Ana içeriğe atla

Biz Sabırsız Deyiliz...

Haberleri resmi sitemizden okumak için hevesle giriyorum internete.

Bir de bakıyorum ki; resmi sitede koca bir manşet. Şu futbolcu bizim DEYİLDİR.

Sayın yöneticilerim;

Dilbilgisini biraz daha düzgün kullanan birini bulmak zor DEYİLDİR.
Bu konuda bizlerin beklentisi büyük de DEYİLDİR.
İnternet sitesindeki eksikliklerin giderilmesi hususunda sabırsız da DEYİLİZ.

Ama bu yazım hataları konusu sabırla açıklanacak gibi DEĞİL.
Resmi site, bizlerin düzeyini gösterir.
Bizi böyle tanıtmak da hiç hoş DEĞİL.

Lütfen... Lütfen...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
arkadaşım herşeyi burda yaygara yapmayın ya.Ara başkanı söyle sıkıntını bildir.Her önünüze çıkanı buraya yazmayın.Her boku buraya yazmakta marifet DEYİLDİR.
Jose Marti dedi ki…
Güzel konuşulan, yazılan Türkçe en büyük zenginliğimizdir. Hassasiyetin için teşekkür ederim Onur.
Böyle hatalar olmamalı, olamaz!
Adsız dedi ki…
her şeyede müdahele etmeyin kardeşim.daha düne kadar yoktunuz piyasada şimdi maşallah herşeye karışır oldunuz.ali
Onur BİÇER dedi ki…
Adsızlar, Aliler aynen devam. Yürüyün be, kim tutar sizi.

Çok haklısınız. Benim aklıma gelmedi başkanı aramak. Blogu nerden açtık ki; ara başkanı eleştir. Ara başkanı destekle. Ben düşünememiştim bunu. Yarın ilk işim blogu kapatıp başkanı aramak olacak. Sağolun. Akıl akıldan üstünmüş.

Daha dün piyasada yoktuk. Bugün piyasaya girdik. Ali Bey rica etti. Yarın çıkıyoruz.
Onur BİÇER dedi ki…
Resmi siteye az önce baktım. İronik eleştirimizi anlayışla karşılayıp, düzeltmeyi yapan görevlilere teşekkür ediyoruz.
ZİFİRİ dedi ki…
Sevgili adsız Ali Arkadaş,

Demirspor'u gerçekten sevdiğini, düşündüğünü bildiğimiz, gurbette olmalarına rağmen takımına bu kadar bağlı bir grup burada Demirspor'a yönelik bir takım değerlendirmeler yapıyor.

Senin yazdıklarının; türkçe bozukluklarından ziyade, genel bir değerlendirme olduğunu düşünüyorum. "Daha dün çıktınız" sözünden bu durum anlaşılıyor.

Senin, benim gibi insanları 30 yıllık Demirsporlu olması bizlere bir hak mı kazandırır. Ya da "yeni yetme" bir Demirsporlunun söyledikleri doğru olsa bile yaşının genç olması nedeniyle dinlenilmemesini mi gerektirir.

Kendisini Ankara Tayfası olarak nitelendiren bu grup Demirspor kimliğine ve birikimine yakışır ve yaraşır bir şekilde çalışmalar yapıyor, düşünce üretiyor ve hatta gurbetten takıma maddi, manevi katkı sağlıyor. Keşke dün çıkmayıp, hep olsalardı.

Bunda yanlış bir şey yok Ali (adsız) arkadaş. Hatta destek olunmalı. Türkçeye dikkat edilmesi konusunda, herkesin taraf olacağı bir konuda tepki verdiğine göre, senin eleştirilerin bir birikim sonucunda olmalı. Bunu da ancak yazarsan öğrenebiliriz. Ayrıca internet ortamında bu eleştirilerini düzeyli bir söylemle gerçekleştirdiğin için gerçekten teşekkür ederim.

