Ana içeriğe atla

Demirler Grubu???

Son zamanlarda dile getirilen oluşum gerçekleştirildi ve somut olarak kendisini ilk kez Alanyaspor ile oynadığımız maçta gösterdi. Tribünün bir ucunda Şimşekler Grubu diğer ucunda Demirler Grubu vardı.

Tribünde tek ses olmanın oluşturduğu vurucu gücün önüne bir taş konuldu. Ahenk bozuldu, farklı bir ses verilmek istendi. Devamının geleceği dile getirildi. Sezon başlamadan önce basın toplantısı yapılarak anılan grup taraftara tanıtılmaya çalışıldı. Bunun haricinde söz konusu grubu temsilen bireyler internet sitelerinde boy göstermeye, okuyucu köşelerine yorumlar bırakmaya başladılar. Belli forumlara üye olup kendi gruplarını tanıtma ve kabullendirme çabası içine girdiler. Söz konusu oluşum şu an için başarılı olamamışa benziyor. Tribünlerin kendilerine yeterli desteği vermediği, bunun üzerine "Ayağa kalkmayan Mersinli olsun" demelerine rağmen arzuladıkları tepkiyi bulamadıkları görülüyor. Bir taraftar grubu olmak ve kitlelerce kabul edilmek için, Şimşekler Grubu'na alternatif olabilmek için bir farklılık ve farkındalık yaratmak, üstüne üstlük tribünde bölünmüşlükten ziyade stadımıza ahenk, renk katmak gerekiyor. Ortaya çıkan sonuç ise bir uğultudan öte geçemiyor.

Basın açıklaması ve bırakılan yorumları irdeleyince bazı sorular geliyor insanın aklına:

Grubunuzun amacı şu şekilde açıklanmış (İmla hatalarını düzelterek vermekteyim): "Adana Demirsporumuza hizmet ve Demirspor sevgisini gerçek anlamda yüreğinde taşıyan gençliğimizi şiddetten ve kavgadan uzak tutup, bunlara dostluğu ve barışı aşılayarak elbirliği ile takımımızı hak ettiği yere taşıyabilmektir."

Şimşekler Grubu gençliği şiddet ve kavgaya mı yönlendiriyordu? Gençlere dostluk ve barışı aşılamak adına adımlar atmıyor muydu?

"Böylece taraftarlarımız arasına bayan ve çocuk taraftarlarımız gönül rahatlığı ile katılabilecek, bizlerin desteklediği gibi onlar da takımımızı can-ı gönülden destekleyebilecekler. Unutmayalım ki; onların da takımımızı tribünde izlemeye ve desteklemeye hakları vardır."

Şimşekler Grubu bayan ve çocuk taraftarların statlara gelmesinin önünde engel miydi? Takımımız Şimşekler grubu yüzünden bayan ve çocuklardan mahrum mu kalıyordu? Maç esnasında yaktığınız meşaleler arasında bayan ve çocukları nereye koymayı düşünüyordunuz?

"Bizim mücadelemizi ve çalışmalarımızı sadece ve gerçek anlamda yüreğinde Adana Demirspor sevgisini taşıyan taraftarlarımız onlar (anlar denilmek istendi herhalde), stadyuma sedece görüntüde (???) maç izlemeye veya ortada holiganlık yapmaya gelenler anlayamaz ..."

Gerçek anlamda Adana Demirsporluluk kavramı iki kez kullanılmış.
Adana Demirsporluluğun tekeli sizde midir? Sevginin gerçekliğini nasıl ölçüyorsunuz? Sadece kullandığınız bu kavram bile gerçek anlamda ve yüzeysel Demirsporlu ayrımcılığı veya bizden olanlar olmayanlar ayrımcılığı yaptığınızı göstermiyor mu? Bu bölünmüşlük size ne katacak? Şimşekler Grubu gerçek anlamda Adana Demirsporlu değil midir? Tribüne sadece maç izlemeye gelmediğine göre holigan mıdır?

