Ana içeriğe atla

Kombineler...

Bugün Bekir ÇINAR'ın kombineler ile ilgili hayal kırıklığını içeren yazısını okudum. Onun üzerine birkaç kelam etmek geldi içimden.

Devlet memurları ve özel sektörde çalışan birçok kişi maaşlarını ayın 15'i itibarıyla alıyor. Bu husus kombine satışlarının artmasına vesile olabilir.

Bunun yanısıra kombinelerin sadece kulüp binasında satılması satışların sınırlı seviyede seyretmesinin en büyük nedeni bence. Tabi stant kurulup kombine satılması için ilgili banka ile tahsis edilecek pos cihazı sayısında anlaşmak gerekiyor. Bankanın bunları tahsis etmesi bir ihtimal kulüpten satışlar üzerinden komisyon almasına da yol açacak.

Nimet külfet meselesi. Umarım bu yönde gelişmeler huzlandırılır ve atacağımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değer.

Satışların artırılması hususunda fazladan yapabileceğimiz bir şey varsa, elimizden geleni yapmaya hazırız.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Bu tarz açıklamaları çok yanlış buluyorum.Yani geçen sene okadar kombine satıldıysa bu senede satılacaktır.ilk defa sezon bitiminde kombine satılmaya başladı.Zaten kombine kültürümüz daha yerleşmedi geçen sene 1 bu sene 2 .Yani bu tarz açıklamalar türk toplumunun yapısını hiçmi bilmiyorsunuz gerçeklerden uzakmısınız sorusunu aklıma getiriyor.Maçlarda bile 2saat kala dışarısı boşken son yarım saatte kuyruklar oluşur taraftar maç başladıktan 15 dk sonra yerini alır.Yani işimizi son dakika yapma alışkanlığı olan bir toplumuz.Daha maçların başlamasına çok var ve çoğu insan ozaman alacaktır.Ayrıca sadece kulüp binasında kart satarak bu iş olmaz.Dışarda satmakta şuan için uygun olmaz çünkü pekçok taraftar adana dışında tatilde.Bunlar bilinirken insanları soğutan açıklama yapmaya ne gerek var. Bu hatayı Adanaspor yıllardır yapıyor. Nasılmı? Yılllarca yöneticileri taraftarının ilgisizliğinden şikayetçi oldu. Yeni nesilde bu yüzden Adanaspor yerine Demirsporu sahiplenmeye başladı.Çünkü bir taraftan yönetimi bile kendini kötü duruma düşüren açıklamalar yapan Adanaspor.Diğer taraftan taraftarını öven Demirspor. Bayram Akkül bu imajı değiştirmeye çalışıyor boş olsada stad taraftarı övüyor ve bir atılım yapmaya başladılar. Onlar hatalarından dönerken bu seferde bizim yöneticiler bu hataya düştü. Yani biraz gerçekçi olun satışa çıkınca pat biteceğini mi düşündünüz gerçekten? Daha bende kombine almadım hiçbir tanıdığımda almadı. Ve hepside deplasman bile kaçırmayan insanlar.Yani eninde sonunda alacaklar.Ozaman taraftara siteme ne gerek var biraz gerçekçi olmak lazım yani... Yani taraftarı kime şikayet ediyorsunuzki? Yine çözüm taraftarda, ağlayıp sızlanınca kombine alınacağınımı sanıyorsunuz.Alacak olan hertürlü alacak zaten ama bu açıklamalar gaza gelip almak isteyen bizim gibi hastalık derecesinde Demirspora bağlı olmayan kitleyi etkiler ve alacakları varsada almazlar! Lütfen daha soğukkanlı olun ve o tarz açıklamalarda bulunun.
BEKİR ÇINAR dedi ki…
İsmini yazmayan saygıdeğer tarftarımıza,

