Ana içeriğe atla

Aytaç Durak Hakkındaki Şahsi Düşünce ve Beklentilerim...

Artık geçmiş defterleri açmayacağım. Acılar zaten insanın kalbine kazınıyor, yaşlandığımda, bunadığımda, hatırlanan bir kaç şey kalacak ya geçmişe dair. Acılar haneme son dönemlerde yaşananlar kazınacak. Bir gün şampiyonlar ligi şampiyonu olsak bu acıları unutmayacağım.

Müsebbibi Onursal Başkan mıdır? Kanıt yok, var mı bunu kanıtlayabilen, yok, ben ortaya koyabiliyor muyum, koyamıyorum, o nedenle yapılanlar, çekilenler, acılar hepsi gerçek, hepsinin kaynağı ise sanal. Zamanında şartlı beddua ettim kendisine, eğer bunu siz yaptıysanız, diye başlayan beddualarım oldu. Zaman bana done verdi mi, vermedi.

Şimdi beklentiler var Aytaç Durak'tan...

Kendisini eleştirmek için fırsat kollayan benim bile beklentilerim var.

Beni utandırmasını, şüphelerimi yok etmesini bekliyorum.

Vereceği parayla değil, onu yıllardır veriyor zaten.

Kulübe şehrin merkezi bir yerinde otopark tahsis ederek her zaman nakit girişi sağlamasını bekliyorum.

Örneğin 10 tane sahadan oluşan bir halı saha kompleksinin kulübe gelir getirmesi amacıyla tahsis edilmesini bekliyorum.

Kendisinin görevde olduğu süre içinde "kiralık" oturduğumuz tesislerden hiçbir kira talep etmeyeceğini açıkça taahhüt etmesini bekliyorum.

Kredi kartı başvuruları için verdiği desteği somutlaştırmasını ve ekrana bu kartla poz vermesini istiyorum.

Kulübe yapacağı maddi yardımlarda kulübün fiili başkanını küçük düşürecek şekilde basının önünde sarı zarflar kullanmamasını, banka hesabına aktarma yapmasını ve onore edilmeyi kulübün başkanına bırakmasını bekliyorum.

Kulüpten alacağı olanlar ile görüşüp bir kısmının hibe edilmesine aracılık etmesini sağlamasını istiyorum.

İstiyorum sayın Durak, istiyorum. Sizden beklentiler var ya...

Samimiyetinizi kanıtlamanızı bekliyorum.

Not: Açıklamalar ve bunun sorumluluğu Ankara Tayfası 'na değil, tamamen şahsıma aittir, Tayfa adına bir açıklama yapılacağı zaman, bu açıkça deklare edilmektedir.

Yorumlar

kebabman dedi ki…
Kulübe yapacağı maddi yardımlarda kulübün fiili başkanını küçük düşürecek şekilde basının önünde sarı zarflar kullanmamasını, banka hesabına aktarma yapmasını ve onore edilmeyi kulübün başkanına bırakmasını bekliyorum demissin Onur.
Bankaya yatirmak zor ise yine sari zarflar yerine buyuk bir cek kullansin,poz versin,pesin para verilmesi gerekiyorsa kapali kapilar ardinda yapsin.
Umarim bizleri olumlu yonde utandirmayi basarir.Olumsuz yonde defalarca utanmamizi sagladi.Sari zarflar ile goruntulerde bundan bir tanesiydi.
vertumnus dedi ki…
Aytaç Durak'tan tek bir beklentim var:

Bir an önce Adana Büyükşehir Belediyespor'u kursun.

Gitsin onunla ilgilensin. Bana bulaşmasın, benim gibi düşünenlerin Demirspor'una dokunmasın. Benden uzak olsun.

Aytaç Durak'tan başka hiçbir isteğim, beklentim, arzum yok, olmadı, olmayacak, olamaz.
MiTo1940 dedi ki…
Biz köprüden geçene kadar dahi olsa kimseye dayı demeyiz bildiğimiz kelimeyi kullanırız...

Vertummus=TebeVolimo
Onur BİÇER dedi ki…
Bunu şahsıma eleştiri olarak mı algılamalıyım anlayamadım...
MiTo1940 dedi ki…
Şahsına değil düşüncelerine ;) :)
Onur BİÇER dedi ki…
Zaten onu kastediyorum sevgili Tebe Volimo. Benim Aytaç Durak'ı değiştirecek alt edecek kudretim yok. Lakin eleştiri her zaman kahrolsun Aytaç Durak söylemleri ile yapılmıyor. Ben de böyle bir yöntemi seçtim.

