Ana içeriğe atla

Junior Başesgioğlu Saha Bastı!!!

Ankara Demirspor'un da mücadele ettiği TFF 3.Lig 4.Grup'ta bu haftasonu Gümüşhanespor - Kastamonuspor maçı oynandı. Maça ilişkin habere geçmeden önce şu "Kastamonuspor"la ilgili daha önce blog'da yazdıklarımızı bir hatırlayalım;

1) Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun bir Kastamonuspor ilgisi mevcuttur.
2) Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun oğlu Hakan, Kastamonuspor yöneticisidir.
3) Sezon başında Gençlerbirliği altyapısının önemli bir bölümü Kastamonuspor'a verilmiştir.
4) Ankara'da oynanan Ankara Demirspor - Kastamonuspor maçı, bizzat bakanın katılımı-baskısı-gözetimi-denetimiyle gerçekleşmiş, Ankara Demirspor 2 haksız kırmızı kart ve yanlı hakem kararlarıyla resmen katledilmiştir.
(Daha fazla detaya şuradan ulaşılabilir : http://demirgibiyiz.blogspot.com/2008/10/ankara-demirspor1-baesgiolu2.html)

Hah, işte bu Kastamonuspor'un, Gümüşhane ile oynadığı maçta, Bakanımızın oğlu Hakan, sahayı basıyor bu haftasonu! Radikal Gazetesi hakem raporundan alıntılamış, aynen aktarıyorum:

“57. dakikada 9 numaralı futbolcuyu ihraç kararımdan sonra sahaya giren Hakan Başesgioğlu, üzerime yürüyerek ’Bunun hesabını soracağım. Seni takip ettireceğim. Her adımına baktıracağım’ şeklinde konuşarak hakaret ve tehditlerde bulundu. Bunun üzerine polis ve güvenlik kuvvetleri marifetiyle sahanın dışına çıkartıldı.”

Başesgioğlugiller, mide bulandırmaya devam ediyor!

(Radikal'in haberi :http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=909996&Date=25.11.2008&CategoryID=77)

(Haberi bana yollayan Akhisarspor'un sembol ismi Sarı'ya teşekkürler...)

Yorumlar

1903 dedi ki…
Kendisi doğma büyüme Kastamonuludur.
serdanka dedi ki…
Gel hadi şimdi yorum yap "Güzel ve şerefli medya" mensuplarına. Yahu bundan büyük haber var mı ? Haftalardır canı sıkılan hatta yıllardır sürünen bir takımın taraftarının olay çıkarması değildir "haber" sayın medya mensupları! Haber dediğin bir bakan'ın oğlunun, babasının forsunu kullanıp, hakemlere atıp tutmasıdır!!! "Mehmet Ali Birand yemedi dimi johnson'ının, habire şimşeklere atar tutarsın!" Yürekli olsaydınız azıcık şunu haber yapardınız. Saygılar.
Semt Aşığı dedi ki…
Haberi okur okumaz buraya koştum.

Bu blogdaki popüler yayınlar

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 3 - Sivasspor: 0

Geçen sezonun tersine bu yıl süper bir başlangıç yaptık; üçer gollü, iki de iki. Geçen sezon Giresun'a karşı deplasmanda, Sivas'a da içeride can sıkıntısı yenilgiler almıştık. Onları da düşününce ayrı bir güzellik oldu... Böylece ilk kez Süper Lig'e iki galibiyetle başlamış olduk. Pazartesi maçlarıyla kesinleşecek olsa da yine ilk kez Süper Lig'te birinci sırayı gördük.  Takım cumartesi akşamı makine gibi çalıştı. Oyunu sürklase etti. Genelde sezon başı klişelerinden olan "henüz takım oturmadı/hazır değiliz" mazereti bu sene bize uğramamış oldu. Aynı teknik adam ve tamamen değişmemiş kadronun bunda payı büyük. Vargas'ın yokluğunda 11'e yerleşen Belhanda şansını iyi kullanıyor. Onyekuru-Akintola ile desteklenmiş hücum hattı iyi işliyor. Genelde maçlarda gol yeriz ama bu kez rakibe kaleyi kapattık, o açıdan da iyi bir performans oldu.  Geçen sezondaki çıtayı yukarı taşımak için mücadeleye devam!

İsviçre, Demirsporludur !

Şefik Abi'den beklediğim fotoğraflar flickr'ına düştü. Bizimkiler, Cenevre'de kamp kurmuş durumdalar. İlk maçın içinden ve dışından görüntüler harika. Adana Demirspor, her yerde! Elinize, ayağınıza sağlık hepinizin. Harikasınız! İsviçre, Demirsporludur! O kadar!