Ana içeriğe atla

Kombineler Hakkında Bilgilendirme...

Bugün Adana'nın internet üzerinden yayın yapan yerel basın organlarında takımımızın kombine kartlarına ilişkin olarak bazı açıklamalar yapıldı. Söz konusu haberlerde kombinelere ve bu kombine kartların alımına yönelik olarak Adana Demirspor kredi kartının yaratacağı avantajlara değinildi. Bu haberlerden bazı alıntıları yaptıktan sonra kombine kartların nasıl alınacağına ilişkin olarak kesin bilgileri gerek Bekir Çınar başkanımızın blogumuza bıraktığı yorum vesilesiyle gerekse kendisi ile yaptığımız görüşmeye istinaden buraya aktaralım istedik.

Haberlerde 2. Başkanımız Metin TÜRK'ün

"Tabi burada şunu da ısrarla belirmek istiyorum; Demirspor flexi kredi kartı olanlar sadece bir kombine alabilecek. Demirspor severler bu hususa çok dikkat etmeli. Burada da flexi kartı olanların tabii ki, ayrıcalığı olacak. Zira, Demirspor kredi kartının ayrıcalığı daha da fazlalaşacak. "

şeklinde beyanda bulunduğu belirtiliyordu. Biz bu beyanı Demirspor kredi kartı sahiplerinin sadece bir kombine bilet alma hakkının bulunduğu şeklinde yorumlayıp buna göre aşağıda görebileceğiniz "Kombineler Hakkında..." başlıklı yazımızı girdik.

Kombine hassas bir konu ve en küçük bir yanlış anlaşılma veya pazarlama hatası kulübümüzün gelirlerine mal olacaktır. Bu nedenle bu konudaki nihai bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Adana Demirspor kredi kartı sahipleri diledikleri sayıda kombine alabilecekler. Aldıkları tüm kombineleri 6 taksitle alabilecekler. Ancak tıpkı aşağıdaki yazımızdaki önerimizde olduğu gibi Adana Demirspor kredi kartı sahipleri %20 indirim ve forma kazanma avantajlarını sadece aldıkları ilk kombine için kullanabilecekler. Bunun dışındaki kombineler indirimsiz fiyatlardan ama yine 6 taksitte alınabilecek.

Adana Demirspor kredi kartına sahip olmamakla birlikte Garanti Bankası'nın başka bir kredi kartına sahip olan taraftarlar kombinelerini forma ve indirim hakkından yararlanmaksızın 4 taksitle alabilecekler. Elinde Garanti Bankası'nın kredi kartı olmayanlar ise tek çekimde kombine sahibi olabilecekler ve yine indirim ve forma avantajından yararlanamayacaklar.

Kombine satışına ilişkin olarak ortaya koyduğumuz çekincelerin önemli bölümünün Başkanımızın açıklaması ile ortadan kalktığını gördük.

Bekir Bey şehir dışında olsak da üstümüze düşeni yapacağımıza inanıyor ve bize "Haydi Sıra Sizde" diyor. Sadece biz "şehir dışındakiler" değil, taraftar üzerine düşeni yapacaktır Başkanım. İnanırsak yaparız ve 1 milyon TL bence ulaşılabilir bir rakam, biz inanıyoruz, umarım Adana da inanıyordur.

Kombineler hakkında hatalı bilgilendirme için özür dileriz, elçiye zeval oldu...

Yorumlar

MUHTAR dedi ki…
Ergun Kara ve Mustafa Boz kombine almazsa bende ALMAM ! DEMİRSPORLUYUM diyen gazetecilerin toplu olarak kombine alacagına İNANIYOR ,onlara GÜVENİYORUM! Umarım beni yanıltmazlar.260 TL kombine için ayıramıyorlarsa gazetecilik yapmasınlar.
Numara yaparlarsa çaylarının içine tükürürüm sonrada kahveden kovarım.Zaten çay parasını da vermiyorlar.
Adsız dedi ki…
dün gazipaşada, stadın etrafında boşuna turladım. kombineler meğerse bugün satışa çıkacakmış:)
haa bir de kazım büfenin orda, parkın köşesinde stand kurmuşlar su satıyorlar. hem de coca cola'nın işlenmiş suyu. şeytan dedi al eline sopayı, kır kafalarını. nerde kaldı bizim ADS SU'yumuz ya? Adana'da ADS SU'dan başka su içilemeyecek!
ŞEHRİN ASİ ÇOCUKLARI dedi ki…
ekir başkanımın bu yazıyı okuyacağını düşünerek buraya yazıyorum.Bizim her hafta saat 8-9 da alt yapıda maçımız vardı.Ama bugün alt yapı sorumlusu ilgili arkadaşımızı cepten arayarak maçın bundan sonra 9-10 olacağını söylemiş.Çünkü bizim saatimizde bundan sonra önder serin abimiz ve diğer yöneticiler turnuva yapacakmış.Bu konuyu başkanımız çözerse çok güzel olur çünkü klübe katkı olsun diye öğrenci çocuklarda oynuyor bu saatte ve evlerine gitmede sıkıntı yaşıyorlar..Yönetici abilerimizden ve BEKİR BAŞKANIMIZDAN ricamız sadece çarşamba günü oynayacakları maçın saatini yer değiştirirse bizim için çok güzel olur....Çünkü bizim için en uygun saat 8-9 dur.Şimdiden BAŞKANIMIZA teşekkür ediyoruz...
Adsız dedi ki…
ZÜBÜK spor gazetecilerinden TIK yok mu?

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.