Öncelikle dünkü açıklamamdaki temel amacın kredi kartına ve yardım gecesine ilgi göstermeyen sessiz çoğunluğu uyndırmak ve harekete geçirmek olduğunu belirtmek isterim.Şayet ben Adana da 2000 adet kapalı kombinesi Adanademirspor taraftarına kullandırtamayacaksam bu benim başarısızlığım diye düşünüyorum.2 Adet stant bugün akşam itibarıyla çakmak plaza önü ve gazipaşa park yanına kuruluyor.Yazınızda hemtek kulüpte satıldığından insanların şehir dışında olduğundan bahsetmişsiniz ancak benim sizlerden her zaman beklediğim bir çözüm önerisi getirmemişsiniz.Ağustos ayındada bu insanlar adana da olmayacaklar.Çözüm öneriniz nedir?
Ben son olarak şunu belirtmek istiyorum geçen sezon 600.000TL lik kombine satıldı şayet bu yıl bunun altında bir rakam olursa bunu kendime ve yönetimime bir güvensizlik olarak adleceğimi ve çıkıp kamuoyuna deklere edeceğimi bilmenizi isterim.Bu davranışımın insanları soğutmak anlamına geldiği fikrinizede alışmaya çalışıp daha dikkatli olmak için elimden gelen gayreti göstereceğimide bilmenizi isterim

Saygılarımla
Adsız dedi ki…
Başkanım kombinelerin bitmesi için geçen seneki gibi her yere her firmaya kombine dağıtılmalı ve satılmalı.Şirketlerin çoğu siz götürdüğünüz takdirde alacaklardır.Birde herkesinde dediği gibi ADANA nın her yerine stand açmamız lazım.O zaman kombine falan kalmaz.
geyik1940 dedi ki…
Benim çözüm önerim 'sabır' Sn. Çınar.
Adsız dedi ki…
Atışmak fayda değil zarar getirir. Dikkat lütfen..

Kamil Ateş
Adsız dedi ki…
Ortada atışma yok zaten,ben bu yönetime çok güvenen biriyim.Sırf flexi kart ve kombine almak için bir işe girmeyi hayal ediyorum. Taraftara da güveniyorum bu kombineler bitecektir ama yukarda yazılan yorum gibi "sabır". Taraftar değişime çok kolay uyum sağlıyor,yönetimde bu değişimi gerçekleştirecek kadar bilgi birikime sahip ufku açık insanlar.Şaun için moral bozacak bir durum yok ortada bunu söylemeye çalışıyorum.Gerçekleri görmek gerekir toplumumuzun bazı alışkanlıkları var işi son zamana bırakma konusunda. Ayrıca başkanım az kombine de satılsa bu size güvensizliği göstermez. Her kesimden taraftarın karakteriniz ve projeleriniz üzerinde mutabakat gösterdiği ortamda lütfen kendinize haksızlık yapmayın. Pankartımızda söylediğimiz gibi "Bazıları Asla Yılmaz"
Söylenenlere önemli ölçüde katılıyorum. Ağlayıp, sızlamak ifadesinin "Demirspor Yönetimi" için ağır bir ifade olduğunu düşünüyorum.

Ancak bu sezon insanların biraz daha fazla gayret göstermesi gerektiği de aşikar. Unutulmamalı ki; kulüpler asıl parayı sezon öncesinde harcıyor. Transfer bu dönemde, kamp bu dönemde, federasyonla hesaplaşma bu dönemde, formaların bastırılması esas itibarıyla bu dönemde.

Sezon başladıktan sonra yapılacak ödemeler, maç başı ve prim ödemeleri, küçük çaplı forma basım ödemeleri, deplasman ödemelerinden ibaret olacak.

Sıcak paranın en çok arandığı dönem bu maalesef. O nedenle Adanalı'nın da biraz daha hızlı davranması gerekiyor. Gayret etmesi gerekiyor.

