığı için ilerde pek etkili olamadık.Maç boyunca Adıyaman'lılar sert oynadı diyeblirim.Hakem taviz verdiğide ortada ...

HAKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN ..!
MAVİMAVİMASMAVİ dedi ki…
Bu maç hakkında pek fazla konuşulacak birşey yok.Olayın farklı bir boyutuna geleceğim şimdi.Öncelikle maça değinecek olursak burakın karşı karşıyası,verilmeyen golümüz(gol olup olmadıgını bilmiyorum)aydın tabakın kaçırdıgı müthiş gol,ve dışardan vurdugu sert şutu...takımın sahaya çıktığı kadroyu cevat hariç doğru buluyorum.Son 3 maçtada anlaşıldı ki ufak tefek teknik değişiklikler yapılmaz ise,cem ile aydın beraber oynamaya veyada mücadele etmemeye devam eder ise zaten arka 4 lüye italya milli takımının defansınıda koysak çok pozisyon veririz.Zaten kaleci kaya geldiği günden beri hiç güven vermiyor.Çok acemi hareketler ve ani çıkışlar yapıyor.Ekstra bir yeteneği olmayan sıradan bir kaleci benim gözümde...Saha içi eleştirilerim bunlar..Yönetime eleştirim yok..VE SON OLARAKTA ŞU ANDA FIRSAT KOLLAYANLARIN GÜNDEM MADDESİ TEKNİK HEYET..Teknik heyete tek eleştirim fazla agresiflik ve fevri harekettir.Teknik anlamda getirilen,istenilen,futbolcular belli.Malzeme ortada.Ve bu malzemeden helvayı yapacak adam şu an ABDULKERİM DURMAZ dan başkası değildir..Şimdi facebooka girdim fırsat kollayan devamlı içinde birşeyler kalmış,eskiden yönetimimizde görev almış,herşeye muhalefet ve burun sokmayı seven bir kişi yine yönetime ve hocaya sallamaya başlamış..GÖKTUĞ tahmin etmiştir kim oldugunu :):)...Bu işlerde niyet önemlidir.Bakın yukarıda yaptığım iyi niyetli bir eleştiridir.Zaten eleştiri iyi niyetle yapıldıgında anlamını alır..Ve son olarak fırsat kollayıp,kendi çapında yönetime,taraftara,ona buna kötü niyetle sallamak ancak,içlerinde kalan ezilmişliğin dışa vurumudur..YAZIK...ACIYORUM......ÖZKAN
Adsız dedi ki…
Özkan arkadaş bir açıklasa da öğrensek içte kalmış ezikliğin nedenini ya da ilgili arkadaşın ne gibi bir ard niyeti olduğunu? Sadece Göktuğ anlamamıştır herhalde o kişinin kim olduğunu, eğer ben de yanlış anlamamışsam o kişi senin gibilerin alayından daha Demirsporludur ve hiçbir zaman başkaları gibi kendi çıkarını! Demirspor'un çıkarından önünde tutma yolunu seçmemiştir.

Ziya
Onur BİÇER dedi ki…
Gerekli yorumları bu konuda yayınladık ve dahası gerginliğe yol açacak mahiyette görünüyor. Biraz daha küçük tondan konuşmak ve tartışabilmekte yarar var. Tartışabilmenin önemine dikkat lütfen...
togepy dedi ki…
sevgili özkancım, herkesn kendi fikridir. insanların zorla dusuncelerini degistiremeyiz.ya da zorla istedigimiz gibi düsünmesini isteyemeyiz.

feysbukta ya da baska bir yerde dusuncelerini de yayınlıyorsa katılmasak bile herkes istedigi gibi dusunmekte ozgurdur. hocayı sevmeyebilir , sevebilir, yonetimle iyidir, kotudur.