Son bir söylemde Onur arkadaşıma. Eleştiri olmalı, eleştiri yapılmalı. Millet karnından konuşacağı ya da kahve köşelerinde dedikodu yapacağı yerde bu sütunlarda konuşması daha doğru. Demirspor taraftarı çok da homojen bir yapıda olmadığına göre bu düşüncelerini bu sütunlardan öğrenmekte yarar var. Zaten bu blogun ve tayfanın ratingi(!)takip edilirliğini gösteriyor.

Saygılarımla,
Zifiri Nadir
Adsız dedi ki…
Zaten bu tarz şeyler bugüne kadar sorgulanmadı diye bu hallere düştük. Ben de dün resmi sitede gördüm yuh kardeşim dedim ve bugün burda bu haberi görünce sevindim.İyiki böyle size basit gibi gelen ama aslında dışarda alay konusu olmamıza neden olan şeyleri yazan bu blog var.Ve bunu dinleyip taraftara kulak veren yönetim... Buna bile tahammül edemeyenler, sizlerin Demirspor'u rezil etme devriniz bitti! Bizler dünde vardık,bugünde varız,yarında varolacağız... Demirspor üzerinden geçinen asalaklara sözüm,kurduğunuz düzene çomak sokmaya devam edilecek. Sizler yüzünden acıyı çeken taraftar artık sözünü kimseden esirgemiyor.Tedirgin olmaya devam edin çünkü bunlar daha iyi günleriniz...

-ErnesTo1940-
yergökmavi dedi ki…
Düne kadar Ankara Tayfası yoktu bugün var.Düne kadar sende yoktun bugün bu site sayesinde sende varsın.

Bir sitede veya bir spor klübünün sitesinde böyle bir yazıyı görmek, o siteyi yapanların,temsil edenlerin değerinide göstermesi açısından çok önemli bir etkendir..
Tabi iyi niyetli olarak yapılan bu uyarınında sen ve senin gibiler için hiç önemi olmasa gerek..

Kimse kusura bakmasın,Üniversite mezunuyun ve çocukluğumdan beri Adanademirsporluyum.Bu siteyi ilk gördüğümde,alışılagelmiş bir spor klübünün taraftar anlayışından çok daha farklı noktalarda olduğu görmek ve bunuda benim takımımın taraftarının yapmış olması bir o kadarda gururlandırmıştır beni..

Doğruyu yazıp uyarmak kadar doğal ne olabilirki ama sizler bunnu bile hazmedemiyorsunuz..

Anlaşılan o ki;Adanademirspor taraftar anlayayışı sen ve senin gibilere göre DEYİLDİR.Kim bilir sana görede bana uygun DEĞİLDİR...
mustava dedi ki…
blog üç yıldır yayında. biz de yıllardır demirsporun peşindeyiz.

kimseden daha iyi, daha büyük demirsporluyuz diye bir iddiamız olamaz, kimsenin kimse üzerinde böyle bir iddiası olamaz.

hep "daha iyi nasıl olur" diye araştırmaya, düşünmeye, bunu da blogdan yazmaya devam edeceğiz. verdiğimiz - vereceğimiz rahatsızlık için özür de dilemeyiz.

merak etmeyin, burada yazılanlar, eleştiriler bel altına vurmak için yazılmıyor. verilen destekler yıkama-yağlama için de yazılmıyor. burası bir taraftar sitesi. yönetimin herhangi bir organı değil ki her kafamıza estiğinde arayıp taleplerde bulunalım. dilimiz döndüğünce hayalimizdeki demirspora ilişkin bir şeyler karalıyoruz. gerisi otosansüre girer, neden kendimizi kısıtlayalım, yazacaklarımızdan vazgeçelim? sonuçta hem niyetimizle ilgili bir sıkıntımız yok, alnımız açık, başımız dik çok şükür.

yazdıklarımızdan çok rahatsız olduysanız;

birincisi, daha iyisi varken size verilenle yetiniyor olabilirsiniz.

ikincisi, yönetimin öyle gözü kara bir destekçisisiniz ki onlara eleştirenlere karşı hiç tahammülünüz olmayabilir.

