Ana içeriğe atla

Muharrem Gülergin Tribünü Kombineleri - 2.Etap

Çıkar çıkmaz tükenen ilk etap Muharrem Gülergin Tribünü kombineleri için yoğun bir biçimde gelen tekrarlansın talepleri yerini buldu. Yarın (cmt) 14:00'dan itibaren kısıtlı sayıda yeni çıkarılan kombine store'de satışta olacak. Almayan arkadaşlar elini çabuk tutsunlar derim...

Yorumlar

Baris dedi ki…
Burası uygun mudur bilmiyorum ama Livorno maçı olacaksa, kulübün kombine satışı için bunu iyi değerlendirmesi gerekiyor bana göre..
Livorno kulübünün masrafları sponsorlarla karşılanacaksa - ki karşılanak gibi duruyor.- bileti ya ucuz tutup öğrenci olan gençlerin de maça gelmelerini sağlayabilirler ya da lig maçı gibi kombinesi olan içeri ekstra ücret ödemeden girip, kombinesi olmayana da bilet fiyatını (tahmini rakam veriyorum) 50 lira derse, kombine satışını patlatabilirler. Yani, ben 50 liraya tek maçlık bilet alacağıma, 110 liraya kombine alırdım. Tüm sezon maçlarını izlerdim.
Size bunun için örnek verebilirim, geçen sene Turkcell Süper Lig'de oynanan, Hacettepe - Fenerbahçe maçı için Fenerbahçe tarafına uygulanan bilet fiyatı 40 lira idi. Hacettepe'nin Maraton olarak tabir ettiğimiz tribündeki kombinesi yetişkinler için 50, öğrenciler için 25 liraydı. Benim gibi öğrenci olan çoğu arkadaşım kombine almayı tercih etti. Sadece Fener'i değil, Süper Lig'de ki bütün maçları izlediler.
Yani sözün özü şudur ki, kombinelerin bitirilmesi için, Livorno maçı bulunmaz bir nimettir.
Tabii bu benim naçizane görüşüm. Başkanın ya da yönetimden biri fikrimi duyup ciddiye alır mı bilmiyorum, yazayım istedim.
Barış.
DexteR dedi ki…
Yönetimin Livorno maçından yüksek bir getiri sağlayabilmesi en büyük temennimiz. böylelikle borçlarımız bir nebze hafifler ve TAM BAĞIMSIZ ADANA DEMİRSPOR ideamıza biraz daha yaklaşmış oluruz.
Görünen o ki bu maç için şehir dışından çok sayıda seyirci gelecek. belki 5 Ocak'ın kapasitesi yetersiz kalacak. ben şimdiden kara kara bilet bulabilecek miyim diye düşünür oldum.
Acilen sıcak paraya ihtiyac duyulan bir dönemde, taraftarın bu maça kombine kartla girmeyi beklemesi işin kolayına kaçmak olacaktır. zaten kombine kartlar dünyanın her yerinde sadece resmi maçlarda kullanılır.

Diğer yandan bence şu kesinlikle yapılmalı: 4 Eylül'e kadar kombine kart alanlara Livorno maçına bilet garantisi verilmeli. şimdi belki bana bencil diceksiniz ama napim elimde o kadar kombine varken bu maça bilet bulamassam kafayı yerim =)))

Bu blogdaki popüler yayınlar

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 3 - Sivasspor: 0

Geçen sezonun tersine bu yıl süper bir başlangıç yaptık; üçer gollü, iki de iki. Geçen sezon Giresun'a karşı deplasmanda, Sivas'a da içeride can sıkıntısı yenilgiler almıştık. Onları da düşününce ayrı bir güzellik oldu... Böylece ilk kez Süper Lig'e iki galibiyetle başlamış olduk. Pazartesi maçlarıyla kesinleşecek olsa da yine ilk kez Süper Lig'te birinci sırayı gördük.  Takım cumartesi akşamı makine gibi çalıştı. Oyunu sürklase etti. Genelde sezon başı klişelerinden olan "henüz takım oturmadı/hazır değiliz" mazereti bu sene bize uğramamış oldu. Aynı teknik adam ve tamamen değişmemiş kadronun bunda payı büyük. Vargas'ın yokluğunda 11'e yerleşen Belhanda şansını iyi kullanıyor. Onyekuru-Akintola ile desteklenmiş hücum hattı iyi işliyor. Genelde maçlarda gol yeriz ama bu kez rakibe kaleyi kapattık, o açıdan da iyi bir performans oldu.  Geçen sezondaki çıtayı yukarı taşımak için mücadeleye devam!

Sezon Değerlendirmesi-II

 Oyuncular üzerinden bu sezona bakacak olursak, öncelikle yaz transferlerinde ses getiren Balotelli ve Belhanda ikilisinden başlamak gerekli sanırım.  Balotelli bütün tacizlere, önyargılara ve maç içinde hakemlerin veya rakip oyuncuların kışkırtmalarına rağmen verimli bir sezon geçirdi. Son haftadaki patlamasıyla beraber hem takımı hem ligin en golcü oyuncularından oldu. 18 lig ve 1 kupa golüyle iyi bir performans sergiledi. Golleri dışında da atakları yönlendirmesi, şut tehdidi ve rakip savunmayı yıpratmasıyla iyi bir forvetin yapması gerekenleri büyük oranda yaptı. Ama Malatya maçında olduğu gibi çok pozisyon kaçırdığı maçlarda da canımızı sıktı.  Belhanda ile ilgili duygularımı önceki yazılarda belirtmiştim. En son GS maçındaki yaptıklarıyla iyice gözümüzden düştü. Transfer olduğunda 10 gole ulaşsa yeter diye düşünüyordum; çok uzak kaldı o beklentiden. Onun dışında maç içindeki pas tercihleri, istikrarsızlığı ile bu sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Benzer şekilde A