Ana içeriğe atla

Metin Türk Sert Çıktı


Adana Demirspor 2.Başkanı Metin Türk, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla sert açıklamalar yaptı.
Kongremizi müteakip iki gün içinde her ailede olabilecek bazı küçük sorunlar oldu ve bizler aile içinde bu sorunları çözdük ve Demirspor için dimdik ayaktayız. Lakin bizler aile içindeki sorunları çözmüşken kendilerini Demirspor sevdalısı addeden bazı kişi ve kişiler kulübümüz ve yönetim kurulumuzdaki bu ahengi bozmak ve Adana Demirspor’a geçmişte olduğu gibi yine zarar verme hesapları içinde olduklarını ve yine Demirspor’un zamanından çalmak için bazı ayak oyunları ve hizipçiliğe başladıklarını görüyoruz. Bu durumu esefle karşılıyor. Hicap duyuyoruz”

MANİDAR GELİYOR

“Bu sözde Demirspor sevdalıların ofislerinde, pastanelerde, cafelerde, lokantalarda figüranları ile bir araya gelerek toplantılar yaptıklarını ve bu toplantılarla kulübümüz içine ahenkle çalışan yönetimimiz içerisine çok ince taktik ve yöntemlerle kendi adamlarını sokmaya çalıştıklarını dedikodu ürettiklerini ve hatta tam transfer görüşmelerinin başladığı bu dönemde ki durum bize çok manidar geliyor. Kulübümüze menajer sıfatı ile sokmak istedikleri futbolcu simsarları ile toplantılar yaptıklarını birlikte çalıştıklarını gördük”

İNCE HEDEFLER

“Burada amaç belli yönetimin içinde adamımız olursa yönetimin kararlarında haberdar olur fitne sokar yönetimi karıştırır sahla içine de menajer ile adamımızı sokar sahanın içini karıştırırız mantığı. Aynı mantalideki kişi ve kişiler basın içindeki bazı kalemşörleri ile insanların aklını karıştırarak ince ince hedeflerine ulaşma planlarını ve benden sonra tufan olsun düşünleri. Bunu yapan insanların ve kendilerine nede başkasına faydası olmayacak sadece Demirspor’umuza zarar verecektir”

ZARAR VEREMEYECEKSİNİZ

“Demirspor’umuza zarar veremeyeceksiniz. Çünkü Adana Demirspor’un içine kirli mantık ve kirli ellerin girmesine izin vermeyeceğiz. Temiz eller Adana Demirspor’un geleceği için çalışıyor. Bu tip mantiletinin ve ayak oyunlarının önüne geçmek için kulübünüze ve Demirspor için çalışan temiz ellere destek verin. Yetmedi mi 15 yıllık hasret. Yetmedi mi sürekli yaşanan hüsranlar diyoruz”

SON ÇAĞRI BAŞKAN DURAK’A

“Son çağrımız da her zaman kulübümüze destek olmuş Onursal Başkanımız ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Durak’a. Deklare ettiğiniz yönetimimize olan güveniniz için saygı ve teşekkürlerinizi sunuyoruz. Desteğinize en fazla ihtiyacımız olan yşu günlerde. Lütfen Demirspor için çalışan bu temiz ellere desteğinizi biran önce göstermenizi rica ediyoruz. Yarın çok geç olabilir”

Kaynak (sporadana)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.