üçüncüsü kendi demirsporluluğunuzu dev aynasında görüyor olabilirsiniz.

biz bunların hiç birisine dahil değiliz, bu durumda sorun bizde olmayabilir.
mert dedi ki…
sayın adsız ali sayın büyüklerim saygıdeğer adanalılar keşke adanada oturup takımımıza gönül verenler ankara tayfasının yarısı olabilse ben genç bir taraftarım 3 yıldır geliyorum maçlara ben anadolu liseleri sınavına hazırlanırken arkadaşlarım hafta sonu dersaneden çıkmazdı ben dersane yerine sevdamın peşine koşardım bu site doğruların dürüstlerin sitesi haberiniz olsun eski resmi site utanç vericiydi ne haber ne takım bilgisi ne de düzgün birşey vardı şimdi ise sadece kötü türkçeyle yazılmış güncel haberler hala kötü hala rezil bir internet sitesi var bekir başkanım elazığ maçı için onur abime pankart isteğimi iletmiştim çok sağolun yerine getirmişsiniz şimdide yalvarıyorum demirspor da işler yolunda gitsin bu sadece sitenin kötü türkçesiyle değil herşeyle alakalıdır sanayi odası başkanının sıkıntılarını kaç taraftar biliyor artık bende isyan bayrağı çekeceğim yeter yalvarmayın üç kuruşluk insanlara siz kendi işinizi yapın allah rızası için resmi sitemize de lütfen dikkat edin lütfen
Onur BİÇER dedi ki…
Mert, söylediklerinin daha fazla dikkate alınmasını istiyorsan sen de noktalama kurallarına dikkat etmelisin abicim. Zehir gibisin. Nasıl olduğunu yorumlarınla da göstermelisin.

Daha fazla yorum bırakmaya başlaman da beni mutlu ediyor.
mert dedi ki…
sağol abicim kusura bakma noktalama işareti konusunda biraz sinirlendiğim için dikkat etmedim bundan sonra dikkat ederim.
Demirgibialp:

Elbette Türkçeye dikkat edilecek, orası Demirspor Kulübü'nü temsil ediyor. DEYİL gibi HERKEZ kelimesi de (resmi sitede görmedim ama çok yaygın) milletin diline pelesenk olmuş.
Blogda yapılan yorumlarda ise Türkçeye çok fazla dikkat edilmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Yoksa editöre kadar gider bunun sonu:-)))
Onur BİÇER dedi ki…
Alp abi, yorumlarda Türkçe'ye elbette karışamayız. Mert'i ben tanıyorum. Sevdiğim bir kardeşim. O nedenle abi olarak uyardım. Editörü karıştırmayalım abi bu işlere. :)
Adsız dedi ki…
"BAŞKAN BEKİR ÇINAR'IN GALİBİYET SEVİNÇİ"

Bence bu iş kime yaptırılıyorsa vazgeçilsin...
kebabman dedi ki…
Resmi siteyi duzenleyen arkadas futbolculari ve taraftarlari 3.sahis konumunda degerlendiriyor ve sifatlandirma ihtiyaci duyuyor.

Mavi-Lacivertli futbolcular yerine Futbolcularimiz demek cok mu zordur.

Mavi-Lacivertli futbolcular galibiyet sevincini taraftari ile yasamis! Futbolcularimiz galibiyet sevincini taraftarlarimizla paylasti demek neden bu kadar zordur?

Resmi sitemiz Adana'nin yerel gazeteleri tadinda olmak zorunda degildir!
YOKSA ZORUNDA MIDIR?
Adsız dedi ki…
"Mavi-Lacivertli tıkımın başarılı futbolcusu, “Demirspor’a ömür boyu imza atarım” dedi"



son haber :) Resmi siteye konan başlığa dikkat edin bari ya of of "tıkımın" nedir kardeşim! Yanlış harfe bastınız diyecemde bi bakmıyomusunuz ekranda ne görünüyor diye.Biz forumlara yazarken bile önizleme yapıyoruz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.