42 nci dakikada gönüldaşımız Konyaspor için tezahürat etmek amacıyla mı grup kurdunuz, farkınız nedir, katkınız nedir? Şimşekler Grubu'nda olmayıp da sizde olan ne var ki siz varsınız?

Tribünde birinin Ali derken diğerinin Veli demesi gürültü kirliği oluşturacaktır. Kazandığınız destek sizi değil bölünmüşlüğümüzü güçlendirecektir. Farklı platformlarda görüşlerinizi paylaşabilirsiniz, farklı bir grup da olabilirsiniz ama tribün birliğimizi engellemeye çalışmayınız. Toplayınız attığınız nifak tohumlarını...Zarar vermeyiniz.


Yorumlar

Adsız dedi ki…
eline ,ağzına ,yüreğine sağlık. Çok güzel bir yazı olmuş...İnşallah en kısa zamanda gerçeği anlayıp tek yumruk olmaya devam edeceklerdir...
Semt Aşığı dedi ki…
2 ayrı noktada aynı eş değerde tayfanın olması güç katara ama arada bir bağ varsa.bence tribüne birşeyler katar kesinlikle kazanılması gerek.
Unknown dedi ki…
Tabii ki şimşekler grubu şiddete yönelik bir gruptur. Bunu bütün adana biliyor. Bunu birçok maçta gördük. Emekçiyiz deniyor ama maçlardan sonra dükkanlara otobüslere zarar veriliyor. Bu insanların emeklerine yazık değil mi? Bu durumdan rahatsız olunup yeni bir oluşuma gidilmesi son derece doğaldır. Ben bu grubu destekliyorum.
Adsız dedi ki…
ŞİMŞEKLER BİZİZ BİZ ŞİMŞEKLERİZ ARAMIZI KİMSE BOZAMICAK ARAMIZDA NİFAK TOHUMU VAR GİBİ GÖSTERENLEREDE YAZIKLAR OLSUN.BU YAZI ŞİMŞEKLER GRUBUNUN YÖNETİMİNDEN GELMEZKEN SİZ HANGİ SIFATLA BÖYLE BİRŞEY KALEME ALIYORSUNUZ...ACABA HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ ŞİMŞEKLER GRUBU NEDEN BÖYLE BİR YAZI YAZMIYOR ÇÜNKÜ GÜCÜMÜZÜ BİLİYORLAR ÇÜNKÜ BİZE SAYGILARI VAR.SİZ MAÇI İZLEDİNİZ Mİ BU YORUMLARI NEYE GÖRE YAPIYORSUNUZ???STADDA UGULTU VARDI DEMİSSİNİZ BU TAMAMEN FESAT AMAÇLI YAZILMIS YAZIDIR.ŞİMŞEKLER GRUBUYLA BERABER TEZAHURATLARIMIZI YAPMADIK MI... SİZDE GÖRECEKSİNİZ TÜM TÜRKİYEDE GÖRECEK DEMİRLER GRUBUNUN TEK AMACI DEMİRSPORUN İYİLİGİDİR.BU BÖYLE BİLİNE BASIN ACIKLAMAMIZDA İGNE DELİGİ ARANMANIZDA COK KOMİK OLMUS NE OLDU NE BULDUNUZ ORDA ŞİMŞEKLER GRUBU HAKKINDA HİÇ BİRŞEY YAZMAZKEN NİYE HERŞEYİ ŞİMŞEKLERİ YONTUYORSUNUZ.Kİ DEDİGİMİZ GİBİ ŞİMŞEKLER GRUBUNUN BİR TEPKİSİ YOKKEN SİZ NEDEN KAVGA CIGIRTKANLIGI YAPIYORSUNUZ....SUAN CİDDİ CİDDİ DÜŞÜNÜYORUZ ARKA TAYFASININ AMACI NE BU İŞİ NİYE SHOWA DOKTUNUZ...DEDİGİMİZ GİBİ BİZ ŞİMŞEKLERİZ ŞİMŞEKLER BİZİZ.DEMİRLER GRUBU...
Fırat Ateş dedi ki…
Bazıları, şimşekler grubunun muhalif kimliğinden rahatsız olmuş olacak ki, bu kukla grubu oluşturdu...

