Ana içeriğe atla

Yönetim Kurulu toplantıda...

Yönetim Kurulumuzun tesislerde toplantıda olduğu haber var çeşitli spor sitelerinde. "İstifa mı?" sorularıyla beraber...Bekleyip göreceğiz, gün içinde açıklama yapılacağı söylenmiş.

Benim burnuma Aytaç Durak ve takımın içini karıştırma kokuları geliyor her nedense...

16:30 itibariyle ekleme:

Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi. İstifa yok. Bekir Çınar başkan, "istifa etmiyoruz ancak Cuma'ya kadar taliplisi olan varsa buyursun gelsin" demiş. Zor dönemlerde olduğumuzu belirterek, hepimiz aynı gemideyiz vurgusu yapmış...

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
Bu yönetimi tıpkı diğer yönetimleri olduğu gibi çokça eleştirdik. Hatalı gördüğümüz noktaları belki de 15 yılın tükettiği sabrın sonucunda sert bir üslupla dile getirdik. Şüphelerimizi vurguladık. Açıkçası yönetim yıprandıysa bunda kaale alınmamız ölçüsünde payımız var. Lakin bunları yaparken yönetimi alkışlamayı da bildik. Doğrularını söylerken içimizin ferahladığı anlar oldu. Kısacası objektif olduk. Kimi hareketler boğazımızda bir yumruk gibi düğümlendi, kimileri ADS su gibi boğazımızdan çabucak aktı gitti. Ben, şahsen bu yönetime kötü gözle bakmadım. Her şeye rağmen diğerlerinden farklı gördüm. Paslanmış, hareket yetisini yitirmiş bir camiayı kımıldatmaya çalıştıklarını hissettim. Kendi ellerinden geldiği ölçüde güzel şeyler yaptılar. Uzun zamandır kimselerin yapmadığı ama hep yapılsın artık denilen şeyleri yapmaya uğraştılar.

Ben bu yönetim ile umutlandım açıkçası. İyi bir yönetim olmasa da umut veren bir yönetim var başımızda. Kötü yönleri zamanla azalabilecek, yaptıkları hatalarının önüne geçebilecek bir yönetim.

Şimdi bu yönetim bırakmanın eşiğindeymiş. Şüphelendim hep, seçimlerin arifesinde siyasi kaygılar takım yönetiminin önüne mi geçecek diye. Başkan bir partiden meclis üyesi adayı oldu. Şimdi farklı açıklamalar ile bırakacağım, diyor. Ben başkan bırakacak derken, haksız çıkmayı umdum hep. Keşke beni haksız çıkarsanız başkan.

Keşke kalsanız ve çabalamaya devam etseniz, biz sizleri alkışlasak, eleştirsek, sizler için elimizden geleni yapmaya devam etsek. Takımı yönetme gücü inanın Belediye'de görev yapmaktan daha büyük bir güç. Daha büyük bir onur. Gelin siz savaşın. Hatta yeri geldiğinde bizimle de savaşın. Gelin size yeri geldiğinde takımın menfaatleri doğrultusunda her desteği verelim. Şu bataklığın içinde taraftar yine belirsizliğe düşmesin.

Bence bırakmayın sayın Bekir ÇINAR ve yönetim kurulu.
Adsız dedi ki…
Siyasete bu kadar bulaşmış bir takım ve yönetimi... Garip çelişkiler var aslında.. Bir tarafta Che diyen, venceremos diyen taraftar, diğer tarafta ise, onursal, geçmiş ve şimdi ki başkanın içinde bulunduğu başka bir görüş ve siyaset..

Nasıl aynı harmanda savrulur bu karışım bilinmez. Aslında bilinmeyen bu değil. Asıl bilinmeyen kimin ne için nerede durduğudur.

Benim bildiğim ise sadece ve sadece saf duygularla bu takımı seven, arkasında olan gerçek taraftara olan olduğudur.. Gerisi bence çok yalan...

Kamil Ateş
Onur BİÇER dedi ki…
Umarım aynı tavrınız seçimler sonrasında da devam eder. Teşekkürler Sayın ÇINAR ve yönetimi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.