Ana içeriğe atla

Bekir Çınar Yönetimi...

Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım :)

Bugüne kadar ben hiçbir başkanımızın proje ürettiğini görmedim.Şimdi ise kalıcı gelir için bir şeyler yapmaya çalışan başkanımız var.En azından istiyor ve bunu sürekli dile getiriyor,bunun için çabalıyor.

Mesela kredi kartı, muhteşem bir şey.Yanlışlar var,eksiklikler var,daha iyi bir banka ile anlaşılabilir; ama en azından hoş bir şey yapıldı. İlerde daha iyi olacaktır, geliştirilecektir şüphesiz.Ama öncesinde hiç yoktu.Bu sayede hem ödemelerimizde fiyakalı fiyakalı gösteriyoruz kartımızı hem de takımımıza maddi destekte bulunuyoruz.

ADS su projesi var. Hem para getirecek hem karizması olacak. Yediğimiz içtiğimiz ADS olacak.Desteklemeyen var mı?

Kebap ve şalgam günü yapıldı.Belki ilki kötü geçti,tam organize olunamadı.Ama gelenekselleştirmek,Adana'nın Demirsporlu olduğunu göstermek, birlik-beraberlik sağlanması, Adana'nın simgesi olmuş kebap ve şalgamı benimsemek adına atılmış güzel bir adım.Seneye daha güzel olabilir.Başlamak önemliydi.

Takım elbiseler yapıldı.Gayet hoş olmuş.Sanırsam bu da Bekir Çınar döneminde yapıldı.Küçük bir şey ;ama büyük kulüp olma adına karizma bir şey.Şekilli oluyor.

Yardım gecesi düzenledi.Gerçek Demirsporlular elinden geldiğince yardımda bulundu. Başkanımız yalnız kaldı,hepimiz gördük,rezaletti.Kimse destek olmadı.Yardım gecesinden sonra da bağışların iade edilmesi oldukça onurlu bir davranıştı.Bekir Çınar herkesi utandırdı,helal olsun.

Alt yapı açılışı,yeni Muharem Gülerginlerin yetişmesi için ilk adım.Alt yapıda yapılan gösteri maçı...2009-2010 sezonu için planlanan açılış maçı...

Yani diyeceğim şu ki bu kadar güzel şeyler yapmış.Ben Bekir Çınar'ın iyi niyetli olduğuna inanıyorum. ELbette yanlışları olacaktır,eksiklikleri olacaktır.Ama iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Bir de yılların enkazı var,borcu var,altta kuyu kazmaya çalışanlar var,menejerler var,hoşşikçiler var...Var oğlu var.Keşke elimizde sihirli değnek olsa da düzeltsek;ama o da yok :)

Başkanımız çok güzel yolda,umarım bu sezon güzel geçecek.Ben kendisini çok seviyorum,ısınıyorum,destekliyorum. Çok güzel işler yapıyor, eminim arkası da gelecek...

Hepimiz başarıya çölde susuz kalmış gibi açız,inşallah bu yıl mutlu sona ulaşacağız. Ama sportif başarıdan önce onurlu, bağımsız ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir Demirspor geliyor. Kurumsallaştığımız, kalıcı kaynakları olan ve kendi ayakları üzerinde duram bir Demirspor olduğu müddetçe de zaten er ya da geç gelecek bu şampiyonluk.

Zor şartlarda yapılan transferler için yönetime destek olmak adına yakın zamanda çıkacak olan kombinelere de elimizden geldiğince destek verelim.Tüm yakınlarımıza söyleyelim.İyi yoldayız.


*Bu yazıyı taslağa kaydetmiş,çok önceleri yayınlamak istemiştim;ama başkanımızın blogumuzu takip etmesinden kaynaklanan yanlış anlaşılabilmek adına bazı çekincelerim vardı.Bugüne kısmet oldu.
Yanlışlar nasıl söyleniyorsa doğruların da söylenmesi gerektiğine Sezar'ın hakkının Sezar'a verilmesi gerektiğine inanıyorum :)

Yorumlar

Metin dedi ki…
Başkan gerçekten süper ve mütevazı bir kişi, bu sezon sportif başarıları da elde edersek artık kimse bizi tutamaz!
geyik1940 dedi ki…
Süreç içerisinde her biri bu sayfalarda takdir ve teşekkürle anılan projeleri tek yazıda biraraya getirmen iyi olmuş, ellerine sağlık...
Bekir ÇINAR dedi ki…
Beni ağlatan bu yazınıza teşekkür ederim.Şunu belirtmek isterim ben Adanademirsporluyum bunu klişeleşmiş semboller ve laf yerine değil kulübüme yaptığım icraatlarla hizmet ederek göstermek en büyük hayalimdi.Allah bana bu kulübe başkan olarak hizmet etmeyi nasip etti O na minnettarım.Bu savaşta yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte gücümüzün yettiği son noktaya kadar mücadele edeceğimize söz veriyorum.Yıllarca kulübümüze kendi reklamlarını yapmak için yönetici olanlara,demirsporluyum deyip göreve geldiğinde kulübün altını kazıyanlara,ekonomik olarak kulübümüze hiçbir katkısı olmadan ben idolüm diyenlere inat BİZ BAŞARACAĞIZ sizin verdiğiniz ve DAMARLARIMIZA KADAR HİSSETTİĞİMİZ GERÇEK DEMİRSPORLULUK AŞKIYLA BAŞARACAĞIZ.

