Ana içeriğe atla

Teşekkür

Bilindiği üzere kulübümüzün federasyona olan bir milyon küsür TL'lik borcu büyükşehir belediyesi başkanı Aytaç Durak'ın desteğiyle bugün itibariyle kapanmıştır. Böylelikle yeni transferlerin lisans sorunu ortadan kalkmış oldu.
Aytaç Durak'a kullandığı olumlu inisiyatif için teşekkür ederim.
700 kombine haberinin üzerine manidar oldu..

Yorumlar

kebabman dedi ki…
Ben de tam tersini dusunuyorum.Federasyon borcunun bu kadar dallandirilmadan,budaklandirilmadan belediye tarafindan odenmesi yapilabilirdi.Nasil olsa Belediye Adana Demirspor'u belediyenin fason bir sirketi olarak kullanmaktadir.
Dallandirdigi ,budaklandirdigi icin yaziklar olsun da denilebilir.
Yoneticileri bu islerle ugrastirmanin,insanlari strese sokmanin geregi varmiydi?

Bazilarina gore vardi.
Adsız dedi ki…
doğruya doğru: en çok sana sövdüm en çok sana sövdüler şampiyonluklar gelmeyince....bazen kırgınlıktan bazen kızgınlıktan.. ama gördük ki sana sövenler seni eleştirenler, seni eleştirmekten başka bir işe yaramıyorlar. ne bir kuruş ortaya koyuyorlar ne bir öneri getiriyorlar.ama sana yüklenmekte tozu dumana katıyorlar..geçmişi unutmuş değiliz. hatasıyla sevabıyla..ama koskocaman bir teşekkürü hak ettin şimdi.. Adana ağzıyla sana helal olsun diyorum
taylan solgun dedi ki…
doğruya doğru: en çok sana sövdüm en çok sana sövdüler şampiyonluklar gelmeyince....bazen kırgınlıktan bazen kızgınlıktan.. ama gördük ki sana sövenler seni eleştirenler, seni eleştirmekten başka bir işe yaramıyorlar. ne bir kuruş ortaya koyuyorlar ne bir öneri getiriyorlar.ama sana yüklenmekte tozu dumana katıyorlar..geçmişi unutmuş değiliz. hatasıyla sevabıyla..ama koskocaman bir teşekkürü hak ettin şimdi.. Adana ağzıyla sana helal olsun diyorum
mahmut bektaş dedi ki…
adanademirspor spor taraftarına kaka denilip,aytaç emmiye teşekkür msajları yazmaya devam edin.sizinde ne oldugunuzu biliyoruz ankara tayfası.site kurup klavyeden demirsporluluk yapılmıyor.
DexteR dedi ki…
yine şovunu yaptı superman

bu adama alternatif çıkaramadıkça yine çok dillere düşer kendimize güldürürüz...
Onur BİÇER dedi ki…
Mahmut Bektaş isimli okuyucumuz. Site kurup klavyeden Demirsporluluk yapılmadığının belki de en güzel göstergesidir Ankara Tayfası. Hala bu cümleleri kurabilecek taraftarların olabildiğine inanmakta güçlük çekiyorum.

Buradan Aytaç Durak'a teşekkür eden ise Ankara Tayfası değildir. Ankara Tayfası'nın değerli bir üyesidir. Yazmış olduğu yazı aynı yönde düşünmesem de klavye delikanlılığı yapmayan Ankara Tayfası'nın en önemli özelliğidir. Hayatın içinden olması, farklılıkları ile bir bütün olmasıdır. Umarım kendi payınıza gerekli çıkarımlarda bulunmuşsunuzdur.
Hakan HOŞCAN dedi ki…
şimdiye kadar çok helal olsun dediğim için artık helal olsun kontenjanı doldu benim nazarımda Sn Durak' ın
Adsız dedi ki…
aytacın oyunu yine tuttu mustafa tuncel e borçlandırdı kendisi ödedii ads ile oynuyor
yavuzy dedi ki…
Ben Aytaç Durak'a teşekkür etmiyorum. Son güne kadar bu camiayi süründürüp yine kendine şov malzemesi çıkarmayı başardı. Klasik Aytaç Durak-Demirspor ilişkisi.

