Ana içeriğe atla

Vali'den Trabzonspor'a Kombine Desteği...

Burhanettin Abi'ye teşekkür ederek habere ilişkin başka bir link veriyorum.

http://www.trabzon.gov.tr/duyuru/Detay.aspx?id=412

Trabzonspor'un 6.000 adet kombinesini Trabzon Valiliği teslim almış. Duyarlı bir hareket sergilemişler, kendilerini tebrik etmek gerekir.

Spor basınında genel anlamda yürütülmekte olan kampanyanın sürdürülüş şekli beni oldukça rahatsız ediyor. Ama bu güzel uygulamalara yer vermeyeceğimiz anlamına gelmez.

Kentine tüm kademelerinde sahip çıkan bir Adana görebilmeyi dilerim...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Bizim beLediye başkanLarı hep yasayı bahane ediyorLar ya merak ettim şimdi Trabzon'da farkLı yasaLar mı uyguLanıyor?

Burhanettin
Adsız dedi ki…
Yaşanan ve yapılan herşeyin elbet hesabı sorulacaktır ...DEMİRSPOR'A yapılanlar UNUTULMAZ ...
Adsız dedi ki…
Demek ki Trabzon bundan dolayı 4.büyük...Trabzon başka bir ülke galiba yasalarına bak be helal olsun...
Sinan Ekici dedi ki…
Demek ki bazı durumlarda (hani bazılarının şu sıralar çokça tartıştığı) "vesayet rejimi" denen şey işe yarıyormuş(!)

Bizde de işe Adana 6. Kolordu Komutanlığı el atarsa 5 Ocak Stadyumunun bütün koltuklarına kombine satmak içten bile değil.

Trabzon Valiliğini bu "Jakoben" tavrından dolayı tebrik ediyorum.
Sağolsunlar, varolsunlar...
aLiSqo dedi ki…
Bizim de Vali Atış'ımız Var(!)
Adsız dedi ki…
biliyorum alakasız bir yorum olcak ama ADS SU'yumuz ne zaman çıkacak? şu sıcak yaz günlerinde çok iyi satış rakamlarına ulaşabilirdik. daha fazla gecikmese iyi olur. malum Ramazan ayı girmek üzere. sonrası da zaten kış.

d10s
Metin dedi ki…
Şimdi bu yazacağım yorumla birçok kişinin fikrine ters düşebilirim...
Bence valinin görevi şehrin herhangi bir takımına maddi destek olmak veya kombine bilet almak değildir, ben Adana valisi sayın İlhan Atış'ın görevini iyi bir şekilde yerine getirdiğine inanıyorum. Bizim açımızdan Valinin tek sıkıntısı spora çok uzak olmasıdır, biz sahipsiz Adana diye bağırırken illa ki bize para verin demiyorduk, Valinin veya şehrin büyüklerinin gelip şeref tribününde oturması bile bizim için çok büyük bir destektir. Bu konuda valimizin üzerine gidene kadar milletvekillerinin üzerine gitmek çok daha doğru olacaktır. Kombine bilet alımında Trabzon Valiliğini bir istisna olarak görüyorum. Ancakkk Adana Valiliği şu şekilde bir uygulama yapabilir; Şehrin her iki takımının başkanlarıyla birlikte ortak bir kampanyaya önayak olur, canlı yayında ararlar bu şehirden para kazanan iş adamlarını, takıma destek olun kombine alın, diyebilir. Bir kurumu takımın başkanının ziyareti ile bir valinin ziyareti görüşmesi çok farklı olacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca bu vesileyle birşey belirtmek istiyorum; bazi basın mensubu arkadaşlar bu konuda Valiliğe atıp tutuyorlar, yapmayın etmeyin... Bu şehirde herkes görevini en az vali kadar iyi yapsın, o zaman süper lig bile bize dar gelir.
Onur BİÇER dedi ki…
Metin rahatsızlık duyduğum çok konu var ama senin fikirlerin değil, emin ol. Vali'nin nasıl çalıştığını bilmediğim için onun hakkında bir fikir ileri sürmem doğru olmayacaktır.

Ciddi polemikler doğacak. Şu anda bu polemiklere tek tek cevap verecek zamanım olsa içimden neler neler yazmak geliyor da... Zaman çok ters bir zaman benim şahsi işlerimin hayatımdan çaldıkları açısından.

Bu yazıyı kimse kimseyi linç etsin diye girmemiştim aslında. Bizim valimizin kombine alması gerekmez, ama Türkiye'nin önemli gerçeklerinden biridir, spor, buna uzak duruyorsa, bir yönden eksiktir, demektir.

Trabzon valisinin attığı adım güzel bir adımdır. O şehrin havasını teneffüs ettiğini göstermektedir. Bizde bizim havamız solunmamaktadır. İlk kez üstümüze düşenleri yapmaya başlamamıza rağmen.

Güzel örnekleri alkışlarken, tam olarak bunu da istemeden Adana spor basınına malzeme vermiş olduk, blog için demiyorum, benim yazım da vermiş olabilir, sevdiğim bir abim de... Yazıyı girerken iç geçirmedim mi? Geçirdim elbet, gelişmeleri gördüğümde de bunu düşünemediğime üzülerek felç geçirdim :) Yazacak çok şey var da zaman yok. Neyse bu eleştirin bile beni biraz rahatlatmaya yetti, kısmi tercüman oldun. Sağol...
kutay dedi ki…
Trabzın valisi şehrin takımına yardım ederken bizim ilçe belediye başkanı gider kayserispor kombinesi alır.Makam sevdası mı,şehir sevdası mı ikileminde iki yetkilinin cevapları farklı,aradaki farkı siz düşünün..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.