Ana içeriğe atla

Mehmet Gökoğlu'ndan Son Açıklamalar


Adana Demirspor’da Başkan Mehmet Gökoğlu önemli açıklamalar yaptı ve hoca ile 2 futbolcuya imza attırdı. Demirspor tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakını katıldı. İlk olarak Adana Demirspor’un önünü bazı kişilerin tıkadığını belirten Gökoğlu, bunun biran önce son bulmasını istediğini söyledi. Bazı istifaların sözkonusu olduğunu bildiren Gökoğlu şunları söyledi; "Yönetim listesini oluştururken sadece Ahmet Işık’a haber vermedik. Diğerlerinin bilgisi vardı. Biz boşalan isimlerin yerine yedekten isimleri alarak yolumuza devam edeceğiz. Oemirspor’un önünün kesilmesi girişimi, takımın kampa yollanması ve iki transfer yapılmasının ardından "Bu yönetim galiba başarılı olacak" endişesiyle arttı. Ama biz onlara diyoruz ki. Bizim değil Demirspor’un önünü tıkamayın. Biz yaptığımız her harcamayı kendi cebimizden yapıyoruz. Alın terimizle kazandığımızı Adana ve Demirspor için harcıyoruz. Yönetimi parçalamaya çalışanlar önümüzden çıkmazsa belli bir süre sabredip belgelerini de bulup bunları kamuoyuna duyuracağız. Bizim amacımız Demirspor’un yaşatılmasıdır. Ayrıca Teknik direktör olarak Demirspor’da da futbol oynamış Metin Yıldız’la anlaştık. Kimse bu ismi bize önermedi. Ben kendisiyle tanışıyordum. Ve karar’da yönetim kurulununda 11 üyenin onayıyla alınmıştır."

Metin Yıldız’da imza attıktan sonra Demirspor’da ben değil biz başardık düşyüncesini hayata geçirerek başarılı olmaya çalışacaklarını söyledi. Yıldız 2 yıllık anlaşmaya imza attı. Metin Yıldız’ın Demirpor’da başarılı olacağını belirten Gökoğlu ayrıca Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba’nın da Demirspor’a 3 futbolcu göndererek destek verdiğini söyledi. Bursaspor’dan U-19 milli takımında da oynayan stoper 18 yaşındaki Selcan Pekkanlı ile 21 yaşındaki Stoper Arda Karabulut imza atarken kiralık olarak oynayacak. Ancak Başkan Gökoğlu futbolcuların bonservisinin salınması konusunda Bursaspor Başkanıyla görüştüğünü ve söz aldığını söyledi. Bu arada Bursaspor’dan gelecek üçüncü oyuncu yarın imza atacak.

Başkan Gökoğlu ayrıca Mehmet Akdemir ile ilgili de anlaşmaya varıldığını söyledi. Teknik direktör Metin Yıldız’ın futbolcuyla ilgili sağlık rapqoru istediğini ssağlık raporunun da olumlu olmasıyla teknik direktörün onayıyla da futbolcuyla imza atılacağını söyledi. Gökoğlu son olarak Demirspor’da sorunlu olan Erhan Namlı, Yiğit, Kenan, Emre ve Alper ile ilgili de Federasyona müracaat ettiklerini ve uyuşmazlık sonucu tazminat kazanacaklarına inandığını söyledi.

Bu arada takımın başında Nevşehir’de bulunan Orhan Uçak Demirspor’da menejerlik görevine getirildi.

Kaynak: Spor Adana

Yorumlar

vertumnus dedi ki…
Fırat Ateş bloga yazı yazdıysa, bu takım şampiyonluk yolunu yarılamış, buna inanmış demektir arkadaş :))
Fırat Ateş dedi ki…
biz kendimizi küllerimizden yeniden yaratırız sevgili vertumnus. ne diyordu şair; ne geçmiş tükendi ne yarınlar...
yavuzy dedi ki…
Gökoğlu'nu engellemeye çalışanlar, 14 yıldır Demirspor'u istikrarsızlığa saplayanlardır.
Unknown dedi ki…
bırakan bırakana bir tane yoneticide demişki adım yanlışlıkla yazılmış tam 9 gün sonra.Körmüydün be adam körmüydün.
Farketmez yaktık bi kere gemileri geliyoruz ulan

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.