ama en azından birbirimzi kırmayalım. sonucta hepimiz demirsporluyuz.
kebabman dedi ki…
Ozkan arkadas isim vermelidir... Tanimladigi kisi kimdir? Ismini soyleyelim baskalari itham altinda kalmasin.
Cunku isimlendirdikten sonra iyi niyet ,kotu niyet,firsat kollamak ve icinde kalmis konularinin irdelemek gerekecektir.
MAVİMAVİMASMAVİ dedi ki…
ZİYA nicki ile yazı yazan her kimse ona söylüyorum..tamam ağasınız,paşasınız,benden ve benim gibilerden yani benim en yakın çevremden daha iyi demirsporlusunuz..biz zaten 10 yıldır demirsporluluğu sizden öğrendik..siz olmasaydınız ne yapardık..zaten hep şahsi çıkarlarımızı düşündük.ama sen ve kolladıkların(belkide o kişinin ta kendisisin) hep takımın menfaatlerini düşündünüz..deplasmana gidecem diye sınıfta siz kaldınız,sabahın beşinde pankart asıp,gece yağmur altında siz topladınız..açlık grevine siz çıktınız,,eşya piyangosu yapılırken ön saflarda koştunuz..armana hakaret ettiler,senin formanı giyen topçuna saldırdılar sahaya siz atladınız..her yıl onlarca defa evden siz atıldınız,50 kişilik otobüslerde 90 kişi siz deplasman yaptınız..Yukarıda yazdılarımın ve yazmadığım yüzlerce şeyi siz yaptınız ve yaşadınız demi..Benim ve en yakınımdaki laf söylenen arkadaşlarımın sözcülüğünü yaptım..Ve madem benim bahsettiğim ismi anlamışsın sende ver o zaman isim isim kim kendi çıkarlarını demirspordan üstün tutuyormuş...Ha unutmadan söyleyim millete sordum ziya diye birini tanımıyor..Herhalde MUHARREM GÜLERGİN zamanlarında beyin adam rolündeydin.Onun için bu kadar DEMİRSPORLULUK sorgulayabiliyorsun..Neyse zaten konu hakkında fazla konuşmaya lafı uzatmaya gerek yok..Konuşacak adam bu saatten sonra buraya yazmasın zaten...MSN ADRESİM HERKESTE VAR,TELEFONUM HERKESTE MEVCUT,MAÇ ÖNCESİ NE YAPARIM,MAÇTA NERDE DURRUM,NE YERİM NE İÇERİM HEPSİ AŞİKAR ZATEN....DERDİ OLAN KLAVYEDE ZIPLAMASIN DİREK BENİ BULSUN...BU SON YORUMUMU YAYINLADIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ANKARA TAYFASI ŞİMDİDEN..ÇÜNKÜ BU YORUMUN YAYINLANMASI LAZIMDI...ŞİMŞEKLER GRUBU...ÖZKAN............
Onur BİÇER dedi ki…
Özkan, Ziya isimli okuyucuyu tanımam ama bu yorumu yazarsan elbet cevap hakkının doğmuş olduğunu da değerlendirmen gerekir. Bahsettiğin kişi Şefik abinin ta kendisidir. Bu ismi vermekte bir sakınca yoktur. Öncelikle bu ismi zikretmemen, nerde durduğunu, kim olduğunu, sana nasıl ulaşılacağını söylediğin cümlelerindeki net duruşunla örtüşmedi, bunu kabul etmelisin. Bu kadar net isen isim vermemezlik yapman doğru değil bence.

İkinci husus, blogun tartışılabilir seviyesini koruma gayreti çerçevesinde ilk yorumu yayınlayıp seni tartışmaya davet etmemdir. İlkinde Şefik abiye acıdığını belirtip, ikinci yorumda Şimşekler Grubu'nun fedakarlıklarından bahsetmen ama ithamda bulunduğun kişi veya kişilerin kendi çıkarlarını ön planda nasıl tuttuklarına bir açıklama getirmemen yazdığın her iki yorumu da anlamsız hale getiriyor. Çünkü burası tartışma platformu aynı zamanda. Vurup kaçma platformu değil. Kaldı ki söz söylediğin insana ulaşmak da sana ulaşmak kadar kolay. Konuşmak o derece mümkün. Kişi ayırmaksızın hem de.

