Ana içeriğe atla

Tuncel'den İnciler...

***Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, 1. Lig'e yükselmeye aday 4 bölge takımının kısır çekişmeleri bırakıp, fair-play çerçevesinde birlik, beraberlik ve dayanışma istedi. 4 bölge kulübünün de aynı düşüncede olduğundan hiçbir kuşkusu olmadığını ifade eden Tuncel, birlik ve beraberliğin fair-play çerçevesi içerisinde sürdürülmesi halinde 4 takımdan 3'ünün 1. Lig'e yükselebileceğini kaydetti.

***Bu sezon TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda, ardından gelecek sezon Bank Asya Birinci Liginde şampiyon olup 1,5 yıl sonra süper lige çıkmaya kesin gözüyle baktıklarını, büyük takımlara şimdiden güçlerini göstermek istediklerini belirtti.

***Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışıyoruz. Bu yıl Adana Demirspor iyi yerlere gelecek. 5 sene içinde Trabzonspor’un elinde bulunan 4. büyük apoletini elimize geçireceğiz. Gençlerbirliği ile Ankara’da maç yaptık, konuk ekip olmamıza rağmen, Gençlerbirliği’nin 500, 600 taraftarı varken bizim 1500 kadar taraftarımız vardı o maçta

***Levent hocaya kızgın olan futbolcularım vardı ancak ben onlara söyledim, sonuçta hocamız Süper Lig takımı çalıştırmaya gitti ve bu nedenle ona kızgın olmanın anlamı yok. Ama eğer bizi bırakıp bizden daha kötü durumda olan bir takıma giderlerse o zaman affetmem.

***Tuncel, yazılı açıklamasında, pazar günü 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Adana Demirspor-Adanaspor maçının sonucu ne olursa olsun her türlü neticede Adana'nın kazanacağını belirtti.

*** Mustafa Tuncel, 1-0 yenildikleri derbi maçta, Adanaspor'un galibiyeti kendilerinden daha çok istediğini söyledi. Tuncel, "İnşallah Adanaspor ile el ele birinci lige çıkacağız" dedi.. Tuncel yıllardan sonra tribünlerin dolduğunu ve güzel bir atmosferin oluştuğunu belirtti. ''Yendik veya yenildik hiç önemli değil'' diyen Tuncel, ''Futbolda 3 netice var. Adanaspor, galibiyeti bizden daha çok istedi'' dedi.

***TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda lider olan Adana Demirspor'un kulüp başkanı Mustafa Tuncel, yönetim kurulu olarak Mersin İdmanyurdu maçına taraftar götürmeme kararı aldıklarını bildirirken, "Seyircisiz de kazanabiliriz" dedi!

***TFF 2. Lig play-off finalinde Güngören Belediyespor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da hedef galibiyet. Kulüp başkanı Mustafa Tuncel, "Güngören iyi bir takım ama Adana Demirspor'la baş edecek bir rakip olarak görmüyorum" dedi!

***"Hem lig hem de kupada mücadele etmemiz bizi zorladı. Kişisel olarak yaptığım tek hata ve bundan başka yaptığım bir hata göremiyorum. Yıllar sonra göreve gelmiş ve takıma final oynatmışım. Başarısız mıyım ki istifa edeyim. Yönetim olarak ilk defa biraraya gelmişiz ve takıma final oynatmışız. Bu nedenle kimsenin söyleyeceği bir laf olmamalı. Söyleyenler de kendilerini avutur. Adana Demirspor 6-7 yıldır birinci lige çıkma mücadelesi veriyor. Geçen yıl ve bir de bu yıl final oynayıp kaybetti. Bu nedenle yönetimimize 'başarısızsınız' diyenlere el insaf demek gerek."

Yorumlar

Adsız dedi ki…
nasıl bir dostluk varmış çukurova takımları arasında da bizim haberimiz yokmuş :)
yeni incilerini görmek istemiyoruz bu sene mustafa bey..
yönetici denilen kavram önce kendi takımını düşünür. diğer takımlar, onlarla olan dostluk ikinci plandadır. önce kendi takımını bir üst lige taşıyacaksın ondan sonra keşke şu takım da çıksaydı diyebilirsin, önce kendi işini yapacaksın ki biz sana yönetici diyelim.
bence güngören maçından hemen önce söylediği güngören bize rakip olamaz cümlesi bu seneki en vahim cümledir. kırmızı-lacivert kravattan bile daha vahim bir durum ki başkan koltuğunun görevi rakibi motive etmek değil aksine rehavete kapılacak futbolcularına rakibi küçümsememeyi aşılamak olmalıdır. bizim rafet başkan olsa bu hataya düşmezdi.
ne denir ki başka..
Unknown dedi ki…
bu senede diğer 2kardeş takımımzı yollar...onlar gitsin canım nolacak kardeşimiz sonuçta değilmi ama..biz kalırız seneye çıksakta olur...SONUN GELDİ AYTAÇ,KUKLANIDA AL GİT..YETER..!!!
Adsız dedi ki…
Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyandırınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınız.

Mustafa Tuncel'den kaçacak değiliz ya, mecburen Tuncel'i kovalayacağız!

geyik1940

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.