Ana içeriğe atla

DSGL Türkiye Finalleri - Canlı Yayın

Malatya Grubu'nda 2 gün önce Orduspor'u gol kralımız Erdim'in golüyle 1-0 yenerek elemiştik. Bugün rakibimiz Samsunspor. Batman Belediye'yi 6-1 gibi bir skorla geçtiler. Maç 16:00'a başlayacaktı ancak 20 dakika kadar bir gecikme oldu, kolluk kuvvetleri geç gelmiş sahaya dolayısıyla hakemler çıkmamışlar.

Samsun'u bugün yenip elersek İstanbul'a çeyrek final oynamaya gideceğiz. Geçen yıl çeyrek finalde bırakmıştık, bu yıl şampiyonluğu istiyoruz!

Elimizden geldiğince canlı yayınla aktarmaya çalışacağız skorları...Şu an stadyumda bulunan Ozan abimize bu naklen yayın için teşekkür ederiz.

16:00 Maçın başlaması gereken saat geldi ancak şu ana dek hakem triosu sahada görünmedi. Kolluk kuvvetlerinin beklendiği haberi geliyor

16:18 Şu an itibariyle maç başladı. Haydi çocuklar!

16:40 Mücadele 0-0 devam ediyor. Rakibe göre daha etkili oynuyoruz.

16:49 Duran toptan yediğimiz bir golle 1-0 mağlup durumdayız. Haydi çocuklar! Çevirin şu maçı!

16:58 Milli Takımımızın da kalesini koruyan kalecimiz Ömer Kahveci, Ozan Abinin anlatımıyla "tamamen haksız" bir biçimde kırmızı kart gördü. Samsunspor penaltı kazandı. Penaltıyı yedek kalecimiz kurtardı. Maçın döndüğü an bu andır çocuklar, 10 kişiyiz ama yine de yeteriz! Yüklenin!

17:10 İlk yarı sona erdi. Adana Demirspor:0 - Samsunspor: 1

17:39 Maç aynı skorla devam ediyor, gol kaçırma yarışımız da devam ediyor. 10 kişi ile bile sürekli bastırıyoruz. Çok iyi takımız biz. Hadi aslanlarım benim. Alın şu maçı.

17:58 Attık. 1-1 oldu. Şimdi ikinci golün zamanı. Heyecandan nasıl olduğunu soramadım bile. Şimdi yeniden bilgi alacağım.

18:00 1-1 devam ediyor. Ozan abi dakika 85 diyor. Golümüzü ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla Burak atmış. Onların bize gol atacağı yok, kendi kalemize atıyorduk az kalsın. Çizgiden çıkardık. Alacağız bu maçı.

18:10 90 dakika sona erdi. 1-1. Uzatmalara geçiyoruz...Dayanın çocuklar!

18:27 Uzatmaların ilk yarısının son dakikaları. 1-1 devam ediyor. Şu 15 dakikaya bir dünya sığacak. Masmavi bir zafer sığacak. Saldırın Şimşeklerim...

18:42 Uzatmaların son dakikaları. 1-1 devam ediyor. Formdan düştük mü diyorum. Hayır, aslan gibiymişiz hala. Kaçırdığımız gollerin haddi hesabı yokmuş. Kalecimiz çok iyiymiş. Hak ediyoruz, umarım alırız hakkımızı.

18:50 Penaltılara kaldı. Allahım yüzümüzü güldür.

Penaltılar: Onlar başlıyor. Kaçırdılar Biz de kaçırdık.

Attılar. Attık.

Attılar. Attık.

Attılar. Attık.

Son penaltılar. Giresunlu bizi destekleyenlere selamlar. Kaçırdılar. Onur kurtardı. Aslanım. Atarsak çıkarız.

Bitti bu iş. Attık. Bekle bizi İstanbul.

Aslanlarım benim. Büyük mutluluk. Ozan abiye şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimizin anneleri babaları orada. Ellerinden öpüyorum. 100 dakika 10 kişi oynayan yiğitlerimi baş tacı yapıyorum.

Bu makus talihi siz kıracaksınız. Aynen devam aslanlarım.

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
10 kişi kaldık, penaltıyı atamadı rakip. Buna rağmen çok iyi oynuyormuşuz.

16:58 itibarıyla...
talha dedi ki…
slm abilerim ben adandan talha ads li bir kardeşinizim ekelemk isteyen piskopat_talha@hotmail.com inş penaltılarda yener takımımız
talha dedi ki…
inş abi inş bizim olur bu maç abi msn senimi ekleermisin benim sana zahmet
talha dedi ki…
helal olsun helal
Onur BİÇER dedi ki…
Talha, ben msni çok nadir kullanıyorum. Açınca ekleyeyim seni. Şimdi müsait değilim. Burak Yıldırım'dan alabilirsin msn adresimi. Sen eklersin beni.
Semt Aşığı dedi ki…
Bekle bizi istanbul! :D
Adsız dedi ki…
Merhaba..
Gerçi Onur yazmış ama ben yinde de maçı bir özet geçeyim size..:)
Süper Gençler hakikaten SÜPERLER...
Şunu söyleyeyim önce; maçlar sentetik çim sahada oynandı ve öğrendiğm kadarıyla bizim dışımızdaki diğer takımlar normal sezonda da sentetik çim sahda oynuyorlarmış.. bu sebpten biraz alışamamazlık vardı gençlerde..
Final maçında manasız bir firikik golu ile 1-0 yenik duruma düştük..dk 15
Sonrasında.... 20. dk.da rakibin bir atağında topu tutan kalecimizin üzerine doğru gelen iri ve uzun forvet oyuncusundan sakınmak isteyen kalecemizin gayri ihtiyarı çekilme hareketi sırasında ; hakem tekme attığı gerekçesi ile kırmızı kart göstererek penaltı verdi.. Oyna giren kalecimiz ONUR , penaltıyı harika KURTARDI.. SONRA HEP ATAK OLAN TARAFTIK.. sanki onlar 10 kişi biz 11 kiş gibi bastırdık, rakibe pozisyon vermedik ama forvetler gerçekten çok kaçırdı.. 85te nefis bir gol attık.. maç uzatmalara gitti ama uzatmalarda da hep onlar defans biz atak oynadık. Gençlerimizn velileri, ve Giresunpor genç takım oyuncuları ve hocaları ile ciddi bir taraftar zümresi olduk maçta.. kuşkusuz bizim ateşimizden gençler de cidden olumlu etkilendiler..
Penaltılara gidenmaçta kalecimiz ONUR , YİNE 2 NEFİS PENALTI KURTARDI..
PENALTILARI 4-3 MAÇI 5-4 ALDIK. FİNALLER 8 TAKIM İLE İSTANBUL'DA YAPILACAK..
Maçtan sonra gençler haklı sevinçlerini tribünler ve hocaları ile doyasıya paylaştılar..
Umarım son finallerde de başarılı olurlar.. Gerçekten iyi ve umut vaad eden bir takım,, Şu anda olmasa da önümüzdeki yıllarda kesinlikle A takıma buradan oyuncu alınmalı..
Gençlere tekrardan gönülden tebrikler ve kucak dolusu sevgiler..
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK ŞİMŞEK....
Saygılar.....
Ozan Baysal
Kutal dedi ki…
Tayfa geliyor mu? Maç nerede , ben şimdilik İstanbul'dayım. Haber bekliyorum
Onur BİÇER dedi ki…
Kutal, finale çıkarsak oradayız.
Kutal dedi ki…
Sağol Onur abi haber verdiğin için.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.