Seni tanıyorum. Düşüncelerini ifade edecek, bir tartışmayı yürütebilecek kapasitede bir arkadaşımızsın. O nedenle yapabildiklerini, söylemek istediklerini daha net ifade etmen, sana yakışan davranış olacaktır. Aksi takdirde bloga belli kesimlere içindeki öfkeyi boşaltıp gitmiş olacaksın ki, bu da benim gözümde bizim yaptıklarımıza, bana saygı duymadığın anlamına gelir. Böyle bir düşüncen olduğunu da sanmıyorum.

Konunun özüne gelecek olursak.

Deplasmana gitmek için sınıfta kalmak
Sabahın 5inde pankart asıp gece yağmur altında toplamak
Açlık grevine çıkmak
Eşya piyangosunda ön saflarda yer almak
50 kişilik otobüslerde 90 kişi deplasman yapmak
(Diğer şeyleri saymıyorum, herkes bunlara aynı saygıyı göstermeyebilir.)

Bu saydıkların Şimşekler Grubu'nu bugünkü düzeyine getiren şeylerdir. Bunlardan dolayı, Demirspor'a verdiklerinden dolayı Şimşekler Grubu başımızın tacıdır. Peki Maraton tribününde Grubun yaptıklarını yapmayan ama en az 3.000 kişi kemik olarak Adana'daki her maça gelen taraftar kötü Demirsporlu mu? Senden daha az Demirsporlu olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilir misin? Güzel şeyler yapmak, taraftarlığı sınıflandırma, Demirsporluluğun düzeyini belirleme yetkisini hangi birimize verebilir?

Maraton tribününü geçelim. Atıfta bulunduğun kişinin bu takım için neler yaptığını kendisine sormayı denedin mi? Ya da ben yanlış tanıdım o kişiyi diyelim. Hangi çıkarları elde ettiğini, yapmış olduğu eleştirilerden ne şekilde faydalanabileceğini söyler misin?

Bir diğer husus Şefik abi, her zaman isim verir. Ziya kullanıcı koduna ihtiyaç duymaz. Bu yorum silsilesinde de kebabman rumuzu ile kendisini görebilirsin.

Benden sana ve bu yorumları takip eden kardeşlerime bir tavsiye. Bir dost tavsiyesi kabul edin bunu. Şimşekler Grubu Adana Demirspor'un bir değeridir. Ama tek değeri değildir. Adım atarken, diğer değerlerinin de olduğunu düşünerek ve daha fazla sorgulayarak, sorarak adım atın. Bir adım atacaksanız öyle bir adım olsun ki bu, karşınızdaki kişi yazdıklarınızdan dolayı bir utanç duysun, aksi takdirde yazdıklarınızdan mahçup olabilirsiniz. Bu da en fazla size zarar verir.
Adsız dedi ki…
Yazacak çok şey var, yazacak hiçbirşey yok!

Özkan, kükremiş, içini boşaltmış, tehditler savurmuş ve kendince karşı tarafa cevap hakkı bile tanımadan yine kendince konuyu kapatmış ve gitmiş.

İlk mesajında her ne kadar isim vermese de suçlamalarda bulunduğu kişinin Şefik Akkurt olduğunu (maalesef ben o değilim, sen duymamış olabilirsin ismimi, duyan birilerinin olup olmaması da çok mühim değil zaten) bu camianın içerisinde bulunan herkes tahmin etmiştir. O şekilde yapılan bir yoruma benim verdiğim cevap çok ağır olmasa gerek. Ama Özkan yazdığı ikinci mesajda da verip veriştirerek, üstü kapalı tehditler savurarak konuyu kapattığını düşünmüş.

Çok uzatmak istemiyorum, Onur arkadaşımız bazı konularda gerekli açıklamayı yapmış, Şefik Akkurt da kendisine cevap hakkı doğduğu için bir cevap yazacaktır tahminimce.