Açılış törenlerinin fotoğraflarında bir şey dikkatimi çekti; bu malum grubun açılış törenine "MHP Yüreğir ve İl Başkanlığı" çiçek göndermiş... bana kalırsa bu çiçek gönderme olayı bile niyet edilen şeyin ne olduğunu fazlasıyla anlamaya yetiyor. Bu yüzden Şimşekler Grubuna mensup arkadaşlarımızın bundan sonraki dönemde çok dikkatli olmaları gerekir. Büyük ihtimalle bazı provakatörler Şimşekler Grubu ile bu "malum grubu" karşı karşıya getirmek isteyecektir. Bu tezgahlanan oyuna gelmemek gerekir. Bu oluşumun bütün oyunlarını boşa getirecek olan yol Şimşekler Grubunun şu anki çizgisinden ödün vermemesidir. Zaten belli bir zaman sonra bu grubu kimse ciddiye almazsa etkisi azalacak ve sadece "tabela derneği" olacaktır.

Son söz olarak bende diğer arkadaşlarım gibi Tribündeki bu "hilkat garibesi" oluşuma ön ayak olanları ve bu tezgaha alet olanları şiddetle kınıyorum!!!

TEK YOL ADANA DEMİRSPOR...
TEK YOL ŞİMŞEKLER GRUBU...
Onur BİÇER dedi ki…
Demirler Grubu'na. Bakınız ben Şimşekler Grubu'nun bir parçası olmadığım gibi onların sözcülüğünü de yapmıyorum. Ben sade bir Adana Demirspor taraftarı olarak tribüne baktığımda iki farklı grup görmekten rahatsızlık duyuyorum. Tribünde tek yumruk olmanın her zaman etkili olacağını düşünüyorum. Sizin açıkladığınız amaçlarda ayrıntı aramadım. Lakin sorguluyorum siz neden varsınız, bunu bir açıklayın. Bir kimlik oluşturmak bir farklılık yaratmak demektir. Ortaya bir amaç koymuşsunuz, son derece güzel ve ulvi amaçlar. Ama bunları Şimşekler Grubu çatısı altında gerçekleştirmek mümkün değil miydi de siz bir grup oluşturdunuz, diye sormak her taraftarın hakkı olduğu gibi benim de hakkım. Üstelik nifak tohumu derken Şimşekler ile sizin ilişkinize müdahil olmadığım için, bu ilişki beni de ilgilendirmediği için sizin anladığınız şeyi kasdetmedim. Açıkça dedim ki her takım kendi taraftar kitlesi ile anılır. Adana Demirspor Şimşekler Grubu ile anılmaktadır. Şimşekler Grubu'nun yanına ikinci bir taraftar grubunun getirilmesi benim vicdanımda yara açmıştır. Ama bu gerçekleştiğine göre sebeplerini de öğrenmek hakkımızdır. Neyiniz farklıdır ki varsınız? Hangi yenilikleri getireceksiniz? Ortak tezahürat yapıldığını biliyorum. Madem tezahüratı da ortak yapacak kadar tek yumruksunuz neden örneğin "Şimşekler Grubu kale arkası" demediniz de kendinize Demirler Grubu dediniz. Üstelik insanların ben Şimşekler Grubu'na üyeyim ve ben Demirler Grubu'na üyeyim diye çatılarını seçmeleri tribünleri tek çatı altında toplamak açısından nasıl bir katkıda bulunacaktır? Sözün özü arkadaşlar NEDEN VARSINIZ, NE GETİRİYORSUNUZ, FARKINIZ NEDİR? Açıklayın bilelim.

