Ana içeriğe atla

Şefik Abi Yönetimde!!!

Bu son dakika sürprizini bekleyip duruyorduk! Sonunda oldu! Şefik Akkurt yönetimde!

O güzel aksanıyla hepimize "Paşam" diyen, taa İngiltere'den kilometrelerce yol tepip maçlara gelen, Mavilacivert.com ekibiyle beraber yönetime talip olduğunu açıklayan, aynı tribünü paylaştığımız, Demirsporluluğundan bir gram şüphe duyulmayan o güzel kebapçı şimdi iş başında!

Uzun zamandır şöyle bir rahat nefes almak, bir parça mutlu olmak istiyordum! Oldu işte!
Taraftar artık yönetimde! Yönetimdeyiz!
Liste Aytaç Durak'sız!
Yaşasın Tam Bağımsız Adana Demirspor!

OOO-ooo-OOO-ooo!
Şefik abiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeey!
Şefik abiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeey!
Şefik abiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeey!
Şefik abiiiiii oleeeeeeeeeeeeeeeey!
OOO-ooo-OOO-ooo!

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
Çok duygusal bir anımdayım, gerçekten çok çile çektik. Çok üzüldük, çok yıprandık. Sportif başarıyı demiyorum. Onur ve bağımsızlık mücadelesini kastediyorum. Çok eleştirildik. Asıl suçluları aramayıp bizim üstümüze gelen pişkinler, bilgisizler, istisnaen iyi niyetliler ve kötü niyetliler oldu. Şampiyon olsa idik tam sayfa ilan verecektik tam bağımsızlık için. Şimdi bu yönde çok önemli bir adım atmış durumdayız. Bu gün duygusallığımın tadını çıkaracağım. Bu gün huzurlu uyuyacağım. Hoşgeldin Şefik abi.
Adsız dedi ki…
Vertumnus ben listede Şefik Akkurt'u göremedim, yanlış yerlerden mi bakıyorum yoksa?
Adsız dedi ki…
Merhaba, en son yazı bu olduğu için buraya yazıyorum. ADS Store'un telefon numarasını bilen var mı? :)

Şimdiden teşekkürler...
vertumnus dedi ki…
İlk listede Şefik abi yer almıyor. O listeden Aytaç Durak'a yakın 3 isim yönetimde yer almayacaklarını açıkladı. Bu gelişmenin ardından sanıyorum yedek listeden Şefik abi yönetime girmiş oldu.