Tamam yönetim sabır göstermeli. Kesinlikle hem fikiriz. Ne de olsa stant açılır, diye bekleyen veya elbet alırız, hele sezon başlasın diye bekleyen Adanalılar, bunu kaldıracak gelirleri olmasına rağmen, bir parça kıpırdasalar fena olmaz. Bu işler biraz da moral işi. Her maçta en az 6.000 kişiye, önemli maçlarda 10.000-15.000 kişiye oynuyoruz ve günlük alım ortalaması 30 olunca orantısızlık oluyor. Moral bozuyor.
Son yorum Onur Biçer (onur) tarafından yapılmıştır. Aynı anda demirgibiyiz@gmail.com adresi açık olduğu için yorum bu nickle yayınlanmıştır. Tayfa olarak bu yönde bir açıklamamız bulunmamaktadır. Bu yönde bir açıklama olduğu zaman yazı girilmesi tercih edilmektedir. Hatalı yorum için özür dileriz.
Adsız dedi ki…
Sayın Başkan'ım.
Size katılıyor ve hak veriyorum.Sizin gibi olağanüstü çaba gösteren insanlar, bunun karşılığını da görmek istiyorlar.Ancak bir arkadaşımın yukarıda belirtiği gibi biz millet olarak son dakikada aklımız başımıza geldiğinden, sizden itirhamımız lütfen biraz sabırlı olmanızdır.Örneğin ben Adana dışında yaşayan bir Demirspor'luyum. 8 Ağustosta Adana'ya geleceğim. Daha anamın elini öpmeden de gidip kombinelerimi (yeğenime, kardeşime vs. vermek üzere bütçemin yettiği kadar) alacağım.Bizler durumun ne kadar vahim olduğunu, bu savaşın bir var olma savaşı olduğunu bilebilecek durumdayız.Bu nedenle Demirspor için taşın altına elimizi değil vücüdumuzu bile koyarız. Saygılarımla .

Merih Güvenç
Bazıları Asla Yılmaz dedi ki…
Herşey güzel gidiyorken böyle birşeyin ortaya çıkması hakikaten bizleri derinden üzdü ...Bir taraftar olarak kendimi haklı veya haksız bu konuda suçlu hissettim çünkü yapılan onca güzel şeyin tamamıyla karşılığını verebildikmi öncelikle onu düşündüm ...Canımımız Herşeyimiz Uğrunda öldüğümüz DEMİRSPORUMUZU Maddi,Manevi yeteri kadar sahiplenmeyip BU KLUBU AYAKTA tutanlara ne kadar yardımcı olabildik ...Yıllardır Hayalini kurduğum TERTEMİZ DEMİRSPOR şimdi GERÇEK OLDU ...herkez kendi payına düşeni yapsın BU KLUP BERABER bu yolda yürüsün ...Biraz konuyu açayım ...Daha önceden yapılan yardım gecesinde 2,3 gün önceden kararlaştırıp okulda para topladık bir çok kişiye ağız eydik herşey DEMİRSPORUMUZU AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞAN O GÜZEL İNSANIN YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRMEK İÇİN ...Gittik Programa katıldık ve BİZE KÖTÜ GÜN İNSANI LAZIM,LAFTA YAŞAMAYIP GERÇEKTEN DEMİRSPOR SEVGİSİNİ YÜREĞİNE KAZIYAN ve ELİNİ CEBİNE GÖTÜREN MADDİ MANEVİ DEĞER TAŞIYAN İNSANLAR LAZIM diye söyledik ..Dün Takım uğurlanmadan 2 gün önce Başkan Bekir Çınarı Telefonla arayıp görüştük ve Takımı uğurlamaya bizimde gelmemiz uygun olurmu diye söyledik sağolsun bizi kırmadı ve Dün Tesislere gidip MANEVİ değerimizi,ONLARIN HER ZAMAN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK ...Şimdi sıra Gücümüzün Yettiği kadar çıkacak olan Muharrem Gülergin Tribün Kombinesinde Biz kendi arkadaşlarımız arasında hedeflediğimiz kombine sayısı 30 ...Birazda olsun Yönetimimize katkımız olsun istedik ...Elimizden geldiği kadar olacağız ...Söylemek istediğim herkez kendi Gücünü ortaya koysun ve DEMİRSPOR SEVGİSİNİ LAFTA YAŞAMAK YERİNDE bişeyler Feda ederek KATKISI OLSUN VE BU KLUBU YAŞATSIN ...BUNUN GURURU HİÇBİRŞEYE DEĞİŞİLMEZ ...
SAVAŞAN KAYBEDEBİLİR,SAVAŞMAYAN ÇOKTAN KAYBETMİŞTİR ....Saygılarımla ...

