Ana içeriğe atla

Abdullah Halman?

Son günlerde Abdullah Halman adı sıkça geçmeye başladı. Yerel spor siteleri yönetimimizin bu oyuncu ile ilgilendiğini söylüyor. Ben de herhangi bir yorum yapmadan, Abdullahın istatistiklerini buraya taşımak istedim.

TFF resmi sitesinin verilerine göre Abdullah 1987 doğumlu. Gaziantepspor alt yapısından yetişme. Paf liginde oynadığı 77 maçta 34 golü var. Profesyonel olduktan sonra Gaski ve Mezitlispor'da kiralık oynamış. Üçüncü lig yıllarında 36 maçta 12 gol atmış. 2007'de Mersin İdman Yurdu'na transfer olmuş, böylece ikinci lig kariyeri başlamış. Oynadığı 41 maçta fileleri 14 kere havalandırabilmiş. Geçtiğimiz sene Eskişehirspora transfer olan Halman Eskişehirsporla dört lig, üç kupa maçına çıkmış ancak bu maçlarda golü yok. Ara transferde kiralık geldiği Mersin'de 13 maçta 4 gol atmış. En iyi bildiğimiz golü ise 17.05.2008 tarihinde bize karşı attığı gol. Bu gol ile şampiyonluk ümitlerini ekstra playoff maçlarına ertelemek zorunda kalmıştık. Sonrası malum...

Paf ligi dahil olmak üzere toplamda 161 maçta attığı gollerin sayısı 60. Bu gollerin 9 tanesini kafa ile, 2 tanesini ise penaltıdan kaydetmiş. 22 sarı kart görürken kırmızı kartlarının sayısı 2.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
http://www.facebook.com/home.php#/video ... 0617096964


İşte abdullah halman ın bize attığı 2 gol, ardından eliyle gol sevincinde eşşek(yedek klubesi önünde) ve şeytan(gollerden sonra) benzetmesi yapması.Yönetim mersinde oynayan kaleciyi şampiyonluk kutlamasında zıplamayan şimşek diye bağırdı diye almazken şimdi gündemimize giren oyuncunun yaptıkları bana çok dokunuyor.MUHHARREM GÜLERGİN ruhu bu mu ? Aslında söylemek istediğim çok şey var ama daha sezon başlamadan kımsenın canını şevkini kırmak istemem kısa ve öz söylemek istediğim şudur ki; geçen sene kapalıdan ailecek 5 kombıne almıştık bu transfer gerçekleşmesi halinde 1 tane bile almıyacağız.Türkiyede forvet mi bitti ? Başka genç hırslı yeteneklı oyuncu yok mu ? Her aldığımız oyuncu abdullah hocanın eskı topçusu mu olacak ? Yenı topçu tanırsa ne olur ? Bu oyuncuyu alacağımıza erdim, alican gibi genç oyuncular oynasın transfer yapmayalım daha iyi.Taraftar olarak bunları merak etme ve sorma hakkım olduğunu düşünüyorum artık bir yerdede durup düşünmeliyiz. Onura, Orhana, Abdullah hocaya ses çıkarmadık ama bu kadarda olmaz ve olmamalı...
Adsız dedi ki…
*Hocamızın ismi Abdullah değil Abdülkerim !

*MUHHARREM değil MUHARREM !
Adsız dedi ki…
Mersinden yeterince futbolcu aldık birazda kardeş takımımız Adanasporu ihya edelim.
Adsız dedi ki…
Adsız rumuzu ile yorum bırakan kardeşime sonuna kadar katılıyorum. Abdulkerim Hoca'yı bile sırf yönetim güzel işler yapıyor diye mecburen kabul etmek zorunda kaldık, ama bu kadarı da fazla.Bu sene yönetim, taraftar her şey şampiyonluk üzerine şartlanmış ama, bizim, kariyerinde Demirspor'u şampiyonluktan etmek ve teşvik primi almaktan başka başarısı olmayan çok büyük hocamız bana şampiyonluktaki en büyük engel gibi duruyor. Keşke bu sene başka bir Hoca gelse idi de varsın şampiyon da olmasaydık. En azından Demirspor'a söven ertesi yıl Demirspor'a transfer olur denilmezdi. Yönetimimizin bütün iyi icraatlarından nasıl övgü ile söz ediyorsak, bana göre en büyük hatası olan Hoca ve tayfaları (Mersin ekibi) hakkında yazdıklarımıza da yönetimin tepki göstermemesi gerekir. Üstelik bildiğim kadarıyla Abdulkerim Hoca daha taraftardan özür bile dilemedi. Şampiyon olsak bile bu kamburu ömür boyu maalesef sırtımızda taşıyacağız.