Aytaç Durak bugüne kadar yukarıda belirttiğim noktalarda adım atsaydı bugün kendisine karşı kin besleyen ve içinde benim de olduğum bir kitle oluşmazdı. Tamamen yazıyı farklı değerlendirmenizden dolayı, içeriğini köprüyü geçme ekseninde algılamışsınız.

Ama şu var, Aytaç Durak dediklerimi yapsın, bırakın kin beslemeyi, önceden beslediklerim için hiç üzülmeden sıkılmadan kendisinden özür dilerim.
Adsız dedi ki…
Onur kusura bakma ama Aytaç Durak'tan çok şey bekLiyorsun :)
Daha çoook bekLersin.

"BekLeye bekLeye ne haLe geLdik
Sarı zarfLarı biz karşıLıksız biLdik
Süper Ligdeyken nereLere geLdik"

FOFO
MiTo1940 dedi ki…
Farz edelim ki Aytaç Durak Sizin belirtmiş olduğunuz her şeyi yaptı... Kulübe kalıcı gelirler sağladı, Yardımlar yaptı... Kulübü refaha ulaştırdı... Peki Yıllardır Adana da bulunan ve tanıdığımız aytaç durak bu kadar şeyi karşılıksız yapar mı?

Bana göre aytaç durak iyi yada kötü herhangi bir şeyimize karışmasın... Biz Her zaman dediğim gibi tarih olup gidelim ama boyun eymeyelim...

Ki eydik mi zaten yeterince eydik zamanın da... Ben dahil az bağırmadım... 5 Ocakta Aytaç durak diyerek... Resminin olduğu afişi tribünlere asmaya yardımcı oldum... Ama Ne oldu... Köprüyü bir türlü Geçirtmediler... Geçirtmeyecekler...

Tekrar diyorum... Ölün ama takımı o adama vermeyin...

Not:Yazılarını aşırı derecede seviyorum, Buna bağlı olarak şahsınızıda sevmek zorunda hissediyorum ve seviyorum...saygılarsayın Onur Bey...
Onur BİÇER dedi ki…
Sapolun Tebe Volimo. Duygularımız karşılıklı.

Zaten bir boyun eğme durumu ortada yok. Bu beklentilerimi kimse yerine de getirmez, ne Aytaç Durak ne de bir başkası.

Olması gereken yönetim tarzıdır bu sadece, yoksa Aytaç Durak'ın bu dediklerimi bırakın bunların on binde birini yapmasına olasılık vermiyorum.

Bu yazıyı neden yazdım onu söyleyeyim. Tamam Aytaç Durak bu takıma tek sahip çıkan (!) adam ya... Bunun değerlendirmesini yaparken taraftar aslen bunlara bakmalıdır. Herhangi bir idari yöneticiyi kentinin takımınına veya takımlarına destek olma noktasında bu açıdan değerlendirmelidir. Taraftarın çıkış yolu var mı, yok ama bunu aklının bir köşesinde bulundurmalı... Sormalı neden ilçe takımı (küçümseme amaçlı değil, büyüklük karşılaştırması amaçlı kullanılmıştır.) Alanyaspor'a otopark tahsis edilirken koca Demirspor'a verilmediğini?

Öte yandan bu beklentileri karşılayamayacak ve kanıtlayamadığım şeyleri yapacak bir kişiye karşı sonuna kadar, gücüm yettiğince dik dururum. Geçilecek köprü falan beklemem. Bu yazı sadece tarihe düşülen bir nottur.
Adsız dedi ki…
Demirspor kendi ayakLarı üstünde durursa, "Son AdanaLı",
"Kahraman","Kurtarıcı" roLünü kim oynayacak.
Aytaç Durak bu roLden başkasını oynayamaz.
ALkışı duymadan, pohpohLanmadan iyiLik yapmaz sevgiLi Başkanımız.20senedir değişmedi.Bundan sonra değişmesini bekLemek en iyimser tabirLe "AhmakLık" oLur :)

FOFO
Adsız dedi ki…
oğlundan kızından bize sıra gelirse kıyıda köşede bir otopark verir belki =)
72 yaşındaki adamı bu saatten sonra nasıl değiştireceksiniz allahınızı severseniz? bizden uzak, allaha yakın olsun!!!

d10s

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.