BAZILARI ASLA YILMAZ .......
talha dedi ki…
ADSIZ YAZAN KİŞİ GEL SAYIN BEKİR BAŞKANIMA GÜVENMİYOSAN VEYA GÜVENME DEİLDE BU İŞİ BEN YAPARIM DİYORSAN GEL BUYUR YAP DAHA NE YAPSIN Kİ ADAM SÖYLERMİSİN BANA ÇOK BİLİYORSAN GEL LÜTFEN KULUBÜ SEN YÖNET YÖNETMEYECEKSENDE BAŞKANIM HAKKINDA KONUŞMA BİZ BOŞ LAFLARI ÇOK GÖRDÜK BELKİ BENDEN BÜYÜK OLABİLRSİN BELKİDE KÜÇÜK OLABİLİRSİN SAYGI DUYARIM YAŞIM 17 10 SENEN BERİ DE TRİBÜNDEYİM
Onur BİÇER dedi ki…
Arkadaşlar, burası eleştirilere açık bir platform. Eleştiren, eleştirilen ve eleştirene saygı duyan bir platform. O nedenle herkesin kendi dünyası üzerinden olaylara baktığını ve buna göre yorumlar bıraktığını unutmayalım. Herkesin de fikir beyan etmeye, sevmediklerini, beğenmediklerini dile getirmeye hakkı var. Adsız rumuzlu okuyucu da bunları dile getirmiş. Buyur sen yap, tarzında olaylara yaklaşmak kişilerin eleştirilerine tahammülsüzlüğü gösterir. Başkan'ın kendisi bu fikre alışmaya çalışacağım derken, başka bir okuyucunun "buyurun siz yönetin o halde." demesi kendisinin eleştiriye kapalı olduğunu gösterir. Bu tür yorumlardan ziyade hoşumuza gitse de gitmese de daha hoşgörülü bir yaklaşım içinde olmalıyız.