Ben asıl, bizi ona muhtaç eden, 58binlik Adana'ya teşekkür ediyorum, layık olduğun şekilde yönetiliyorsun!
Jose Marti dedi ki…
Ankara tayfası Aytaç Durak'a teşekkür etseydi bunu daha farklı duyururdu. Teşekkür cümlesinin yüklemi birinci tekil şahsa ait. Ankara tayfası her zaman hemfikir olduğu görüşleri yazmamaktadır, her haber öncesi kendi içinde oylama da yapmamaktadır.
Son bir hafta içinde kulüp açısından en önemli gündem maddesi federasyona olan borç idi. Kimimiz şov olarak niteleyebiliriz ama bu borç bir şekilde ödenmiş oldu.
700 kombine haberinin üzerine sahiden manidar oldu, keşke olmasaydı, keşke Aytaç Durak'a veya bir başka kişiye ihtiyaç duymadan yönetimin veya taraftarın özgücüyle ödenmiş olsaydı, ama olmadı. Bunun olmamış olması bir milyon tl'lik borcun ödenmesinde kullanılan inisiyatif yokmuş gibi davranmama neden olamazdı; haberi girmemin nedeni budur.
Kısa vadede kulübümüz için hayırlı olmuştur, yeni hedefler belirleyen mevcut yönetime nefes aldırmıştır, bu anlamda da hayırlı olmuştur.
Kısa vadede teşekkür ederim.
Kimsenin Demirsporluluğunu sorgulamak haddim değildir; benimkini veya bir başkasınınkini sorgulamak da kimsenin haddi değildir.
Birbirimize saygı duyarak ilerleyebiliriz.
Adsız dedi ki…
Tayfanın içerisinde gençler var belli ki, zaman daralıyor adlı yazıyı yazan arkadaşa ne yazmıştım bakın,
'Ya, saf olmayın, her zamanki oyun sahneleniyor, muhtacız, dardayız diye yalvarırız sonra doğa üstü güçleriyle süpermen gelip kurtaracak demirsporu, verecek balyalar içerisindeki ilacımızı, sonra göğe doğru zıplayıp kaybolacak yine bir süreliğine, bir sonraki krizimizde görüşmek dileğimle...'
Bir sonraki kriz sizce ne zaman? Onu da ben yazmayayım artık...
myown dedi ki…
Kimsenin DEmirsporluluğunu kimse ölçemez...! Ayrıca "Klavye başından denen" Ankara Tayfası'nın yalnızca klavye başında değil işin bizzat içinde olduğunu EMEKLERİ olduğunu az çok Adana Demirspor u takip edenler bilecektir... Görüşünüz aynı olmasa da kimsenin sevgi özveri vs... ölçmek kimseye düşmez hele klavye başında ki bu üslupla....

sonuç olarak bu borç ödendi ,keşke iş bu hadde kalmasa , son dakika golcülerine bırakılmasaydı ama yapacak şu an bir şey yok manidar olma konusunda da herkes hemfikir galiba...
Semt Aşığı dedi ki…
Hayırlısı olsun en azından prestij kurtarıldı.
Ati dedi ki…
yahu tamam, adamın süpermenliğe soyunduğunu biliyoruz. olan borcu kendi kuklasının yaptığını da biliyoruz. işi şova dökmek için son günü beklediğini, olayı dillendirdiğini de biliyoruz. ama 700 kombine alan bir taraftar topluluğuna sahibiz. yani adam istediği gibi oynar bizimle. baksanıza, mahmut isimli arkadaşın yazdığına... " sizi de biliyoruz ankara tayfası"!!! neyimizi biliyorsun arkadaşım? deplasmanlara gidebilmek için kendi cebimizden verdiğimiz paranın miktarını mı biliyorsun? yoksa yardım gecesine katkıda bulunalım diye öğrenci çocukların kısıtlı bütçesinden yardımda bulunup, ayın geri kalanında ne yediğini mi biliyorsun? gitmeyeceği daha doğrusu gidemeyeceği maçlara ait kombineyi sırf klübe destek olalım mantığıyla aldığını mı biliyorsun? 58binlik gecede 15bin lira bekir başkanın hatrına mhp den geldi, 2000 lira biz verelim dedik. sonrası? koca adana: 41bin lira. asıl biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz tayvan malı demirspor sevdalıları...
kebabman dedi ki…
disconnectus erectus gibi dusunuyorum,isteyen istedigi gibi dusunebilir,tesekkur edebilir vsr.
Ben etmiyorum,etmeyecegim.2004 senesindeki kaprisi nedeniyle 5 senedir belediye kaynaklarinin heba olmasina sebep oldu ve olmaya devam ediyor. 5 sene onceki kaprisi olmasaydi, 5 senedir belediyenin yani Adana'nin kaynagi heba olmazdi.
2004'te 1 milyar bizi bugunku adiyla Bank Asya liginde tutardi bugun bu miktar federasyona borcu bile kapatamiyor.

Yapacak birsey yok.Cogunluk hayatindan memnun.Tesekkur edeni bol.
O gunlerde Aytac Durak'a bugun takimi ligde tutmak gelecek senelerde bulundugumuz yere geri getirmeye calismaktan cok daha ekonomik olacaktir diye baslayan aciklayici bir mesaj attigimi da hatirliyorum.
Benim acimdan Bursa unutulur,Konya unutulur ama 2004 unutulmaz.
1 Tl'ye esya piyango bileti sattigimiz(satmaya calistigimiz) gunler,topladigimiz miktarin futbolculara Sivas maci oncesi dagitildigi gunler.

Bugunku tesislerin oldugu yerin Adana Demirspor'a tahsisi icin
ben de dahil yuzlerce Demirsporlu bikmadan usanmadan tam 5 sene dil doktu.Bireysel olarak isine gelince evet dedi.
Adsız dedi ki…
kebabman daha ne desin.. iyi demiş paşam...
ama en güzelini ati söylemiş '' asıl biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz tayvan malı demirspor sevdalıları...''
ortalıkta hala kendince racon kesen arkadaşlara sesleniyorum.; ''dahil olduğunuz!!'' tüm gruplara zarar veriyorsunuz.. Önce adam olacaksın , efendi gibi konuşmayı öğreneceksin. adam olacaksın edebi, ahlağı öğreneceksin, itiraz etmeyi, fikre muhalif olmayı öğreneceksin.. Ondan sonra Demirsporlumu olursun , Çatladıkapsporlumu olursun ne olursan ol.. ÖNCE ADAM OLACAKSIN...
Ozan Baysal..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.