Öte yandan Ankara Tayfası'nın şov yaptığını ima etmişsiniz. Ankara Tayfası'nın verdiği mücadeleyi, takımını iyi yerlere getirmek için gösterdiği özveriyi bilmeden böyle bir ithamda bulunmak, üstelik de her türlü eleştiriye açık olduğunuzu belirttikten sonra bu tarzda bir yorum bırakmak, samimiyetinizi sorgulamamı gerektiriyor.

Bir avuç insanız burada. Şimşekler Grubu'nun söylediklerine bir çok ilave yaptık, onlardan bir çok katkı sağladık. Ama hiçbir zaman biz bir taraftar grubuyuz demedik, Şimşekler Grubu'nu tek taraftar grubu gördük.

Ankara Tayfası'nın amacı takıma katkı sağlamaktır. Katkı sağlayan herkesi de başımıza tac ederiz. SÖYLEYİN VERECEĞİNİZ İLAVE KATKIYI SİZLERDEN ÖZÜR DİLEYEYİM. Söyleyemezseniz farklılığınızı, lütfen lağvolunuz.
Fırat Ateş dedi ki…
aslında amaçlanan şey şudur:

şimşekler grubu bilindiği üzere hiç kimsenin güdümünde olmayan, kendi bağımsız kararlarını alabilen, yönetimdeki yapılan hatalara sessiz kalmayan ilerici bir taraftar oluşumudur. ancak bu durum "bazılarını" rahatsız etmektedir (bkz. aytaç durak)

bu sebeple şimşekler grubuna alternatif bir grup kurmak bu "rahatsızlık duyanlar" için farz olmuştur. peki murad edilen nedir? şudur: taraftar kitlesi nitelikten yoksunlaşsın, kulübü rant kapısı haline getirenlere sessiz kalsın, yönetim ve futbolcu zaaflarına sessiz kalsın, futbol üzerinden siyaseten nemalananlara sessiz kalsın, yönetim üzerinde etkisi azalsın hatta tamamen yokolsun.. vs.vs.

işte bu sebetendir ki bu hilkat garibesi grup "el altından" birileri tarafından kurulmuştur...

olayın özeti budur...
yavuzy dedi ki…
Bu blogta yer alması gereksizdi yeni oluşumun; ama ortada bu yazı ve yersiz yorumlar varsa ben de katkı sunayım:

Memleketin bildiği, saydığı-sevdiği, kentimizde ve yöremizde birçok tribün grubuna öncü olmuş bir oluşum olan ŞimşeklerGrubu'nun tribün gücüne dinamit koyma hevesidir bu. Gerçi ben bekliyordum böyle bir gelişme çünkü gittikçe artan ivmesiyle siyasi ve sosyal bir duruş haline gelince, bu tip bir baltalanma girişiminin olması olağandır; grubun liderlerine de bu görüşümü/bu tehlikeyi iletmiştim geçen yılın sonlarında.

Madem Şimşekler'le birliktesiniz, o zaman neden ayrı bir isim gereği duydunuz?

Ankara Tayfası'nın ne yapıp ettiği belli, kimsenin kimseyle arasını bozmak amaçlı bir duruşu olmadığını herkes biliyor.
mustava dedi ki…
Demirler Grubu'na

Ankara Tayfası bu işi neden şova döktü? Neden eşeleyip duruyor? Neden Şimşekler Grubu bir şey demezken Ankaradaki bir grup insan bir şeyler söylüyor?

Çok basit: Çünkü hoşumuza gitmiyor. Faydası olacağına inanmıyoruz. Tribünlerimizde ahengi bozacağına inanıyoruz. Ve en önemlisi henüz akıl ve mantıkla kabul edeceğimiz bir açıklama gelmedi, gelmedi ki ikna olalım. Gelecek gibi de görünmüyor...