Merih Güvenç
Adsız dedi ki…
Sinirle yanlış yazmışım, doğru hallerini biliyorum yinede teşekkürler.
Bekir ÇINAR dedi ki…
Saygıdeğer demirsporlu arkadaşlarım,

Öncelikle birinci konu hocayla ilgili,hocamız teşvik primi almamıştır bunu kendi kefaletimi ortaya koyarak söylüyorum.İkincisi Abdullah la ilgili maçta yaptığı davranışı görmemiştim bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu ancak bu saatden sonra yok gündemimizde.Üçüncüsü mersinlileri doldurmuyoruz yada hoca eski oyuncularını doldurmuyor sadece onur ve orhan eski öğrencileri diğerleri bizim izleyip aldığımız oyuncular.
Bir diğer konu lütfen bana ve ekibime(Futbolcu,yönetim,teknik heyet)bir şans vermeniz ki bunu en kötü yönetime bile verdiğinizi düşünüyor ve hakettiğimize inanıyorum.Ben kulübümü ayakta tutmak ve armamın devamlılığı için ben göreve talip oldum ve genel kurul üyelerinin seçimiyle göreve geldim.bu göreve layık olmadığımı düşünenlere saygı duyuyorum.Hatalarımız olabilir olacaktırda lütfen biraz sabır diliyorum sizlerden.Güzel günler bizim olacak

En derin saygılarımla
mustava dedi ki…
yoğun bir şekilde yorum gönderen sevgili okuyucumuz; söylemek istediklerini sakince ve hakaret içermeyen bir biçimde derli toplu olarak ifade eden bir yorumunu yayınlayacağımı belirtmek isterim. aksi takdirde 25 tane yorumu ne yazık ki yayınlayamayacağım. :)

sevgi ve saygılarımla.

mustava
ŞİMŞEKLER GRUBU dedi ki…
Bu güne kadar kanı beş kuruş etmez adamlar takımda saygı gördü.Gerek yönetimde gereksede futbolcu olarak.Hiç kimse yargılanmadı peşin olarak.Bu kadar tahammül ettikte şimdi niçin hocaya ön yargılı davranıyoruz.Hocamız profesyoneldir ve mersin bizi yenip şampiyonluktan ettiğinden o ortamda haklı olarak sevinmekten başka birşey yapmamıştır.Kendisinin bize bir şampiyonluk borcu vardır ve oda bunun bilincindedir.Lütfen biraz daha sabırlı olalım zaten yönetim hakkında diyecek pek fazla birşey yok.Allah hepsinden razı olsun.
mustava dedi ki…
açıklamalarınız için çok teşekkürler başkanım. ayrıca yüzme şubesinin tekrar canlanacak olması da çok güzel bir haber.

taraftar size güveniyor, merak etmeyin. güzel günler görmek dileğiyle.
Adsız dedi ki…
Başkanım,
İşte biz seni bunun için seviyor, sana bunun için inanıyoruz. Hocamızın teşvik primi almadığını söylediniz, sizin sözünüz bizim için yeterlidir. Abdullah Halman'ın yaptığı hareket nedeniyle artık gündemde olmadığını belirtmişsiniz, sizden daha ne isteyelim. 50 Yaşındayım, rahmetli Hacı Döner'den sonra gördüğüm en iyi başkansın. Her şeyden önce adam gibi adamsın. Size bir şans vermek değil, sonsuza kadar yanınızdayız,sizi ve ekibinizi ayakta alkışlarız.

Merih Güvenç
Adsız dedi ki…
Başkanım,
Size inanıyor ve güveniyoruz.İnşallah 2010 Yılında 70.yaşımızla birlikte şampiyonluğumuzu da beraber kutlayacağız.

Merih Güvenç
talha dedi ki…
BÜYÜKSÜN BÜYÜKSÜN
BEKİR ÇINAR BÜYÜKSÜN
BU SENEKİ YILA
ANT İÇTİK SİZİNLE ŞAMPİYONLUĞA
UZUN MARATONDA ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
Adsız dedi ki…
ellerimiz birbirine kenetlenmiş sezon sonundaki şampiyonlukta sizi alkışlamak için bırakacağız ellerimizi sadece.
yüzme bilmiyorum ama bir anlamı olacaksa öğreniriz
adana demir spor kulübü
hayatın ona verdiği görevi ve anlamı yaşasın ve yaşatsın
saygılarımla
emrahche

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.