Adsız rumuzlu kullanıcı için asla söylemiyorum yanlış anlamasın. Unutmayalım ki; yanlış kişiler de doğru şeyler söyleyebilirler, bunu anlamak için dinlemek ve saygı duymak gerekir.
Adsız dedi ki…
Selam arkadaşlar..Ben Milli Eğitimde çalışan bir öğretmenim.Bizler maaşlarımızı ayın 15'inde alıyoruz.Dün maaşım yatar yatmaz hemen kombinemi aldım.İki haftadır flexi karta başvurmuştum hala gelmedi.Gelince bir tanede kardeşime alağım.Şunu söylemek istiyorum başkanın açıklamaları beni biraz üzdü.Çünkü bizler gibi düşünenler zaten kombinelerini illaki alacaklardır.Şuan Adana'nın yarısı dışarıda .Ağustos zamanı insanlar dönecekler.Birde flexi karı bekleyenlerinde çoğunlukta olduğunu düşünürsek geçen sezpndan daha çok satış yapılacaktır diye düşünüyorum.Ama içimde bir his var bu sezon bambaşka güzel geçecek...Selemlar..
Adsız dedi ki…
Konuyla alkası yok ama bir anımı paylaşayım dedim.Geçen sezon kombinemi almış ilk maçın heyecanını dört gözle beklerken (Alanya maçı) baktımki içerideki ilk maç 31 Ağustos şok oldum.31 Ağustos evlilik yıldönümümdü.Maçta akşam yapılacağı için planlar yapmaya başladım.Hatta eşimin gönünü iyice hoş tutmak için güzel de bir hediye aldım.Ne yaptım ettim evdeki hesap çarşıya uymadı maç saatine yarım saat kalmıştı.Eşim bir rahatsızlığım olduğunu fark etti.En sonunda baklayı ağzımdan çıkardım.Herşey berbat olmuştu.En sevmediğim soru ben mi Demirspor mu ikinizin yeri ayrı desemde zaten bir çuval incir berbat olmuştu.Sonuçta 10 dk geç de olsa maça gitmiştim.Ama 3 gün huzur yoktu evde..Bu sene fikstüre baktım rahatladım.Çok şükür bu sene o soru sorulmuyacak.İkinizinde yeri ayrı tabi.Ama insan ilk aşkını her zaman farklı tutuyor tabi.Selamlar..(öğretmen)
Onur BİÇER dedi ki…
Öğretmenim yorumlarınız için teşekkür ederim. Kulüp yönetimine ulaşmanın rahat olduğu yönünde duyumlar alıyoruz. Örenğin Kemer'de yaşayan bir arkadaşımız kredi kartı ile ilgili bir sorun yaşayıp karşısına da muhatap çıkmayacağını düşünerek hışımla kulübümüzü aramış. Kendisini 2. Başkan Metin Türk'e bağlamışlar. Yeter ki taraftar maruzatını uygun bir dille anlatmak istesin. Naçizane tavsiyem, kart ile ilgili daha önce o bankadan kartınız varsa müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almanız, yoksa başvurduğunuz şubeye akıbetini sormanız, cevap alamıyorsanız, yöneticilerimizden veya onların yönlendirecekleri birilerinden yardım istemeniz. Bir kredi kartı bile bizim kazancımızdır. İnanıyorum ki sonuç alacaksınız.

Saygılar.
Adsız dedi ki…
Talha isimli arkadaş 1. ve 6. yorumu yazan kişiyim. Orda güvenmeme veya ben daha iyi yönetirim tarzı bir açıklama mı var? Aksine güven belirtilmiş moralini boşa bozmasın başkanımız diye bazı gerçekler vurgulanmış. Okuduğunu anlamadığın belli... Daha önceki yorumlarında da başkanın seni tanıdığını falan yazmıştın. O yüzden ortada doğru düzgün eleştiri bile yokken kraldan çok kralcı olmaya çalışmışsın.Argodaki ismi farklı onun ama buraya yazmıyorum.Boşyere ortamı germene pirim vermem.Zaten 15senelik yönetimler boyunca başkanlara butarz yaklaşan çok insan gördük,daha sonrada o başkanları yarı yolda bırakanlar hep şakşakçılar olmuştur.Neyseki başkanımız en ufak eleştiriye bile açık ve gayet kibar bir şekilde cevap veriyor. Her mesajımızda başkana güvenimizi belirtmemize gerek yok zaten farkında kendisi.

Yazdıklarımı tekrar yazıyorum sen cevap ver istersen?

Toplum olarak işimizi son dakikaya getirme gibi bir hastalığımız var. Maçlara son dakikalarda gelme,gelinse bile son dakika kuyruğa girme.Yada sınavlara son gün çalışma. Bunların toplumumuzun gerçekleri olduğunu biliyormusun? Yoksa farklı toplumda yaşıyoruz hayır maçlara çok önceleri gelinir, gelince stad dışında oyalanmaz direk içeri girilir. Sınavlara aylar öncesinden çalışılır son güne bırakılmaz falanmı diyorsun? Benim yaşadığım toplumda ilk yazdıklarım geçerli o yüzden başkanıma kendisi üzmesin biraz sabırlı olsun bu kombineler bitecektir diyorum. Bu birincisiydi.