Bir de şu "neden Şimşekler susarken siz konuşuyorsunuz" durumu var. Adana Demirspor tribünleri hakkında konuşmak sadece Grubun tekelinde midir? Her taraftar, takımı ile ilgili fikrini her ortamda dile getirmelidir. Grup konuşmama kararı almışsa bu onun takdiridir. Ama bu, beni ne ilgilendirir, ne de bağlar.

Buradaki yorumları ön yargısız olarak okuyup kendi içinizde değerlendirmenizi tavsiye ederim. Size karşı özel bir amaç yok, şov işi de bize göre değil zaten. Mütevazi bir şekilde başarabildiğimiz oranda takımımızı destekliyoruz. Olayımız budur...
Ati dedi ki…
sevgili arkadaşlar,kardeşler;

yazının açılımını anlamadan direk oluşumunuza saldırı olarak algılamışsınız ve maalesef karşı bir saldırıya geçmişsiniz..tüm internet sitelerindeki yorum sayfalarında oluşan itiş kakış, karşılıklı atıp tutmalar, suçlamalar buraya taşınmasın.. bizim bizden önce ilgilenmemiz gereken çok düşmanımız var aramızdan düşman yaratmaya ihtiyacımız yok..bu nedenle gerek demirler grubu olsun, gerek münferit ADS taraftarı; eğer takıma bir katkı sağlayacaksanız başımızın üstünde yeriniz var.. ama yok, ortalığı karıştıracak, kendinize rant yaratmaya çalışacaksanız vay halinize derim.. bu arada Ankara Tayfası kendi paralarıyla otobüs tutan, takımı sevmekten başka hiçbirşey yapmayan, mağlubiyetten sonra o biber gazını köküne kadar içine çekip dönüş yolunda mola yerlerine saldırmayan, sadece ve sadece demirsporu seven bir gruptur.. o şov lafı yukarıdaki yorumlarda kime daha çok yakışmış apaçık ortada.. ayık olun, germeyin ortamı.. saygılar..
serdanka dedi ki…
Sayın Demirler Grubu üyeleri,

1.Biz burda çok güzel bir iş yapıyormuşuz ki, bizim verdiğimiz tepkiler, yazdığımız yazılar o kadar işe yarıyormuş ki şu malum blog'umuza tenezzül edip yorum bırakmışsınız, teşekkür ederim.

2.Bizler Ankara'daki "Adana Demirsporlularız" başka bir niyetimiz, oluşumumuz olmadı. Bizler hep yapıcı ve sevecen davrandık, yanlışı gösterdik, kimseden menfaat beklemedik ki burada anlatılamayacak bir çok rahatsızlık yaşadık. Siz oradan gurbette nasıl demir gibi olunur bilemezsiniz, ondan dolayı da kafanızı yormayınız.

3.Halihazırda neden bir araya geldiğinizi neden oluştuğunuzu anlayamadım, bunu açıklamak için beylik cümleler yetmiyor anlamış olmanız gerekir arkadaşlar, biz somut nedenler bekliyoruz...

4.Son olarak biz DEMİRSPORLUYUZ!!! Lütfen başkalarıyla karıştırmayın saygılar...
Adsız dedi ki…
ben tarafsız bir taraftar olarak :) demirler grubunun üzerine bu kadar gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Alanya macinda hem Demirler grubunun yaninda hemde simsekler grubunun yaninda bulundum (ıcınde demiyorum, yanlarındaydım) her iki grupda demirspor icin bir seyler yapmaya calisiyor. elbette ki tribunlerden farkli seslerin cikmasi hic iyi bir durum degil ama ilerleyen gunlerde tatli bir rekabet olabilir belki, hersey saygi cercevesinde oldugu zaman bence gayet guzel de olacaktir. uzun lafin kisasi henuz tek mac izledik demirler'i, simdiden karar vermek biraz onyargililik olur. zaten ilerleyen maclarda destek goremezlerse onlarda simseklere katilacaklardir diye dusunuyorum.
vertumnus dedi ki…
Yukarıdaki yorumlarda, Ankara Tayfası'ndan arkadaşlarım benim de katıldığım düşüncelerini söylemişler. Benim de yine sorum Demirler Grubu'na olacak;

Neden?

