Ana içeriğe atla

Perşembe Konukları #17 : Volkan ARTUNÇ "İşleyen Demir"

-------------------------------------------------------------------------------
Vertumnus İtalya yorgunu. Bir süre dinlenmeyi, diğer arkadaşlarım gibi elbet o da hak etti. Onun tatilde olduğu dönemde onun adına bir Perşembe yazısını daha ben gireceğim. Tüm okurlarımız yazılarını demirgibiyiz@gmail.com 'a gönderebilirler.

Bu hafta Altay taraftarı Volkan Bey'i konuk ediyoruz. Volkan Bey, bizim gibi şehrinin takımını tutmaktan gurur duyanlardan. Onunla ortak bir paydada da buluşuyoruz. Tuttuğumuz takım sorulduğunda ortamda oluşan sessizliğin yarattığı keyif. Volkan Bey'e yazısı için teşekkür ediyoruz.
-------------------------------------------------------------------------------
Merhaba Arkadaşlarım,

Ne zaman futbol muhabbeti açılsa insanlar sorar; hangi takımı tutuyorsun diye. Cevabım kısa ve net her seferinde: Altay! (karşı tarafta bir şaşkınlık)

-Tutkum ve ben gençliğimde meşin yuvarlağın peşinden çok koştuk il demeden nahiye demeden... ama hayatımın memleket yılları sonra ereli oldu bi hayli ve ben de gurbetteyim fakat demirgibimiyim tartışmalı orası!

-Neyse canım başa dönelim Altaylıyım dedikten sonra bazıları hep sorar: ee tamam izmirlisin, bjk, gs, fb hangisi tutuyorsun? cevap; malesef Vefa'yı bile tutmuyorum! fakat artık (gecikmişte olsa )

Daha iyi bir cevap verebilirim bu soruyu soranlara: Demirsporluyum!

Asiliğinizle, aklınızla, tutkunuzla bin yaşayın

Volkan ARTUNÇ

Yorumlar

aLiSqo dedi ki…
Volkan ARTUNÇ, Sağol Varol ;)
Adsız dedi ki…
Teoman Taş'ın (Timofte) dediği gibi,

"Başka diye soranlara inat Samsunspor!"

Bu blogdaki popüler yayınlar

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 3 - Sivasspor: 0

Geçen sezonun tersine bu yıl süper bir başlangıç yaptık; üçer gollü, iki de iki. Geçen sezon Giresun'a karşı deplasmanda, Sivas'a da içeride can sıkıntısı yenilgiler almıştık. Onları da düşününce ayrı bir güzellik oldu... Böylece ilk kez Süper Lig'e iki galibiyetle başlamış olduk. Pazartesi maçlarıyla kesinleşecek olsa da yine ilk kez Süper Lig'te birinci sırayı gördük.  Takım cumartesi akşamı makine gibi çalıştı. Oyunu sürklase etti. Genelde sezon başı klişelerinden olan "henüz takım oturmadı/hazır değiliz" mazereti bu sene bize uğramamış oldu. Aynı teknik adam ve tamamen değişmemiş kadronun bunda payı büyük. Vargas'ın yokluğunda 11'e yerleşen Belhanda şansını iyi kullanıyor. Onyekuru-Akintola ile desteklenmiş hücum hattı iyi işliyor. Genelde maçlarda gol yeriz ama bu kez rakibe kaleyi kapattık, o açıdan da iyi bir performans oldu.  Geçen sezondaki çıtayı yukarı taşımak için mücadeleye devam!

İsviçre, Demirsporludur !

Şefik Abi'den beklediğim fotoğraflar flickr'ına düştü. Bizimkiler, Cenevre'de kamp kurmuş durumdalar. İlk maçın içinden ve dışından görüntüler harika. Adana Demirspor, her yerde! Elinize, ayağınıza sağlık hepinizin. Harikasınız! İsviçre, Demirsporludur! O kadar!