ikincisi... Bunada cevap ver arkadaşım. Başkanım gayet kibar şekilde ifade etmiş zaten de. Senden cevap bekliyorum.
58 milyarlık geceyi bilirsin.Kaç tane iş adamı sahip çıktı kulübe? Yine oraya bile para verenler bildiğimiz taraftarlardı. Yani bu kulübün taraftarı dışında sahibi yok. Şimdi o taraftara gaz verirsenmi daha çok satış olur yoksa daha kombineler yeni satışa sunulmuşken sahip çıkmıyorsunuz diye sitemde bulununca mı? Kendi çevrenden söyle kombine alan tanıdıklarınmı daha fazla yoksa alacak olanlarmı? Bende diyorumki çoğu insan adana dışında ve alacak pekçok kişide daha almadı kombinesini.Yani sitem için erken. Zaten başkanımızda biraz hareket getirmek için bu açıklamayı yaptım dedi.Ortada yine sorun yok.Keşke avrupadaki gibi kombine kültürümüz olsada satışa çıkar çıkmaz hepsini satabilsek.

Şimdi sen yaz, sen neyi savunuyorsun peki? Ortada kükreyip çekilmekle olmaz bu işler. Bu yönetimde bu taraftarda aştı böyle lafları...
Adsız dedi ki…
Bu öneri bana ait değil onur abiye ait.Bence çözüm burada... Zaten rakip takıma baskı yapacak taraftarlar stadda kombinesiyle yerini alacaktır,bu yüzden fiyatları aşağıda yazan şekle getirmekte pek sorun görmüyorum.Nekadar taraftarımda dese kimse ya nede olsa kulübüme gidiyor bu para diye düşünmüyor malesef.Onlar içinde bu sayede kombine karlı bir iş olacaktır. Öneri şu:

"Bu sene Bekir Çınar dürüst davranıyor. Bilet basılmayacak, demiyor, Adanalı birçok kişiye de iki haftada bir düşük paralar ödemek kombineye toplu para ödemekten cazip geliyor. Bunun çözümü sezon içindeki bilet fiyatlarını bir an önce açıklamaktan ve yüksek fiyat belirlemekten geçiyor. Maraton 15, kapalı 25 TL, isteyen kombine alır, isteyen bilet, diye açıklama yapılsa kombineleri teşvik edici bir uygulama olacaktır."
mustava dedi ki…
kraldan çok kralcı olmak.

ben de bunu yazacaktım ki ilk yorumu yazan okuyucumuz bu cümleyi sarf etmiş.

bu okuyucumuzun yazdıklarını iyi niyetinden şüphemiz olmadığı için yayınladık, kaldı ki kendisi zaten mesajının devamında yönetimin gidişatından bir taraftar olarak memnun olduğunu belirtiyordu. sıkıntı duyduğu ve kendince haklı olduğu konuları burada paylaşmak istemişti. biz blog olarak insanlara "belli kriterler çerçevesinde" fikirlerini paylaşma imkanı vereceğimizi zaten söylemiştik. bu açıdan herkesin katkısını beklediğimizi de belirtmiştik.

tekrar kralcılık konusuna gelirsek.

insanların fikirlerine değer veren bir yönetimimiz varken, başkanımız çeşitli platformlarda taraftarın nabzını tutmak gayretindeyken, eleştiriye böyle açık bir yönetim oluşmuşken tehditvari bir şekilde "buyur sen yap" demenin ne anlamı var? talha kardeş, hiçbirimizde kulüp yönetecek maddi imkanlar yok diye susup oturacak mıyız? ya da şöyle diyelim: bu kulüp onu yönetenin midir yoksa taraftarının mı? bu kulüp benimdir, senindir, sahada top toplayan çocuğundur, özel locasından seyredenindir ve protokolde oturanındır. herkesin her konuda fikrini söyleme hakkı vardır. sen böyle diyerek ileride fikrini söyleme hakkını başkalarına devredersen nerede kaldı senin sahipliğin?

