Ana içeriğe atla

Behzat Çınar'ın Yerine Abdülkerim Durmaz

Şaşırayım mı bilmiyorum, anlam veremiyorum. Nedir bu istikrarsızlığın menşei, detaylar belli olmadı henüz ama canını sıkıyor insanın, keyfini paramparça ediyor. Kızgınlığımı gelişmelere göre yorum kısmında atarım artık.

adanademirspor.com sitesinin haberine göre Abdülkerim Durmaz ile anlaşılmış.

Abdülkerim Durmaz 1960 İstanbul doğumlu, en son Mersin İdman Yurdu'nun başındaymış. Daha öncesinde Karagümrük, Güngören Belediye, Kasımpaşa, Eyüpspor ve Kahramanmaraşspor takımlarında teknik adamlık yapmış.
Kimbilir ne oldu yine canını yediğimin camiasında. Allah hepimize sabır versin.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
adsız1
abdülkerim durmaz değilmidir ki geçen yıl son maçtan önce , gereken yapılacak hesap kesilecek diyen kişi... adanada yapılanları unutmadık diye ortalığı ayağa kaldıran kişi?? bu ne saçmalıktır ki, istikrar adına gelen behzat hoca yollandı... bu sene adana takımlarına t.direktör dayanmıyor...hadi be sizde artık.. sıkıldım ben....
Onur BİÇER dedi ki…
Ekşi sözlükten Durmaz yorumları:

Futbolunun zirvesindeyken bırakıp kıraathane açacak kadar arızadır.

"Wembley' e çıktık böyle bir sürü yaşlı kadın filan, kontlar, baronlar, dükler gelip elimizi sıktılar..Allah Allah ne oluyo dedik, maça mı çıkıyoruz nereye çıkıyoruz anlamadık" sözlerini sarf etmiş şahıs.

Bir Bursaspor maçında maçın başında kendisine faul yapan defans oyuncusunu unutmamış ve 90. dakikada topsuz alanda gidip tekme atmıştır.

Futbolun sokak ekolüne yakın olduğu zamanların temsilcisi. Aut atışı yaparken gerildiğinde, eliyle çaktırmadan nah işareti yaparak rakip takım taraftarlarını çıldırtmasıyla da ünlüydü.

Bir sene boşta kaldıktan sonra kahvehanede okey oynarken Zeytinburnuspor'a kazandırılmış(!), teknik adamlığı düşünmezken bir rakı sofrasında Erdogan Arıca tarafından ikna edilmiştir.

Bu adamın sanırım Sakaryasporla yapılan bir maçta unutulmaz bir kavgası vardı. Oyunun durduğu, hakemin oyuncuları ayırmayı başarmak üzere olduğu bir anda rakibin göğsüne uçan tekme atmıştı.

Görünen o ki bize normal adam fazla geliyor. Keşke kaleci Şenol da kalsaydı. Kendi mi ayrıldı, yol mu verdiler bilmiyorum ama sanırım Behzat Hoca'nın yapısı birilerine ağır geldi.

Taraftara saygı mı? O da ne? Birisi istifa etmişken Hoca getirir, yeni gelen hocayı yollar ya da tutamaz. Oh ne ala memleket.

Demek yine bize hasret, bize yine hüsran var. Yine bize umutsuz günler düştü, eyvah.
Onur BİÇER dedi ki…
Tolga abimiz, Adana Demirspor'un içinde "derin" bir Adana Demirspor var diyor. Haklı da. Bin tane senaryo geliyor aklıma. Futbolcuların yolladığı hocalar, menejerlerin tekerine çomak sokup yollanan hocalar, yönetime ters düşüp yollanan hocalar. 14 yıllık başarı öyküsü!!! Göreve geldiğinden beri sıkıntıyı hep kendi içinde arayan, tek mağlubiyeti olmayan, gözünü 1. Lig'e değil Süper Lig'e dikmiş, camianın potansiyelini, alt yapının önemini vurgulamış, para sorun DEĞİL, elbet alınır yeter ki işimizi yapalım diyebilmiş bir Hoca bizim zihniyetimize fazlaydı zaten. 14 yıllık simsiyah dönemden dolayı bataklıkta yetişen Demirsporlu bir nesil var, biz hala bu camiaya yakışmaz diyoruz.

