Ana içeriğe atla

Yok artık..!


Haberi bir kaç dakika önce okudum. Doğrusu haberi doğrulattıktan sonra bu yazıyı girmem gerekirdi ama gecenin bu vaktinde kimseyi uykusundan etmemek lazım. Hani kesinlik kazanmış olmasa da Livorno'nun Demirspor'umuzun açılış maçına gelmesi mükemmel bir haber.

Taraftarın hissiyatını algılayan, ufkunu dar tutmayan bu yönetime söyleyecek söz bulamadım: "Yok artık..!"



Kaynak: http://www.spor01.com/haber_detay.asp?haberID=1047

Yorumlar

mustava dedi ki…
benden önce davranmışsın jose. ben de aynı başlıkla girmeyi düşünüyordum haberi.

doğruluğu konusunda sıkıntı yok. bizzat başkanımızdan duydum diyebilirim :o)

böyle bir şeyin olabilme ihtimaline hala hala hala inanamıyorum. :o)
Ozan dedi ki…
Çok güzel bir haber, sevincimiz ve hissiyatımız sizinle!
www.goztepemiz.net
Turan dedi ki…
Eee kalkıp Adana'ya mı geleceğiz şimdi. :) Kaptan gelirse kaçmaz bu maç...Adanalılar ne kadar şanslı anlatamam..
türkayADS dedi ki…
hayır ya şaka olmalı...
SanaLDarbe1940 dedi ki…
bi düşünsenize....
Livorno - Adana Demir...
maç öncesi yanyana....
yüzleri kapalıya dönük vaziyette....
yani aynı karede....
Deklanşöre ne zevkle basarım anlatamam :))
secher dedi ki…
gerçekten daha bitmedi :.
o günü unutamayacağız ..
onca festivaL, konser, açıLış yaptım,
bu hayatımdaki en heycan verici iş .. uykuLarım kaçıyor heyecandan ..
BÜYÜLENMEYE HAZIR OLUN dostLar :.
kutay dedi ki…
harika!!!sabah sabah baş ağrısından ölsem de koşa koşa evde tur attım!!!şu haber inşallah kesinlik kazanır,100 lira da olsa giderim!!gerçekten sabah sabah heyecandan evde tur attım :) gel 19 ağustos gel :)
Hüseyin A. dedi ki…
son yıllarda bu kadar heyecan verici bir başka bir olay var mı acaba bizim için şampiyonluk vizesi için çıktığımız final maçları dışında,

sevincimin tarifi yok gerçekten, Tek bildiği şuan, Demirspor köklü ve Livorno orijininde dünya bakış açısı olan ateşli bir taraftara sahip olmasaydı Livorno Türkiye 2. Lig'inden bir takımın teklifi ile asla ilgilenmezdi.

Bu yönetim efsane olmayı seçti, helal olsun hepsine gerçekten.
Adsız dedi ki…
Umarım olur...AMMA...

Gerçekçi düşününce pekte olabilir gibi gelmedi...

Almanya kampından vazgeçilebilir gibi birhaber de beklenmeli.. Almanya'ya gitmeyi planlayıp, açıklama yaparken orada liglerin başlayacağını, takım bulunamayacağını düşünmeden almanya kampı diye açıklama mı yaptılar.. Öyleyse yanlış değil mi??

Livorno'nun gelmesi muhteşem olur.. Eğer olabilirse para sıkıntısı yaşayan klüp, livornonun masrafını (gelme-gitme, konaklama vs) nasıl karşılayacak??? Golcü için kesemizi iyi hesaplamak gerek diyenler, bu paraya iyi golcü alsa da, şampiyonluk için yatırım yapsa daha iyi olmaz mı? Ne dersiniz??

Şahsen pek umudum yok bu gelme işinden...

Kamil Ateş
taylan dedi ki…
gözlerime inanamıyorum. rüyada mıyım acaba? livorno adanaya gelecek. tüylerim diken diken.. gelirse ne mi olur? adana da devrim olur :))
Onur BİÇER dedi ki…
Sevgili Kamil Ateş, bu takımın çok iy golcüleri oldu, çok pahalı kadrosu oldu ama başarı gelmedi. İyi bir golcünün alınmasını hepimiz isteriz ama bence diriliş, çok çok daha önemli. İnsanlar heyecanlanmaya başlıyorlar. Bunu görmek lazım. Transferler değil bu heyecanı yaratan. Daha doğrusu onların payı az. Livorno'nun buraya gelebilme ihtimalini düşünsenize. Büyük düşününce, kendini küçük görmeyince neler neler olabiliyor, bunun göstergesidir bu.

Düşünsenize yüzme takımımız açılacak. Boğazımız yırtıldı buradan bağırmaktan, bir yüzme branşı için. Bu dev ayağa bir kalksın, kralı başarıyı elimizden alamaz. Bu şehir heyecanlanmak, yaşadığını görmek istiyor. Kim ne derse desin, yönetim bu ışığı yaktı. Yönetim güzel işler için harcayacak, taraftar da destek verecek.