geçtiğimiz yıllarda çok kötü demirspor yönetimlerini alkışlayanlar, icraatlarına toz konduramayanlar vardı. ama eğer bu taraftar sussa ve sahipliğinden vazgeçseydi bugün takımımızın ne rengi kalırdı, ne ismi, ne logosu... öyle yönetimler geldi geçti ki, "adana demirspor" yazamıyor, takımın logosunu-rengini bilmiyor. bunları bilmeyen yönetim olabilir mi? olsa da başarılı olabilir mi? muharrem gülergin ismi neden son yıllarda daha ön planda. taraftarın baskısı ile bizi yönetenlere geçmişimiz hatırlatıldığı için. camialar bu sayede büyük ve güçlü olur çünkü...

tekrardan: sözün özü, kraldan çok kralcı olmayalım. zaten mevcut yönetimimizin böyle bir talebi yok. onlar sadece demirspora hizmet etmeye çalışan kişiler. kimsenin vereceği paye ile işleri olduğunu sanmıyorum. eğer bu mücadeleden başarılı olarak çıkarlarsa zaten tarih onların isimlerinin başına hak ettikleri güzel sıfatları verecektir.

saygılar.
Adsız dedi ki…
Talha 17 senedir tribünde olmana saygı duyuyorum.
Bende 39 yaşındayım.27 senedirde tribündeyim.
Şimdi senmi tecrübelisin benmi?
Adsız dedi ki…
Trabzon VaLiLiği Trabzonspor'a destek oLmak amacıyLa 6 bin kombine aLıyor.Adana VaLiLiği ne yapıyor?

http://spor.haberler.com/trabzonspor-a-6-bin-kombine-destegi-haberi/


Burhanettin
Adsız dedi ki…
Bu linki valiliğe,odalara,seyhan belediyesine maille gönderebilirmiyiz acaba hepimiz yüklensek
Onur BİÇER dedi ki…
Link benim değil arkadaşlar. İstediğiniz yere gönderebilirsiniz tabi. Trabzon valiliğinin resmi açıklamasının linki bu.

Gönül ister ki; kimse kimseye çullanmadan kulübe yardım edilse. Herkes sizler kadar iyi niyetli deği arkadaşlar.
Adsız dedi ki…
Trabzon eyaLetinin yasaLarı farkLı bizim eyaLetin yasaLarı farkLı :)
Yoksa Vali istemez mi Demirspor'a yardım etmeyi.Yarın VaLinin de Sivasspor kombinesi aLdığı haberLeri çıkarsa şaşırmam :)

Burhanettin
talha dedi ki…
cevap vercektimde büyüğümsün ve çok sevdiğim biride kızı bana o yüzden vermiyorum abi özür dileyim en iyisi BÜYÜKLERİME SAYGILI OLMALIYIM ÖZÜR DİLERİM ÖĞRETMENİM
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Arkadaşlar Türk milleti olarak herşeyi son ana bırakma gibi bir yapımız olduğu konusunda hemfikir olmayan yok sanırım. Ancak transfer sezonu olması nedeniyle sıcak para akışına da en fazla ihtiyaç olunan dönem olduğu da aşikardır. Tepki koyan arkadaşlarımızın yorumlarına saygım sonsuz ancak biraz empati yapılmasında fayda görüyorum. Farklı taraftar profilleri vardır ve inanıyorum ki öyle ya da böyle Demirspora yürekten bağlı herkes bu kombineleri alacaktır. Tıpkı benim satışa çıktığı gün bir yolunu bulup Bandırmadan aldığım gibi (Bu arada bende Adanaya döndüğümde alacaktım ancak sonra fikir değiştirdim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.