Ana içeriğe atla

Beklenen forvet yoksa O mu ???

Mustava tarafından takip edilerek blogumuza yansıtılan, büyük bir hızla sürdürdüğümüz transferlerimizde bir süredir "beklenen forvet" söylentileri dönüp duruyor, kendi adıma heyecanla bekliyorum. Bekir Başkan "az sabredin, büyük haber gelecek" demişti. Bana göre Bekir Çınar, bombayı patlatmış bulunuyor.

Altyapımızın yeni, modern sahasında, daha önce de bildirdiğimiz üzere Şöhretler Maçı yapıldı. Hasan Şaş, Taner Gülleri gibi altyapımızdan yetişen isimler biraraya geldiler. Ayaklarına sağlık hepsinin. Yönetime de, bu organizasyon için bir kez daha teşekkürler.

Maç dostane bir biçimde 6-6 bitmiş. Başkanımız Bekir Çınar, güzel futbolu ve attığı 2 golle maçın gözde isimlerinden olmuş.

Eh, durum ortada derim o zaman. Sorumuz şudur:

"Beklenen forvet yoksa Bekir Çınar mı?"

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
Ben Bekir Bey'in yanına Erdim'in monte edilmesiyle forvet hattımızın tutulamayacağını düşünüyorum.

Şakayla karışık beklentimizi de ifade etmiş olalım. İyi bir golcünün yanında Erdim veya Ferayi çok güzel gidecektir.
Adsız dedi ki…
"golcünün yanında Erdim veya Ferayi çok güzel gidecektir"
Onur bey Ferayi değil Ferami.Ayrıca Ferami Kuşcu profesyonel olmadı, hala amatör lisansla oynuyor.
Başkanımız profesyonel yaparsa oynamaması için hiçbir sebep yok.Cem Yanık'ı aratmaz :)

Yusuf Şahin
Adsız dedi ki…
Bekir başkan 20 kiLo versin Yanık Cem'i, YeşiL ALper'i cebinden çıkarır:)
İLeri üçLüdeki hayaLim
Bekir Çınar, Taner Demirbaş, Tayfun Özkan.Taner Demirbaş'ın yerine Şadi ÇoLak da oLabiLir.

Burhanettin
Onur BİÇER dedi ki…
Düzeltme için sağolun.

O kadar düşündüm çocuğun adı neydi diye, emin olamadım sonra da yazdım. Keşke açıp baksaydım biryerlere. Genç kardeşimden özür dilerim.
Metin dedi ki…
yazının sonuna kadar ciddi ciddi okudum, son cümlede dumur oldum :))
Bekir başkan rovesata denemesi yapmış diye duyumlar aldım, acaba gerçekten var mı böyle bir şey ;p
Adsız dedi ki…
"yenidem"
ne yani sen "Bekir başkan röveşata yapamaz" mı demek istiyorsun :)
Bittin sen :)

Burhanettin
mustava dedi ki…
işin şakası bir yana, güzel düşünülmüş bir organizasyon. buradan hareketle yönetimimiz bir tane de veteranlar maçı organize edilebilir.

mesela sezon açılışında kartal yaşar'lı, füze selami'li, coral'lı, fatih terim'li, eser özaltındere'li, müjdat karanfilci'li, rasin gürcan'lı, orhan ozan'lı bir maç seyretsek... efsane bir sezon açılışı olur :D
Adsız dedi ki…
Mustafa müthiş bir öneri.Bekir Başkan okuyordur inşaLLah.

Burhanettin
Bekir ÇINAR dedi ki…
Bu sezon muhteşem bir sezon açılışı planlıyorum.Fenerbahçeyle görüşüyoruz.ağustos1 veya 2 sinde olabilir.Konserli veteranlarında maç yaptığı ve kulübümüze yakışır tarihindeyapılmamış bir organizasyon planlıyorum.Eğer fenerbahçe olmazsa trübünleri dolduracak ünlü bir şarkıcı ve ilgi duyulup trübünleri dollduracak bir takımla organizasyonun ve tüm masraflar çıktıktan sonrada ciddi bir kar hedefliyoruz.Bunu gerçekleştireceğiz hiç kimse endişe duymasın çünkü bia ADANADEMİR iz.Ankara tayfasına saygılarımla.
Jose Marti dedi ki…
Büyük düşünen, hayalleri olan, proje üreten, tertemiz bir yönetim anlayışı.
Bu kulübün başkanı için daha sıklıkla "başkan" tabiri kullanılmaya başlandı, dillerde.
İyi olacak..
Adsız dedi ki…
Bir tarafta kendini beğenmiş,herşeyi kendi bildiğini düşünen.internet ortamındaki düşüncelere kulağını tıkayan her eleştireni düşman ilan eden.Gizli kapaklı işler ustası başkanlar... Diğer yanda mütevazi ve modern,sorulara ve eleştirilere cevap veren ego sorunu olmayan Bekir Çınar. Umarım hep böyle kalır ve eski başkanlara benzemezsin başkanım.Gittiğin yol doğru yol.

not:3istanbul takımından birinin gelmesi stadı doldurabilir ama taraftarlar arasında sorun yaratabilir ve genç neslin istanbul takımları yerine sadece Demirsporu tutması için yaptığımız projeleri sekteye uğratabilir.Burdaki bjk-bursa maçında grup olarak hiçbir destek vermememize rağrem bjk tribünlerindeki Demirsporlular yüzünden bile bu imajımız çok yara aldı.

Transferleri beğeniyorum Alican ve Hacı'ya sahip çıkılmalı.Fakat kaleci konusunda şimdiden kafalarda şüphe oluştu,umarım iyi çıkarlar.2iyi forvet alınmalı Başkanın dediği gibi ismi geçen topçularda iyi.Alper le anlaşılmasına üzüldüm 2forvet alınacaksa yedek kalır ve o para çöpe gitmiş olur.Ergun Kara haber yapa yapa aldırdı gibime geldi.Sene ortasında da Ergun Kara yüzünden alındı diye biliyorum Adanaspordan alınan topçuları.Demirsporun kan emicilerinden uzak durmanı isterim başkanım çünkü senide eski başkanlara benzetmelerini ve kurdukları düzenin kurbanı yapmalarını Demirsporun geleceği için istemem ;) Taraftarın gerçek sevgisi ve desteği herşeyle baş etmenize yeter.

saygılar...
Adsız dedi ki…
Ergun Kara bu klüp için bir şanssızlıktır.. Bu kadar söylemekle birçok şeyi anlatma mümkün olur umarım...

Kamil Ateş
Adsız dedi ki…
Menejer misin, gazeteci mi,
Ergun Kara delirtme bizi.
Adsız dedi ki…
Sezon açılışı için fb,gs,bjk bizim kulübümüzü büyültmez.Aksine onların adanadaki taraftarları önünde görücüye çıkmasını ve gösteri maçı yapmalarını sağlar.Anadoluda mazisi olmayan kulüpler bu yöntemi uyguluyor!

Oysaki bizim mazimizde Levski sofia takımıyla maçlarımız vardı yanılmıyorsam.Onlarda demiryolu takımı.Bir sene biz gidermişiz bir sene onlar.Bu tekrar canlandırılsa daha güzel olurdu.Yada italyadan Napoli,atalanta gibi renkleri bize benzeyen takımlar davet edilebilir.Bu ulusal basında da yankı bulur.En azından özgün duruşumuzu korumuş oluruz.

Hazır Ankara tayfası italyaya gitmişken bağlarlar bu işide :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.