Bu takım artık ses verecek, vermeli. Benim olaylara yaklaşımım bu şekilde.
Adsız dedi ki…
Lucarelli buraya
üçlü çektir Şimşeğe
Adsız dedi ki…
Livorno gelmese bile gelmesinin istenmesi çok büyük bir olay. Adana'nın ve Demirspor'un üzerine 15 senedir bir ölü toprağı serilmiştir. Livorno gelirse Adana'da yer yerinden oynar ve Demirspor ayağa kalkar. Gelmese bile üzerimizdeki ölü toprağını silkeleyip atmak için böyle düşüncelere ihtiyacımız var.Demirspor bendine sığmayan bir Baraj gibi iken onu kuru bir dereye çevirenler, şimdi buna da karşı çıkarlar. Gelmezse de canları sağ olsun, düşüncesi bile güzel.

Merih Güvenç
ALİ DURAN dedi ki…
Yazar Sennur Sezer bir yazısında şöyle diyor:
"Adana Demirspor her yıl Bulgaristan’ın Levski takımıyla maç yaparmış. Bir yıl Levski Adana’ya gelirmiş, bir yıl Adanalılar Bulgaristan’a gidermiş. Çünkü Levski de Bulgaristan’ın demiryolu takımıymış."

İşte böyle bir tarihe sahip bir takımında açılışına kendisi gibi bir kulüp olan Livorno'nun gelmesi kadar anlamlı bir şey olamaz...

Yaşasın Mavi Devrim!
Yaşasın Halkın Takımı!
Adsız dedi ki…
Yönetimimizin bu olaya gerektiğinden daha ciddi bakması gerekiyor bence...Tarihlerin çakışabilmesi gibi bir ihtimali düşünemiyorum bile...Hevesimiz kursağımızda kalmamalı...Livorno Adanaya gelmeli...MUTLAKA!!
acansoy dedi ki…
haberi duydum böle durduk yere mutlu oldum 19unada adanada olcam.eger bu olursa stadda yer kalmaz gibime gelio gerekirse kapalı üste alırım biletimi ama orda da kalmaz gibi:((
Adsız dedi ki…
Sevgili Onur,

Söylemek istediğim aslında kötü değil.. Olsa ciddi anlamda iyi olur, bu ayrı konu...

Örnek verdiğim almanya kampını biraz düşünürmüsünüz.?? Ligler başlıyor 4. lig takımları kalıyor o yüzden düşünmeyebiliriz açıklaması geldi.. Bu nasıl planlama, bunlar önceden düşünülmez, araştırılmaz mı? Önce bir heyecan dalgası yaratıldı ( çok güzel) ama sonra aa şu durumlar varmış olmayabilir dendi.. Bu yaklaşımı onaylamadım..

19 ağustos çarşamba Livorno deniyor, lütfen bir düşünün yeniden.. 22-23 ağustos italya seri A başlıyor.. Yani bize söylenen tarihten 3 gün önce LİVORNO nasıl gelsin???

Sonraki açıklama belli.. Tarihler uyuşmadı Livorno gelemiyor!!!!!!

İki olayda da yaklaşım yanlış bence...

Söylemek istediklerimi anlatabildim umarım...

Kamil Ateş
AnAvArzA dedi ki…
İznim 10 ağustos'da bitiyor ve açılış 19'unda

kader utansın

ne diyim :(
myown dedi ki…
hala inanamıyorum ama gelgmgmg ihtimali de var mı onu bilmek istiyorum çünkü çok heyecan verici
Onur BİÇER dedi ki…
Sevgili Kamil, eleştirilerinde haklısın. Daha planlı olmalı, daha kurumsal olmalı, doğru söylüyorsun. Zaten bunları ilk anlattığında da anladım, ama transferlerin gerçekleşmesi sadece Almanya kampına aktarılacak kaynak veya Livorno'ya harcanacak tutar ile ilgili değil, takım içi dengeler ile de ilgili. Yani bir organizasyondan vazgeçilerek daha yüksek bütçeli bir transfer yapılması gibi bir husus söz konusu değil. Açıkçası yönetimin bu yönünü beğeniyorum. Transfer bütçesi kabaca belli, rakamlar belli, ona göre adam alınmaya çalşılıyor.

Diğer husus ise, Almanya'ya hatalı organizasyondan gidilemedi varsayalım. Livorno da gelmedi diye kabul edelim. Almanya'nın gidilebilir olduğunu, Livorno'nun Adana'ya getirilebilir olduğunu gördüm ben. Bardağa dolu tarafından bakıyorum, hoşgörü eşiğim bu yönetime karşı yüksek. Bunu niyet edebilmek de önemli. İnşallah olur, ayrıca coşarız...
Adsız dedi ki…
Sevgili Onur,

Umarım sen haklısındır.. Niyet edebilmekte önemli tabi... Ama niyet ederken gerçekçi hedefler koymak ve uygulanabilirliğini görmek çok daha önemli..

Niyet ettik ama olmadı değil, niyet ettik ve yaptık olmalı.. Gerçekçi ve doğru hedefler koyulması aslolandır..

Yoksa düşler ülkesinde uçsuz bucaksız denizlere yelken açan minik kayıkçılara benzeriz..

Not: Bu yönetim uzun yıllardır gelen en dürüst ve aklıbaşında yönetim bunda da hemfikirim..

Kamil Ateş
Adsız dedi ki…
http://semtimizerkeksemti.blogspot.com/2009/07/adanay-sevmek-icin-tek-neden.html

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.