Ayrıca yine bir ilk olarak bu yıl sezon başımızı Almanya da yaparak kulübümüzün senelerdir yapmadığı bir olayı gerçekleştireceğimizin müjdesinide vermek isterim.Bu yolu seçmemizin nedeni Türkiye deki masrafımızın yarısıyla bu olayı gerçekleştirecek olmamız ve paramız neden yurtdışına gidiyor diyenlerinde bu konuyu bilmesi gerektiğinden açıklamak gereği duydum.
En Derin Saygılarımla
Şairler Parkı dedi ki…
Başkanınızın bu blogu takip etmesi ve yorum yazması gerçekten çok etkileyici. Taraftar - yönetim arasında ki bağ bu denli kuvvetli olursa diğer sorunlar yavaş yavaş hallolacaktır diye düşünüyorum.
Tebrikler ve Başarılar


marmara
Adsız dedi ki…
Başkanım,

Zaman geldi hepimiz eleştirdik,ama bunu hiçbir art niyet olmadan sadece Demirspor'u sevdiğimiz için yaptık.(Örneğin Behzat Hocayı gönderdiğinizde) Ama sizin bu olağanüstü çabalarınızı, Demirspor için yaptıklarınızı da görüp takdir etmemek mümkün değil. Sonuna kadar arkandayız Sayın Başkan. Bizi, koca çınarı namerde muhtaç etmeyeceğini de biliyoruz. Sana yaptıkların ve yapacakların için şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz.

Merih Güvenç
talha dedi ki…
sizin gib başkanın elleri ve ayakları öpülür be BÜYÜK BAŞKAN BEKİR ÇINAR seni çok seviyorum başkanın allah senden razı olsun ben talha
Adsız dedi ki…
Başkanın proje üretmesi çok güzel bir olay. Fakat taraftarında projelerini kendilerine iletmeleri için bir sistem oluşturmaları gerekir bence.Nasıl kredi kartı gibi bir olay benim aklıma gelmiyorsa,benim aklıma gelen basit bir fikirde başkanımızın aklına gelmeyebilir :)

Sularda yeni açılan sahamızda 2haftadır maç yapıyoruz.Bu paralar kulübe giriyormu merak ediyorum ama.Çünkü ortada makbuz falan yok.Toprak saha hallerinde de maç yapıyorduk ve para ordaki çalışanlarda kalıyordu.Umarım bunca yatırım yapılan saha denetleniyordur ve verdiğimiz para gerçekten başkanımıza ulaşıyordur.

Geçenlerde Yıldıray Arıkan kulüplerimize kalıcı gelir sağlamak gerekirin altını çizdi ve projelerine destek vereceğini söyledi.Belediyelerin birsürü boş arsası var şehir içinde.Alt yapı tesisimizden daha ufak olsada 10tane halısaha açsak adanada iyi olmazmı başkanım? saatleri gündüz 50 akşam 80tl civarında sahaların. Bir sahadan günde en az 400milyon kazanılsa.10 saha ayda 120 milyar para demek.20 milyarı masraf desek bile ayda 100milyar kötü paramı başkanım? :) Ki belediyelerden para istemek yerine bu tür boş arsaları 5-10 yıllığına kiralamak onlar içinde çok makul olacaktır hemde spor tesisi yapmış olarak ilçelerindeki halkada faydalarını dokunmuş olacaktır.
Adsız dedi ki…
Başkanım Almanya dediniz şimdiden çok heyecanlandım sanki ben gidecekmişim gibi ...3 sene sonra sizinle birlikte şampiyonlar ligi de diyelim başkanım... Ben buna canı gönülden inanıyorum...Bizim sivas'tan eksiğimiz yok fazla oğlu fazlamız var...Bu hayal ancak sizinle olur başkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin...
Adsız dedi ki…
''Yıllarca kulübümüze kendi reklamlarını yapmak için yönetici olanlara,demirsporluyum deyip göreve geldiğinde kulübün altını kazıyanlara,ekonomik olarak kulübümüze hiçbir katkısı olmadan ben idolüm diyenlere inat BİZ BAŞARACAĞIZ''

daha ne sölenebilirki bu sözün üstüne? yeter biliyorsanız gayri yeterin be! çekin o pis ellerinizi kutsal kulübümüzün üzerinden!!
Allah bizi o kan emicilerin eline bir daha düşürmesin. başaracağız başkanım başaracağız. şehrin tüm duvarlarına mavi boyalarla VENCEREMOS yazacağız!!!

d10s

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.