Bir tek bunun cevabını istiyorum kendi adıma. Ama öyle açıklamanızda yer aldığı gibi "Demirspor için" gibi cümlelerle değil, açık ve net bir biçimde.

Neden varsınız? Neden kuruldunuz?
Unknown dedi ki…
hiç hoş değil düşünceler farklı değil diyorsunuz biz bir marşı soylerken kendi kendinize ugultu yapıyorsunuz bu normal değil
ayrıca şimşekler grubunda üye falan olmaya gerek yok bende üye değilim ama gidip her maçı birlikte izliyorum zevkle seve seve
hatta şöyle özetliyeyim bi arkadasim alanya maçinca maraton kombinesi olduğu halde yan yana izledik maça 15 dakika geç girebildik hatta şimdi sanırım dahada anlamışsınızdır şimşekler grubunun degerini
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Birçok arkadaşımız açıkça söylemiş ve bende aynı görüşteyim. Demirler grubu amacınız ne?
Adsız dedi ki…
Bu grupla ilgili bir şeyler yazmak icap edecekti ileride ama bence de erken kaleme alınmış bir yazı bu. Peşi sıra Demirler Grubundan savunma ve karşı saldırı hasıl oldu.
Blog yazarlarından ricam bu konuyla ilgili başka başlık açmayın, ne tartışılacaksa bu başlığın yorumlarında tartışılsın ve bitsin.
Blog'un biraz daha kurumsal bir kimlik kazanması açısından önemli konularla ilgili yazılar yazılmadan ve yayınlanmadan önce ortak toplantı ve değerlendirmeler yapılmalı.
Fırat Ateş çok net ve köşeli cümlelerle fikrini paylaştı bizlerle, Vertumnus çok yalın bir soru sordu :"neden?"
Bu sorulara samimi cevaplarınızı mümkünse kendi sitenizden cevaplayınız, gurubunuzla ilgili fikirlerim blogdaşlarımınkinden farklı değil ama tartışmanın bloga taşınmasından hoşnut değilim!
Semt Aşığı dedi ki…
Bence Şimşekler grubu en yakın zamanda temsilcilikler açması ve demirler gibi grupların şimşeklerden temsilcilik alması gerekiyor.

italya da adamlar bunu "Capo" olarak açıklıyorlar.Ultras mantığında literatürde böyle geçer.
Adsız dedi ki…
hani üstteki yorumumda biraz iyimser olun hanüz erken demiştim ya, aslında çok da erken değilmiş. bu akşam oynanan iskenderun maçının bitiminde demirler grubunda bazı kişiler maratona saldırıda bulundular, hani kavga karşıtı bir gruptunuz? resmen orada kavga çıkması için elinizden geleni yaptınız, belki de çıkmıştır, staddan çıktığım için göremedim.
zaten bir önceki maça göre sayıca da azalmış ir grup ve bu sataşmaları sürdürürse sadece t-shirtlere basılan ismi kalacaktır.
türkayADS dedi ki…
5-6 hafta sabır,bence ömürLeri ancak bu karad oLabilir...ankaradaki tüm abilerimin düşüncelerine katılıyorum..
Adsız dedi ki…
arkadaşlar kımsenın demirler grubuna stad içerisinde söz söylediği yok.ama bazı adanademirspor sitelerinde bu grupları savunan 3-5 kişi yada bizi birbirimize düşürmeye çalışan başka güçler laf dalaşına girip birbirlerine ana avrat sövdükleri oluyor. olmaması gereken şey budur ayrıca adminede katılıyorum... İNADINA MAVİ

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.