Adeta skolastik çağdayız. Bitmek bilmiyor karanlık, gün ağarmıyor bir türlü. Sürekli fırtına, sürekli kahır, bu ne bitmek tükenmek bilmeyen sabır ya rabbim. Ne zaman YETER diyeceğiz. Ne zaman DUR diyecek ve bunu uygulatacak gücümüz olacak.

Demek ki saman çöpünden çomaklar yapıyoruz sistemin çarklarına sokmak için. Demek ki demir çomaklara ihtiyacımız var. Bu çomağı yapıp sokmazsak bir yerlere, bir 15 yıl daha bize girenin çıkanın haddi hesabı olmayacak.

ARTIK YETER, KENDİMİZE GELELİM. Bir şeyler yapmalı.
Adsız dedi ki…
Yazıklar olsun Bekir Çınar ve yönetimine.Taraftara bu kadar uzak ve ters, Demirspor'un ilkelerine bu kadar aykırılığı Aytaç Durak bile yapmamıştır. Sen tut önce Adanaspor'dan 3 tane kuratıcı al, sonra da adam gibi adam Behzat Hoca'yı yolla. Üstelik yerine de Abdulkerim Durmaz gibi spor ile uzaktan yakından alakası olmayan bir mahalle kabadayısını getir. Yazıklar olsun size.

Merih Güvenç
türkayADS dedi ki…
Sadece Behzat Çınara üzüldüm...adama kaçıncı haksızlık...Yeni hocaya gelince ben daha önceleri kasımpaşa dolayısıyla duymuştum ismini..çok hırslı bir adam faydalı olacağına eminim...Ama bence konu bu değil hocamızı ne zaman gönderip yerine yenisini getirdin belliki önceden planlanmış bişe harbiden ergenekon gibi ya...
göktuğ dedi ki…
Geçen sene teşvik primi alarak çıkmamızı engelleyen kişiyi , takımımın başında görmekten daha kötü birşey olamaz. Kimse kurumsallaşmaktan bahsetmesin. Behzat hoca üsteki nedenlerle gönderilmişse ise yazıklar olsun. İkinci defa haksızlığa maruz kalmıştır. Demirspor taraftarı doğru insanların her zaman yanında olmuştur. İlk maçtada Behzat hocanın yanında olacağına inanıyorum.
yavuzy dedi ki…
Hocanın gönderilişi de yeni gelen isim de, tek kelimeyle REZALET!
anka dedi ki…
yorumlara bakıldığında abdülkerim hocayı tanınmadığı ortada.çalıştırdığı 11 takımdan 8 ni şampiyon 3 ünü play off grubuna taşımıştır.eski futbolculuk yıllarının aksine daha olgun karekterli adam gibi adam .sizler de tanıdığınız da hatta birebir görüştüğünüzde gerçekten nasıl düzgün iyi bir adam olduğunu anlaşılacaktır.bir k.maraş taraftarı olarak nasıl iyi bir teknik drektör aldığınızın farkına varacaksınız.çünkü oğlumun o dönem hastalığı ilaç masrafını hepsini karşılamıştı Allah ondan ve onun gibilerden rağzı olsun.
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Kel başa şimşir tarak!
Bunun üzerine flaş transfer olarak Özgür Nasuh ve Ünsal yakışır!
Adsız dedi ki…
ben KARŞIYAKALIYIM ama demirsporumu severim ve takip ederim,gördüğümde inanamadım behzat hocayı göndermişler yerine gecen sene sizi mahv edeni almışlar valla bizde olsa katliam cıkardı ben inanıyorumki adanaya yön veren taraftar kitlesi (şimşekler) olarak kayıtsız kalmayın bişeyler yapın hemde hemen

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.