Son olarak şunu söylemek istiyorum ; Onur arkadaşımızın da söylediği gibi; Şimşekler Grubu bir değerdir, ama Demirspor'un tek değeri değildir, Şefik Akkurt da Demirspor'un bir değeridir, Ankara Tayfası da, diğer taraftarları da. Ama bir eksik ama bir fazla. Tüm değerlere sahip çıkmak gerekir, onları incitmek değil, hele baban yaşındaki bir insanı rencide edici kelimeler kullanarak hiç değil!

Ziya
kebabman dedi ki…
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayiniz diye bir soylem vardir.
Cevresinde olup bitenden haberi olmayan kendisini ya vezir ya rezil hisseder diye de bir soylem vardir.
Ozkan'in soylemlerine benzer, benim hakkimdaki soylemleri daha once okudum.Kendi forumumda bile genc arkadaslardan bazilari gelip yazdilar.Okudum,onlarada cevap yazdim.Bikmadan usanmadan.
Bir zamanlar en azili Demirsporlu kendimi sanirdim.Seneler surecinde internet araciligi ile Demirsporlu arkadaslarla tanistikca benden daha azili olanlarin varligina sahit oldum.
Insanlarin,irkina,cinsine,rengine, cinsine, semaline,isine bakmadan dost olmaya calistim.Cunku dusman olacagim kisiyle bile en az oturup bir bardak cay icmeyi isterim.Dusman olarak ilan ettigim kimsede olmamistir.
Gizlim saklim olmamistir.
Facebook'ta beni listesine eklemek isteyenleri ozellikle Demirsporluysa sorgusul sualsiz eklemisimdir.Evet listemde Ozkan Turkoz isimli bir arkadas vardir.Belliki Ozkan ,arkadas listesindeki birisine orada cevap vermek yerine burada cevap vermeyi tercih etmis.
Saglik olsun diyorum.
Cok yasadik,cok gorduk.Daha goreceklerimiz varmis diyorum.

Hakkimdaki soylemlerinin degerlendirmesini , cevresine bakip neler olup bittigini bilen arkadaslarina sorarsan soyleyeceklerdir.En azindan forumlarda cogunlukla kebabman rumuzu kullandigimi bilecegini umuyordum.Yanilmisim.

Su bilinmelidirki taraftara saygisizlik yapmis,futbola saygisizlik yapmis futbolcuyu,futbol takimini ayni mac sonunda ovgu anlaminda alkislamam.Kufur ettigimde gorulmemistir.Bana hickimse alkislattiramaz,hickimse de kufur etmemi saglayamaz.

.
Adana Demirspor'un kotulugunu dusunerek,kasitli olarak hickimseye birsey soyledigimi,birsey yazdigimi hatirlamiyorum.Hafizam simdilik yeterince saglamdir.Yazdiklarim senelerdir internet ortaminda durmaktadir.
10 sene once soyledigim ile bugun soyledigim arasinda farkliliklar yoktur.Neyin firsatini ,neyi kolluyormusum merak etmekteyim.

Soylediklerim,yazdiklarim bir taraftari neden rahatsiz etmektedir? Soylediklerim ben universiteyi bitirdigimde dunyaya gelmis bir genci neden rahatsiz etmektedir?
Dusunce ve cozum planlarinda yas farki her zaman etkendir.

beni taniyan arkadaslar bazi seyler yazmislar.

Kahramanmaras macinda ,TIY macinda tribunde olacagim.
Cevrendeki Demirsporlulari tanimak istiyorsan,tanismak istiyorsan,ithamlarda bulundugun hatta acidigin kisiyi tanimak istiyorsan,en azindan karsilikli 1 bardak cay icmek istiyorsan iletisime gecebilirsin.
Sevmek zorunda degilsin,dusman olmak zorunda da degilsin ama dusman olarak kabul ediyorsan bile dusmanini tanimalisin.

Derdi olan internette ziplamasin ,arayip bulsun demek hic yakismamis.

