Ana içeriğe atla

Kombineler Hakkında...

Adana Demirspor taraftarının kulübüne destek olma noktasında kendisini göstermesi için önümüzde önemli bir fırsat var, kombineler.

Yapılan açıklamada Adana Demirspor kredi kartı sahiplerinin ayrıcalıklı olarak kombinelerden yararlanması yönünde yönetimimizin bir yaklaşım gösterdiğini gördük. Kart sahibine kombinesinin yanısıra forma verilmesi, indirim sağlanması, taksit olanağı getirilmesi gibi. Bunlar güzel şeyler. Ancak bilindiği üzere kart başvurusunda bulunup da o veya bu nedenden ötürü, başvurusu reddedilen birçok taraftar var ve bir kere isteği reddedildikten sonra yeniden Adana Demirspor kredi kartı sahibi olması da çok güç. Getirilen uygulamanın bu yönde bir adaletsizlik yarattığını, ancak hala kart başvurusunda bulunmayan bir çok taraftarın da bulunduğunu göz önüne aldığımızda, bu adaletsizliğin mazur görülebileceğini düşünüyoruz.

Öncelikle promosyon konusunda bir farklılaştırmaya gidilmiş olsa idi; yapılacak satışların daha pahalı bilete yönlendirilmesi konusunda katkısı olabilirdi. Şöyle ki; maraton kombinesi alana örneğin atkı veya bayrak, kapalı kombinesi alana forma, protokol kombinesi alana forma, şort, flama verilmesi gibi bir düzenleme daha cazip olurdu bence.

Her Adana Demirspor kredi kartı sahibinin bir adet kombine alabilmesi hususu ise satışları oldukça zorlaştıracak bir uygulama. Öncelikle belirtmek gerekir ki; taksitli alışveriş artık ticari hayatın vazgeçilmez bir parçası oldu ve ailelerin ekonomi yönetimlerinde de önemli rol oynuyor. Bu nedenle tüm satışlara örneğin 3 taksit imkanının tanınması ve Adana Demirspor kredi kartına taksit sayısının (6 taksit) hepsinden avantajlı kılınması da bir özendirme yöntemi olabilirdi.

Satışlar ile ilgili olarak şöyle bir ara yol belirlenebilir. Forma dağıtımı yine Adana Demirspor kredi kartı sahiplerine özgü tutulur. İndirimler yine Adana Demirspor kredi kartı sahiplerine özgü olur, ancak bu kartlar üzerinden alınacak diğer kombineler için forma verilmeyeceği gibi indirimli fiyat da uygulanmaz, sadece 6 taksit olanağından yararlandırılır. Bu suretle hem kredi kartımız özendirilir hem de kart başvurusu reddedilenlerin mağduriyeti bir ölçüde giderilmiş olur.

Bu önerileri yaparken işin özünü de kaçırmamak gerekir, kombine almak taraftarın görevidir, söz söyleyebilmek için, seçimlerde oy kullanmak ne ise takımı için bilet almak da odur. Her koşulda taraftar takımına sahip çıkmalıdır. 28 Mayıs gecesi, taraftarı dışında bu takımın yalnız olduğunun kanıtıdır. Taraftar o gece verdiği desteği bu sefer katlayarak vermelidir. 1 milyon TL gelir hedefi bence gerçekleştirilebilir bir hedeftir, yeter ki herkes üzerine düşeni yapsın.

Yorumlar

Metin dedi ki…
yazdıklarına şu şekilde bir kampanya da eklenebilir, kombine bilet satış standlarında aynı zamanda kredi kartı başvurusu da yapılabilir, hem kombine bilet alıp hem de kredi kartı başvurusu yapılırsa forma veya benzeri promosyon ürünleri verilebilir.
ŞİMŞEKLER GRUBU dedi ki…
Bekir başkanımın bu yazıyı okuyacağını düşünerek buraya yazıyorum.Bizim her hafta saat 8-9 da alt yapıda maçımız vardı.Ama bugün alt yapı sorumlusu ilgili arkadaşımızı cepten arayarak maçın bundan sonra 9-10 olacağını söylemiş.Çünkü bizim saatimizde bundan sonra önder serin abimiz ve diğer yöneticiler turnuva yapacakmış.Bu konuyu başkanımız çözerse çok güzel olur çünkü klübe katkı olsun diye öğrenci çocuklarda oynuyor bu saatte ve evlerine gitmede sıkıntı yaşıyorlar..Yönetici abilerimizden ve BEKİR BAŞKANIMIZDAN ricamız sadece çarşamba günü oynayacakları maçın saatini yer değiştirirse bizim için çok güzel olur....Çünkü bizim için en uygun saat 8-9 dur.Şimdiden BAŞKANIMIZA teşekkür ediyoruz...
Bekir ÇINAR dedi ki…
Onur Bey;

Merhabalar size ve tüm tayfaya;
Kombineler konusunda sanırım anlaşılamayan bir konu var aracılığınızla aydınlatmak istiyorum uygun görürseniz.ADS Flexi kartıyla ikinci yada daha fazla kombine kart alan taraftarımızında kombinelerine ADS Flexi ye 6 taksit yapıyoruz zaten bunu Metin TÜRK Bey açıklamıştı .Garanti Bankasının diğer kredi kartlarıyla alanlara 4 taksit yapabiliyoruz.Diğer banka kredi kartları için tek çekim yapabiliyoruz.
Kombineler için uzaktada olsanızda yüreğinizin bizimle attığını biliyor ve değerli katkılarınızı bekliyoruz .Sloganımız şu HAYDİ SIRA SİZDE.
En Derin saygılarımla
Adsız dedi ki…
kafayi yiyecem arkadaş ya! beni ADS Kart için hala kimse aramadı :(

d10s

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.