Ana içeriğe atla

Şadi'yi Alıyor Muyuz Acaba...

Değerli kardeşlerimiz Türkayads ve Göktuğ'dan aldığımız istihbarat sonrasında Şadi'nin uçağının yaklaşık 20 dakika içinde Adana'ya ineceğini öğrendik. Saat 12.45

Beklentiler pürüz çıkmaması ve Şadi'nin transfer edilmesi yönünde. Ama para işi bunlar, olabilir de olmayabilir de. Kim gelirse gelsin, o formanın hakkını versin yeter.
Yine de güzel haberler bunlar...

Saat 15:31

Para konusunda anlaşılamadığı haberini aldık. Transfer şu an itibarıyla askıya alınmış durumda.

Spor01'in haberine göre Şadi Çolak 650.000 TL istemiş. Transferin gerçekleşmemesine bu açıdan sevindim. Takım içinde dengelerin maddi konular nedeniyle bozulmasını istemem. Yönetimin bu konuda gösterdiği hassasiyete de saygı duyuyorum. Erdim'e, Ferami'ye yollar açılır belki bu sayede.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Demirspor'dan 1 yıllığına 650 Bin TL., istedi yönetimde kendi teklifini iletti olumsuz geçti.
zor gerçekleşecek bir transfer
Adsız dedi ki…
Şadi Çolak, 17 yaşında amatör kümede bir sezonda 130 gol atarak Guiness Rekorlar Kitabı’na girdi ve 5 bin dolar ödül kazandı. Üstelik 130 golün birini bile penaltıdan atmamıştı. Ancak her gittiği takımda bu rekor başına kakıldı ve "Hadi burada at da görelim" muamelesine maruz kaldı. Bu nedenle rekorundan rahatsız olduğunu ve bununla anılmak istemediğini söylüyor. Geçtiğimiz sezon Orduspor’daki performansıyla Lig A’nın en iyi forveti seçildi.Galatasary ile son dakikada transferi gerçekleşmedi hocanın 2. ligden oyuncu istemıyorum demesi üzerine ..
Bence bu oyuncu ADS de mutlaka forma giymeli
Adsız dedi ki…
Yönetim çelişkiler içerisinde, kameralara oynuyorlar gibi. Bir gün evvel Aytaç Durak'tan yardım alabilmek için onca demeç veriliyor, yönetim bırakılabilir mesajı veriliyor, sonra bir gün sonra Şadi Adana'ya çağrılıyor, bugün Şadi'nin 500bin den aşağı imza atmayacağı bilinmiyor mu? Biraz gerçekçi olmak varken, taraftara şirin gözükmek ve bakın biz elimizden geleni yapıyoruz mesajı vermek için gerekli miydi bu hamle? Olmadı....
türkayADS dedi ki…
Bu kadar da hinlik aramaya gerek yok bence..Menejeri dolayısıyla oluşan bir problem var zaten..yönetimin bsın açıklaması alkışa değer bir açıklamaydı..
Adsız dedi ki…
Erdim ve Ferami profosyonel yapılsın,takımda direk oynatılsın.2 maç bocalarlar sonra çoşarlar.Cesaret, cesaret, biraz daha cesaret.
Görelim yönetimin cesaretini,görelim hocanın marifetini.
Adsız dedi ki…
Şadi nasıl lig a nin en değerli forveti seçilmiş? rize de 3gol atmış sadece :) Böyle paragöz ve doymuş adama ihtiyaç yok rakamlar şaka gibi. Tarsus dan Tayfun un ileri yönde performansı var ve alışma sorunu olmaz gibi geldi bana bence o düşünülmeli.Metin Türk ün açıklamasındaki isimlerden biri o sanırım.Şadi nin hersene düşen performansı var.Bence fiyatını düşürsede alınmamalı artık. Ayrıca Metin Türk'un açıklamaları çok olumluydu,tam bir yönetici profili çiziyor.Sakın taviz vermesin.
Adsız dedi ki…
Başkan Tayfun Özkan'ı alsın, taraftar keyfine baksın.

Danyal Topatan
Bekir ÇINAR dedi ki…
Bir arkadaşımız yönetim kameralara oynuyor demiş.Bunu hazmetmem mümkün değil bir gün önce demeç filan vermedik basında aytaç bey para vermezse istifa edecekler diye yorumlar yapılmıştı.Biz kendi yönetimimizden topladığımız paralarla ki 400.000TL dir bu ve aytaç beyden aldığımız 100.000TL ile futbolcu peşinatlarının ilk dilimini ve maaşlarımızı ödedik.Kameralarla filan işimiz olmaz.Kimseyede yalvarmıyoruz çok yakında demirsporumuza kazandıracağımız mülklere sizinde ağzınız açık kalacaktır.TEk amacımız kulübümüzün bana veya herhangi birine ihtiyacı kalmasın ve kurumsallaşsın.Şadi konusuna gelince biz şuan dış transferde bütcemizden planladığımız bir miktarla santrafor almyı düşünüyoruz bu şadi olur başkası olur tavan fiyatımızı bu oyuncu çok aştığı için teşekkür etdik ayrıldık.Kaldıki bu yıl dış ve iç transferde hedeflediğimiz bütçenin 750.000TL altındayız ki bu bizim dik duruşumuzla gerçekleşmiştir.Lütfen doğru eleştiri ve doğru bilgiyle yorum yapalım.Halkın takımı bu yıl şeytanın bacağını kıracak desteklerle .şimdiden teşekkürler
Saygılarımla
tolgago dedi ki…
Bir önceki açıklmayı yapan gerçekten Demirspor yönetim kurulu ise, kendilerini takdir ediyorum.
Taraftar bloglarını takip etmeleri çok düşünceli bir yaklaşım.
Adsız dedi ki…
Başkanım,

50 Yıllık Demirsporluyum.Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bizim için en önemli Başkanlardan birisiniz. Hele Demirspor'un bir kuruşu bizim namusumuzdur şeklindeki beyanatınız, sizin ne olduğunuzu, adam gibi adam olduğunuzu göstermiştir. Tabi ki bazı (kötiniyetli de olabilir)eleştiriler de olacaktır. Ama unutmayın ki Padişahların bile rkasından konuşulurmuş. Sonuna kadar yanınızdayız, sonuna kadar destekleyeceğiz.

Merih Güvenç
Onur BİÇER dedi ki…
Yorumu bırakan Bekir Bey'in ta kendisi. Kendisi bu yönüyle diğer başkan profillerinden farklı bir görünüm arz ediyor. Sese önem veriyor, mümkün olduğunca yanıtlayabileceği şeyleri yanıtlıyor. Gördüğüm kadarıyla eleştiriye kapalı da değil. Kendi payına çıkarabilecekleri varsa onlardan yararlanmaya çalışıyor ama haksızlığa uğradığını düşündüğü anda da buna tahammül edemiyor ki haklıdır. Sese önem veriyorsanız aynı zamanda ses de vereceksiniz.

Bekir Bey'e şu ana kadar gösterdiği yaklaşımı için teşekkür ederiz.
Adsız dedi ki…
Başkanım seni çok seviyoruz be sen o eleştirilere bakma gerçek Adanademirspor taraftarı her zaman senin yanında..Allah seni başımızdan eksik etmesin...Seninle daha şampiyonlar ligini göreceğiz başkanım..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.