Ana içeriğe atla

Transferler - 1

Van Belediyespor'dan Osman ve Ayhan ile Mersin İdman Yurdu'ndan Onur ile anlaşıldı.

Süper Mario Taner ise 750 bin TL'lik süper (!) bir rakam istediği için transfer gerçekleşmedi.

Yeni transferlerimizden Ayhan ve Onur 1982 doğumluyken Osman 1977 doğumlu...

Yorumlar

serdanka dedi ki…
Umarım bu transferler hayırlı olur ama bence en önemlisi gençleri pişirmek. Bir sezon daha gençleri pişirip Adana Demirspor sevgisi ile yoğurabilirsek, altyapıyı güçlendirebilirsek, hiç başka model aramadan kendi ürettiğimiz bir model ile kendimizi kurtarabiliriz. Fransa'da Auxerre örneği güzel bir örnektir. Ama sıl gerekli olan sabır ve doğru hamleler. Saygılar.
kebabman dedi ki…
Niyet kötüyse tavsiye beyhudedir.
En son daha geçen sezon başı kaleyi teslim alma kıvamına gelmiş olan gencimizi,kendi yetiştirdigimizi Şenol için, Atalay için harcamadık mı?
adanademirsporlu dedi ki…
transferler hayırlı ve uğurlu olsun.tanerde az istemiş.:(((
taner unutmasın taneri taner yapan ADANADEMİSPORDUR.adam paragöz çıktı işe bak.:S
Adsız dedi ki…
Onur'un iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.Hem Adana'lı hem Demirspolu
kebabman dedi ki…
Ilker'de ben hem Adanali hemde Demirsporluyum,babam da Demirsporludur diyordu.
2.lig B kategorisinde SaMPIYONLAR LIGI futbolcusu gibi muamele gordu.
Her deplasmana ucak ile goturuldu,gidilen yerin en luks otelinde konaklandi.
Cekti gitti...136 bin alacagini da federasyon araciligiyla tahsil edecek.Hakli bulundu.Paralarinin bir kismi odenmedigi icin bizi gecen sene yaktilar.Kasitli tiyatro sergilediler.
Diger Adanaliyim muhabbeti yapanlarda ayni seyi yapti..Umarim bu kez kasarlanmamis,terbiyeli ,kendisine ,futbola ve taraftara saygili bir Adanali bulmusuzdur.
Adsız dedi ki…
Bence Onur ve Ayhan gerekli yerlere iyi transferler oldular.Kulübümüz için hayırlı olsun.
yavuzy dedi ki…
MİY taraftarı bir arkadaştan bana gelen mailde, transferlerle ilgili olumlu sözler var:

"Bence oldukça isabetli transferler olmuş. Bu sene takımımdan gitmesini istemediğim 4-5 oyuncu var bunlardan ikisini aldınız.Özellikle bunların savunmada beraber oynamış olması oldukça doğru seçimler yapıldığını gösteriyor (sizin açınızdan).

Onur tam savaşçı bir sol bek, sürekli hücuma çıkar ve rakibin dengesini bozar.Taraftarın hoşlandığı tip bir oyuncu.Eğer saldıran bir takım oluşturulmaya çalışılıyorsa böyle bir bekle başlamak mantıklıydı.Özellikle B kategorisindeki takım oyuncularının üzerinde bir oyunu olduğunu söyleyebilirim.A kategorisinde de formayı zorlayacak bir isimdi.Bizim açımızdan kötü bir kayıp oldu.Sorunumuz olmayan 3 yer vardı kale-sağ bek ve sol bek.Şimdi 2 ye düştü..

Orhan Terzi ise ilk zamanlar pek iyi performans gösterememişti.Sanırım yanındaki diğer savunma elemanıyla beraber uyumunun oturması zaman aldı.Ama uyum yakalandıktan sonra savunma adamlarında olan geleneksel canla başla oynama refleksiyle oynadı ve bizim çıkmamızda oldukça önemli katkıları oldu.

Ama dediğim gibi Onur özellikle iyi bir transfer.Onur'un transferi Adana Demirspor'un seneye nasıl oynayacağı hakkında ip uçları veriyor.Bir de Abdulkerim Durmaz'ın (kişiliği ayrı bir yere koyuyorum) bir önceki sene bize oynattığı futbol oldukça iyiydi, hatta bu sene onun 1/100 ini oynamadık diyebilirim.Ama yıldız farkıyla çıktık işte.."
türkayADS dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
disconnectus erectus MİY taraftarı arkadaşına sorarmısın?
Bankasya 1.Liginde oynamak varken neden bir aLt Ligi tercih etmiş Onur.
türkayADS dedi ki…
Tff nin sitesinde baktığım kadarıyla..onur,gherşeyden önce istikrarlı bir oyuncu miy'den önceki oynadığı takımda(mersin b.b) da aynı şekilde...istikrarlı olan futbolcu benim gözümde birkat daha büyür

ps:üstteki kendime ait yorumu saçmaladığım için sildim:D
Adsız dedi ki…
umarım yine saçma sapan kaleci transferleri yapılmaz. yönetim ve teknik heyet, genç kalecilerimize eldivenleri teslim edecek cesareti göstersinler. şimşeğin geleceği onlara emanet.

d10s
Adsız dedi ki…
"Bankasya 1.Liginde oynamak varken neden bir aLt Ligi tercih etmiş Onur."

Ben cevap vereyim bu soruya.Sanırım Onur'un yerine süper ligden bir futbolcu düşünüyor yönetim (birkaç aday var).Bu nedenle de takımda minimum ücretle oynayacak yadek olarak bakıyorlar (tamamen yanlış bir bakış açısı).Bir de daha önceden Mersin B.B. de oynamış olduğu için çantada keklik olarak bizde kalacak gözüyle bakılmış.

Aldığım bilgiye göre önce anlaşma sağlanmış fakat daha sonra yönetimin pasifliği yüzünden Adana Demirspor ile anlaşma imzalamış.

Yani sorun biraz da parasal.Bizim o çapta bir futbolcu almamız için Onur'a vereceğimiz paradan çok daha fazlasını ödemek zorunda kalacağımız ise bir gerçek.Adana Demirspor yönetiminin bonservis ücreti vermeden akıllıca bir iş yaptığını söyleyebiliriz.

Tekrar Hayırlı olsun..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.