Buyuk harflerle yazmis oldugun MUHARREM GÜLERGİN ismini ne zaman ogrendin? Kim MUHARREM GÜLERGİN fotografinin renklendirmesini,posterini yaptirmistir?Bunlari benim gibi dusunenen ,benim gibi elestiren kisiler yaptirmistir.Bugun MUHARREM GÜLERGİN kimdir diye biliyorsan,mac seyrettigin tribun girisinde MUHARREM GÜLERGİN resmi var ise arkadasim Hulusi'ye binlerce defa tesekkur etmelisin.

Devamı aşağıda...
kebabman dedi ki…
Iyi niyetten kotu niyetten bahsediyorsun.
Kotu niyetli olarak yazdigimi soyledigin seyler icin nedenlerim var.
Mesala su adresteki video
http://vimeo.com/6746764
izle bakalim hocamiz bizlere neler demis.Aylar oncesinden neler vaad etmis.Kampa gitmis,futbolcularin transferinde etkin rol oynamis.
Ve seninde yazinda elestirdigin mevcut takim ve 3 mactir oynadigi futbol ortaya cikmis.Bu kadar seyi soyleyip ,bu kadar zaman icinde soylediklerini yapamamis.Arkasindan bir zamanlar kendisinin elestirdigi gibi top oynayan bugunku takimimizi ona buna suc atarak 5 yasindaki cocuk gibi mazeret ureterek ortbas etmeye calisiyor.
Ve sen bu kisiyi ancak fazla agresiflik ve fevri hareket nedeniyle elestirdigini soyluyorsun,aslinda daha onceki satirlarda gercekleri yaziyorsun..Buna ragmen iyi niyetli oluyorsun.Sana bu kadar vaadlerde bulunan kisiyi koruma icgudusu icine giriyorsun .Neden? Yoksa Simsekler Grubunu ovdugu icin mi? Olabilir ovebilir,bende zaman zaman ovmusumdur,zaman zamanda elestirmisimdir. Ancak Abdulkerim Durmaz Istanbul'a dondugunde ne diyecektir,iste orasi mechul...Abdulkerim hoca sozlesmesi bitince gidecek.Belki birkac yil daha bizimle calisacak ama sonra gidecek.

Ama ben hala burada olacagim.

Belliki benim hakkimda yeterince bilgi almamissin.Ama benim hakkimda soylemedik seyde birakmamissin.
Ben sana ne yaptim?
Yalan mi soyledim?
Soz verip yapmadim mi?
Abdulkerim'e gosterdigin iyi niyeti bana neden gostermiyorsun?
Senin yaptigina fırsat kollayıp,kendi çapında tanimadigi bana, kötü niyetle salladi bu ancak içinde kalan ezilmişliğin dışa vurumudur..YAZIK...ACIYORUM desem ne dersin?

Velhasil elestirme yontemlerim,cozum yontemlerim,varsa! burnumu sokma yontemim ,varsa! firsat kollama yontemim,varsa! kotu niyetli sallamalarim seninkinden farkli olabilir.Bunun baslica sebeplerinden birisi yas farkliligidir.


Ozan Baysal arkadasimin blogdaki yazisindan bazi alintilar yapmak isterim.


Artık çok zaman maçların sonuçları çok önem arz etmiyor bizim gibi eski sevdalılara.. Deli Hüseyinin fonunda Güvercinlerin kanat çırpışlarını hatırladıkça anlamını yitiriyor maç sonuçları; köy, kasaba, semt stadlarında dalgalanan mavi lacivert bayrak hala asil, hala saygıdeğer ve hala buram buram aşktır bizler için. .. Kimileri yadırgıyor artık, bu arabeske çalan mazohist tadı:) ama kaçınılmaz bu son..

Daha çok zaman oynanacak bu futbol oyunu , ama bizim için az zaman kaldı.. Ne Bursa'da ne Konya'da ne Mersin'de kaybetmedik ki biz.. Adananın göbeğinde , Sular yolunda yedik golü tam doksana ,, hala debeleniyoruz o golü çıkarmak için..



Bir abimiz söylemişti bir zamanlar.. DEMİRSPOR DÜNYADA HER TAKIMI YENEBİLİR.. YETER Kİ CANI İSTESİN. .. Her zaman canı istemiyor işte... .

-----------------------------------------------

Biraz yasi olanlar, 35 ve ustu olanlar yedigimiz golu cikarma derdinde..
Demirspor'un cani neden herkesi yenmek istemiyor,yenmek icin mucadele etmiyor anlayamiyor..Demirspor birinci elden kendi futbolculari tarafindan kendisine saygisizlik yapildigini gorunce dayanamiyor.Bizler en cok o zaman yaralaniyoruz.
Bizim zamanimizdaki Demirspor da her macta herkesi yenemiyordu ama yenmek icin cabaliyordu.
Bizim zamanimizdaki Demirspor futbolcusu elinden geleni yapmadigi surece alkislanmiyordu.
Cunku benim yasitlarim Demirspor'u cocuklari gibi gorurler.Demirspor kotu birsey yaptiginda kendi cocugunu azarlar gibi azarlarlar.
Kendi cocugu kotu birsey yaptiginda ,aferin sana oglum diyerek ovgu anlaminda alkislayan baba gordun mu?

Dogrulari yaptiklarinda alkisladim.
Hemde facebook'ta .
Gozunden kacmis olmali,yada senin deyiminle firsat kollayip isine geleni hatirlamissin..
kebabman dedi ki…
Biraz yasi olanlar, 35 ve ustu olanlar yedigimiz golu cikarma derdinde..
Demirspor'un cani neden herkesi yenmek istemiyor,yenmek icin mucadele etmiyor anlayamiyor..Demirspor birinci elden kendi futbolculari tarafindan kendisine saygisizlik yapildigini gorunce dayanamiyor.Bizler en cok o zaman yaralaniyoruz.
Bizim zamanimizdaki Demirspor da her macta herkesi yenemiyordu ama yenmek icin cabaliyordu.
Bizim zamanimizdaki Demirspor futbolcusu elinden geleni yapmadigi surece alkislanmiyordu.
Cunku benim yasitlarim Demirspor'u cocuklari gibi gorurler.Demirspor kotu birsey yaptiginda kendi cocugunu azarlar gibi azarlarlar.
Kendi cocugu kotu birsey yaptiginda ,aferin sana oglum diyerek ovgu anlaminda alkislayan baba gordun mu?

Dogrulari yaptiklarinda alkisladim.
Hemde facebook'ta .
Gozunden kacmis olmali,yada senin deyiminle firsat kollayip isine geleni hatirlamissin..


Urfa maci sonrasi ne yazmisim hatirlatayim.

Attigimiz ikinci gol super,yedigimiz birinci gol komedi .Istek ve oyun cok iyi.Sonuc mukemmel.

Elazig maci kazanilinca elestirenlere gonderme yapilacak.Doldur bosalt yontemi uygulanacak.Bazilari biz hep destekledik ondan kazandik diyecek,bazilari biz hatalarini soyledik,duzelttiler ondan kazandik diyecek vsr vsr.Herkes kendine yontmaya calisacak.

Sonra karsidakilere hemen isim bulunacak.Iyi gun dostu vsr denecek.Iyi gun dostu yakistirmasi yapanlarda bilirki biz hep burdaydik,burada olacagiz.
Bugun iyi gun mudur ki biz buradayiz diye sordugumuzda cevaplar hep klasik olacak.

Beni begenmeyen Ozkan, sen stadin yolunu bilmezken ben duvardan atliyordum.Sen yokken ben oralardaydim ve ben hala buralardayim..Umarim ben 65 yasima geldigimde,eger hala yasiyor olursam ,sen Ozkan olarak 43 yasina geldiginde hala stadta ve buralarda olursun. 65 yasima geldigimde seni arayacagim Ozkan.Haberin ola....O gun seyrettigin Demirspor hakkindaki goruslerini soracagim sana.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.